ferongr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Χμμμμ.... Δεν θυμαμαι πως δειχνει τη memory frequency το CPU-Z (αν δειχνει την πραγματικη η την effective δηλαδη Χ2 στις DDR). Σε περιπτωση που ειναι η πραγματικη αυτη τοτε μαλλον δουλευουν στα 480 :-0 ΜΗz αλλα σε περιπτωση που ειναι η effective η αναφερομενη ταχυτητα τοτε.... κατι δεν παει καλα στις ρυθμισεις του BIOS....
billpeppas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Την πραγματική συχνότητα λειτουργίας δείχνει το CPUz. Meaning... real op. freq = 240MHz , DDR freq = 480MHz Not bad, but not great
ferongr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Αναλογα με τη μνημη (τι ταχυτητας ειναι) not great οντως. Για τις μνημες του Πισιου μου ομως ο οποιες τρεχουν στα 450 ενω ειναι 333 (με χαμηλααααααααα CL και timings γενικα) ειναι too great... (Re bill theorite offtopic ayto poy ipa? Dws moy to FWS!!!!)
HighT3ch Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Auta pou deixneis einai sxetika kala alla den einai kai super. Oi mnimes kala sou pane alla to cpu sou einai xamila sxetika. Fantazomai oti eisai me aera. Postare kai ena 3dmark2005 score gia na doume pou briskesai. Episis bale kana screenshot apo Sandra gia memory bandwidth. Pantws pisteuw pws gia to mobo sou (DFI LP) mporeis na aneveis pio psila. Pare kai ta dika mou xwris na exw polupsaksei ta timings.
Stratos2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Λοιπον ειμαι με "αερα" και απλα ειπα να δω κατα ποσο θα ανταποκριθουν 4 Dimmακια TwinMos τα οποια τα στοιχεια τους ειναι : TwinMos 0548D TMD7608F8E501 chipset και Model Number M2G9J16A-TT ( κοινως ειναι τα απλα dimmακια που κυκλοφορανε ) ....Οπως βλεπεται "παιζω" με το FSB-RAM 1:1 μονο και μονο για να δω αν οι μνημες αντεξουν αυτην την "ανοδο" και μαλιστα αλλαξα λιιιιγοο τα timing με το TweakΑ64....Νομιζω πως οι μνημες μπορουν να πανε και καλυτερα αν πραγματικα ηξερα να κανω OC ..... To VDimm το ειχα στο 2.84 και ιδου τα αποτελεσματα ... νομιζω πως ειναι αρκετα καλα για ΑΠΛΕΣ TwinMos.... Τι λετε και εσεις...?????
HighT3ch Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Aples kseaples oi Twinmos petane - poso aples mporei na einai otan ftanoun se epidoseis mnimes twn 300+ eurw! H timi panta den einai endeiktiki ths apodoshs oso kai an mas parakseneuei kapoies fores auto.
Stratos2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Aples kseaples oi Twinmos petane - poso aples mporei na einai otan ftanoun se epidoseis mnimes twn 300+ eurw! H timi panta den einai endeiktiki ths apodoshs oso kai an mas parakseneuei kapoies fores auto. Μωρε δεν αντιλεγω καθολου μαλιστα .....αλλα βρε παιδες επειδη δεν ξερω και παρα πολλα απο OverClocking και ακουω πως υπαρχουν TwinMos with BH5 - TCCD κτλ κτλ και λεει πανε "ανετα" 230-270+ .Θελω να μου πειτε και εσεις που γνωριζεται περισσοτερα ... οι μνημες που εγω τις χρονισα 240 ΜΟΝΟ με πειραγμα FSB ....σημαινει πως πανε καλα εδω που τις εχω ( 240 = 480 ) πχ..?????
Stratos2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Aν υπαρχει και καποιος "καλοθελητης" να μου δωσει ....εστω μια ετοιμη "φορμα" απο TweakA64 για να δοκιμασω ....μηπως στο φιναλε εχω τιποτα καλα dimmακια και απλα δεν το ξερω....Το τεστ με CL3 το εκανα και ....καπουτ ...δεν bootαρουν με τιποτα ...πχ...
HighT3ch Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Oi Twinmos pou exeis exoun kala chipakia gia na pigainoun oso tis exeis, logika exoun chipaki Infineon kai logika pane oso pane oi dikes mou (xwris sou ksanalew na gnwrizw to orio tous). Logika me tash 3v+ anebainoun alla den kathontai FSBxMulti. Anebase perissotero to FSB sou kai meiwse to multiplier. Ftase ta MHz pou exeis twra alla me oso to dunaton perissotero FSB. Paikse me tous diairetes stis mnimes wste na min tis exeis 1:1. Xrhsimopoihse to Tweak64 kai tha breis ton sundiasmo.
nikoskon Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Έλεγχο για errors στις συχνότητες αυτές έχεις κάνει;
Stratos2004 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Έλεγχο για errors στις συχνότητες αυτές έχεις κάνει; Memtest 86+ 1.55 = non errors Ναι εκανα και μαλιστα το αφησα και εκανε καμια 8 loopες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.