smilefreeware Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Γειά σας και χρόνια πολλά. Σαν νέο μέλος απλώς είπα να παρουσιαστώ. Ασχολούμε με τους υπολογιστές από το spectrum. Κυρίως με τον προγραμματισμό, τελευταία σε Delphi. Προηγουμένως σαφώς με το Dos και την Turbo Basic και αργότερα με την Power Basic. Μάλλον φάνηκε ότι έχω μια τάση προς την Borland. Εχω φτιάξει μια σελίδα http://www.geocities.com/smilefreeware όπου έχω καμμιά δεκαριά προγραμματάκια free. Πιστεύω ότι κάποια απ΄αυτά είναι αρκετά καλά. Πχ. το smile-pps2jpg διαβάζει τα pps αρχεία όπου βλέπεις τις εικόνες ή τις σώζεις στο δίσκο. Εχω και ένα Sudoku, μάλλον καλό σχετικά μ΄αυτά που κυκλοφορούν. Αυτά, ελπίζω να φανώ χρήσιμος στο forum και να μάθω κάτι απο αυτό.
georgemarios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 και εγω ελπιζω να φανεις χρησιμος σε αυτο το forum και να μαθεις κατι απο αυτο :mrgreen:
lefi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Καλως ήρθες και εγώ αρχάριος είμαι (junior member), προγραμματισμό έχω ασχοληθεί περιστασιακά με GWBASIC, FORTRAN, συμβολική γλώσσα με 6502 λόγω του ΤΕΙ και τώρα έχω χόμπι την Visual basic, χρόνια πολλά και σε εσένα. Στην ιστοσελίδα σου μου αρέσει η ιδέα "Practical" και εγώ παλεύω αυτή την ιδέα εδώ και μήνες με αποτέλεσμα: χρονόμετρα, ημερολόγια κ.α. σύντομα θα διαθέσω στην κατηγορία Windows και επιτηρητη ημερομηνίας φυσικά free.
tromeros dennis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 τι ειναι αυτο το Practical ;;; δεν το βλεπω πουθενα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.