Donacgr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Loipon paides help oso poio grigora mporeite! Loipon se liga lepta tha pao se ena spiti na egatastiso ta windows! fto vevea to xero apo exo kai anakatota. to exo kanei apires fores. ala afti ti fora to pc einai kainourio kai einai i proti fora pou tha pao na valo se SATA2. kai kapoiios mou eipe oti stin egatastasi prepei na patiso to F6 kai na fortoso kati drivers apo tin disketa pou tha etoimaso spiti mou. Ti akrivos disketa prepei na etoimaso? gia na mi xana girizo spiti mou! oso poio grigora i apantisi toso poio poly tha voithisete giati se ligaki tha prepei na pao!
galidix Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 mporei kai na mh xreiastei na pathseis f6 giati ta kainourgia board vlepoun tous sata diskous xoris th diadikasia ths disketas. An den dei to disko h egkatastash synh8os mpoutareis me to cd ths mhtrikhs, ftiaxneis th disketa poy xreiazetai kai sthneis ta windows.
dpolal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Θα πρέπει να υπάρχει δισκέττα με drivers για τον sata controller του μπόρντ μάλλον. ΑΝ δεν υπάρχει τότε το cd του μπόρντ θα έχει οπωσδήποτε utility που ετοιμάζει τέτοια.
galidix Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 synh8os den dinoun disketa alla mporeis na th ftiakseis mpoutarontas apo to cd ths mhtrikhs , h sth xeiroterh periptosh ta arxeia yparxoyn se ena fakelo toy cd an den einai bootable
Donacgr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 ok eyxaristo poly paidia i mitriki einai mia ASRock
Tetix Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδιά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα!!! Έχω ένα δίσκο SATA (αν είναι Sata ή Sata II δεν ξέρω άλλα δεν παίζει ρόλο) και τον βάζω στην υποδοχή της μητρικής για Sata I. To BIOS τον αναγνωρίζει κανονικότατα, αλλά στην εγκατάσταση των XP λέει ότι δεν βρίσκει κάποιο δίσκο για να κάνει την εγκατάσταση. Πάτησα στην αρχή F6 και έβαλα τους σχετικούς drivers (για 32bit όμως γιατί οι 64bit ήταν corrupted από το αρχικό CD...) αλλά και πάλι δεν δούλεψε! Τι μπορεί να φταίει; Το ότι δεν έβαλα drivers για 64bit δεν νομίζω να είναι λόγος για να μην τον "βλέπει" στο install. Eυχαριστώ!
giannhsg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδιά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα!!! Έχω ένα δίσκο SATA (αν είναι Sata ή Sata II δεν ξέρω άλλα δεν παίζει ρόλο) και τον βάζω στην υποδοχή της μητρικής για Sata I. To BIOS τον αναγνωρίζει κανονικότατα' date=' αλλά στην εγκατάσταση των XP λέει ότι δεν βρίσκει κάποιο δίσκο για να κάνει την εγκατάσταση. Πάτησα στην αρχή F6 και έβαλα τους σχετικούς drivers (για 32bit όμως γιατί οι 64bit ήταν corrupted από το αρχικό CD...) αλλά και πάλι δεν δούλεψε! Τι μπορεί να φταίει; Το ότι δεν έβαλα drivers για 64bit δεν νομίζω να είναι λόγος για να μην τον "βλέπει" στο install. Eυχαριστώ![/quote'] ti windows exeis? 64bit h 32? an exeis 64 kai nomizis oti den ine autos logos na min ton vlepei mallon kaneis lathos giati poli apla de tha evgaze drivers gia 64bit h ms kai tha xrisimopoiouse tous aplous twn 32.
gerontas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδιά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα!!! Έχω ένα δίσκο SATA (αν είναι Sata ή Sata II δεν ξέρω άλλα δεν παίζει ρόλο) ...Μπορεί και να παίζει δυστυχώς...Αν είναι SATA II, βρες το jumper που τον δηλώνει SATA-I και ρύθμισέ τον έτσι. Ξανακάνε μια προσπάθεια και αν θες πες μας τα αποτελέσματα. Θέλω να δω αν ήταν απλά σύμπτωση
Tetix Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δεν ξέρω αν οι drivers αναφέρονται στον επεξεργαστή ή στην έκδοση των Windows... Πάντως έχω 32bit WinXP και δεν τον αναγνωρίζει. Στο manual της motherboard γράφει ότι αν είναι sata I ο δίσκος, θα αναγνωριστεί αυτόματα από WinXP-2k, ενώ αν είναι SATA II, θα χρειαστούν και οι drivers. Αφού δεν τον βλέπει αμέσως, τότε μάλλον ο δίσκος είναι SATA II (τέτοιον αγόρασα αλλά δεν γράφει πουθενά πάνω Sata II - είναι από το e-shop ο WD1600JS) @gerontas Θα το δοκιμάσω, αλλά αν έχω δίσκο SATA II, και η motherboard το υποστηρίζει γιατί να μην μπορούν να τον δουν; Thanks both!
giannhsg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 to thema einai h mobo sou ipostirizi to sata II ?
Tetix Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 @gerontas Θα το δοκιμάσω' date=' αλλά αν έχω δίσκο SATA II, [b']και η motherboard το υποστηρίζει[/b] γιατί να μην μπορούν να τον δουν; Thanks both! Χμμ, μάλλον ναι! Τέλος πάντως, διάβασα από κάτι ξένα φόρουμ για αυτό το θέμα και τελικά δεν ήταν ενεργοποιημένοι οι Sata controllers από το BIOS... thx neway
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.