Προς το περιεχόμενο

Microsoft multimedia keyboard

Inferno_lb13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εχω το εξης προβλημα: πριν απο ενα περιπου χρονο αγορασα το Microsoft multimedia keyboard εγκατέστησα τα προγράμματα οδηγησης περισσοτερο για να λειτουργουν τα πληκτρα συντομευσης οπως το + και - για την ενταση του ήχου το next κ previous track, my pictures, my documents κ.λ.π. χωρις να αντιμετοπίζω κανένα προβλημα, πριν απο 2 μήνες αλλαξα Η/Υ και το μόνο που κρατησα από τον προηγούμενο είναι αυτο το πληκτρολογιο, εγκαθιστοντας όμως και παλι τους οδηγους απο το cd της microsoft κάθε φορα που θα εκκινησω τον Η/Υ και θα μπει στο περιβαλλον των Windows πατώντας το + ή το - για την αυξομείωση του ήχου μου εμφανίζει αυτό:Microsoft IntelliType Pro has encountered a problem and needs to close. we are sorry for the inconvenience. και απο κάτω έχει επιλογη Restart microsoft IntelliType Pro αν κανω restart οταν ξαναπατησω + ή - θα έχω παλι τα ίδια αν δεν κάνω restart δεν δουλευει κανένα απο αυτα τα κουμπια! Τι γινεται?

Δημοσ.

Κανε uninstall το software της μικρομαλακης :-) Εχω το ιδιο πληκτρολογιο και μου δουλευει κανονικα χωρις το software. Τα κουμπια εντασης, το κουμπι media, τα play, pause, και αλλαγης κομματιων ολλα καλα. Αμα χρησιμοποιεις Winamp να πας στα preferences (δεξι κλικ, preferences, global hotkeys και να ενεργοποιησεις την επιλογη enable global hotkeys. Μονο το κουμπι mail δεν λειτουργει χωρις το προγραμμα οπως και το sleep αλλα δεν νομιζω να τα χρησιμοποιεις. Γενικα να σου πω οτι τα κουμπια πανω λειτουργουν κανονικα επειδη αναγνωριζονται ως global. Μονο που δεν μπορεις να τα προγραματισεις για δικο σου σκοπο χωρις αυτο (πχ το media να ανοιγει το Doom3). ny question, ask me:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...