Cotzan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Καταρχάς ευχές για τον καινούργιο χρόνο. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με ένα Albatron PE8656 Pro Mobo στο οποίο τρέχει ένας Celeron 2.44 Mhz: Σε λειτουργία stand-by ο ανεμιστήρας της CPU εξακολουθεί να δουλεύει χωρίς λόγο. Έψαξα στο BIOS για κάποια επιλογή αλλά τίποτα. Ούτε στο site της Albatron βρήκα κάτι. Καμμιά ιδέα; ______________________________________________________________ Albatron PE8656 Pro, Celeron 2.44 Mhz, WD 80 GB, VGA Asus ATI 9250-128, RAM 512 DDR DIMM PC3200-400, Win XP Home
spirosta Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Σε λειτουργία standby ένας επεξεργαστής συνεχίζει να πέρνει ρεύμα και άρα να παράγει θερμότητα. Ιδιαίτερα στις νέες CPU δεν θέλεις να σταματήσει ο ανεμιστήρας γιατί θα υπερθερμανθεί ακόμη και σε standby mode...
Theodore Tsi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 poli swstos o spirosta.... to pc den einai san to psigeio pou otan ftanei stin epithimiti thermokrasia stamataei tin psiksi:-D
Cotzan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Ο.Κ., σωστά τα περί θερμοκρασιών, αλλά η ερώτηση παραμένει. Στο άλλο PC στο σπίτι, με Mobo μια Asus P4P800 E Deluxe, με έναν P4 στα 3.2, όπου φαντάζομαι ότι οι θερμοκρασίες μπορεί να είναι ψηλότερες από του Celeron, το ανεμιστηράκι σταματά στο standby. Απλά, αν κάποιος το έχει ψάξει παραπάνω, ας βοηθήσει. Ευχαριστώ.
sottrits Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 pisteuo einai thema texnologias tou chipset.einai kati opos sta laptop pou to anemistiraki sbinei otan einai xamili i thermokrasia alla otan anebei pernei mpros automata.ego tha protimousa auto pou douleuei monima giati an to allo gia kapoio logo den ksekinisei ......... parepimptontos exoume to idio mobo,to exo me enan p4 2,4ghz kai eimai apoloita ikanopoiimenos.
Cotzan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 parepimptontos exoume to idio mobo' date='to exo me enan p4 2,4ghz kai eimai apoloita ikanopoiimenos.[/quote'] Μπορείς σε παρακαλώ να μου επιβεβαιώσεις οτι σε stand by το ανεμιστηράκι της CPU στη δική σου mobo εξακολουθεί να δουλεύει; Με εξαίρεση το θέμα που συζητάμε και εγώ είμαι ευχαριστημένος από τη συγκεκριμένη mobo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.