dtkos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Με τα καινούργια πράγματα που έχουμε πιά στο σπίτι μας (Video, DVD, Playstation κ.α. ) χρειάζομαι οποσδήποτε ένα Multiscart δηλ. τουλάχιστον 3 εισόδους scart σε μία έξοδο που θα πηγαίνει στην TV. Δεν μ' ενδιαφέρει τόσο πολύ με μηχανικούς διακόπτες γιατί με τον καιρό οι επαφές ..... και είναι και πολλές στο scart. Στο google βρήκα ορισμένα με ηλεκτρικούς διακόπτες (σαν αυτά που αλλάζεις οθόνες και πληκτρολόγια στο PC ) αλλά στην έλλάδα υπάρχει τίποτε; Η καμμιά άλλη ιδέα; Έχει λύσει άλλος το πρόβλημα;
szaf Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Με τα καινούργια πράγματα που έχουμε πιά στο σπίτι μας (Video, DVD, Playstation κ.α. ) χρειάζομαι οποσδήποτε ένα Multiscart δηλ. τουλάχιστον 3 εισόδους scart σε μία έξοδο που θα πηγαίνει στην TV. Δεν μ' ενδιαφέρει τόσο πολύ με μηχανικούς διακόπτες γιατί με τον καιρό οι επαφές ..... και είναι και πολλές στο scart. Στο google βρήκα ορισμένα με ηλεκτρικούς διακόπτες (σαν αυτά που αλλάζεις οθόνες και πληκτρολόγια στο PC ) αλλά στην έλλάδα υπάρχει τίποτε; Η καμμιά άλλη ιδέα; Έχει λύσει άλλος το πρόβλημα; Έχεις σκεφτεί να βάλεις το καλώδιο σήματος στο video, να συνδέσεις το video με την τηλεόραση (θυληκό στο video==>αρσενικό στην tv), το dvd με το καλώδιο που έχει 3 καρφιά στην μία πλευρά και 3 στην άλλη (άσπρο,κόκκινο,μαύρο - δεν θυμάμαι όνομα), και το playstation κανονικά στο scart; Δεν το έχω κάνει, απλά φαντάζομαι ότι θα δουλεύει
Kryptonite Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Κάτι τέτοιο δε θα σε βόλευε??Οτι υπάρχουν κι εδώ είναι σίγουρο μιας κι έχω ένα με 3 υποδοχές, όμως δεν έχω ιδέα απο που το πήρα (έχουν περάσει και κάτι χρόνια..).Αν ψάξεις όμως σε μαγαζιά με ηλεκτρονικά/ηλεκτρικά πιστεύω πως θα βρείς.
dtkos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 szaf με τίποτα. Εξάλλου η TV έχει μόνο ένα scart και καθόλου ΑV εισόδους. Kryptonite δοκίμασα ένα με 3 scart χωρίς διακόπτη όπως αυτό που μου έδειξες και έχασα και την TV τυχαία μόνο ήχο άκουγα και ας ήταν όλα κλειστά. Βρήκα αυτό στη φωτο αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να βρώ κάτι τέτοιο εδώ.
qspock Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Εχω 3-4 τετοια, το ενα ειναι οπως αυτο το τελευταιο μπιχλιμπιδι χωρις τις θηκες για τα CD... Πηγαινε σε κανενα σοβαρο μαγαζι ηλεκτρονικων και ζητα, θα βρεις σιγουρα και ποικιλια. Να παρεις οπωσδηποτε με διακοπτες που να κλεινουν τα υπολοιπα οταν χρησιμοποιεις ενα scart. Υπαρχουν και πολυσκαρτ ανταπτορες χωρις τους διακοπτες, να μην τους προτιμησεις γιατι πρεπει να κλεινεις τελειως την παροχη στις αλλες συσκευες για να μην εχεις παρασιτα στην εικονα, οποτε δε λεει...
qspock Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 A, μια που τωρα ειδα την εικονα του kryptonite, υπαρχουν τετοια ακριβως με διακοπτες. Παρε ενα τετοιο με οσο το δυνατον περισσοτερα scart και ξεμπερδευεις...
Godfath3r Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Λίγο ογκώδες μου φαίνεται!!Σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών νομίζω είχα δεί (χωρίς διακόπτες)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.