poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 poli gelio to topic.oloi opistodromikoi gia auto paei kata diaolou o gates.auto fteei
nmtray2 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Νομιζω οτι ο Πορτας εκανε λεφτα πουλωντας στο στρατο ενα λειτουργικο για 500.000 ενω το ειχε αγορασει απο ενα γνωστο του για 5.000 (διορθωστε με αν κανω λαθος - μαλλον τα ποσα δεν τα θυμαμαι καλα). Μετα φερθηκε σαν εμπορας: Εβγαζε ντεμεκ σπασμενα προγραμματα για το λειτουργικο του και ολοι τρεχαν και αγοραζαν το λειτουργικο του γιατι ειχε σπασμενα προγραμματα (τον π....η). Θυμηθειτε μονο οτι και η apple, atari, acorn ειχαν καλυτερα συστηματα απο τα pc αλλα ολοι τρεχαν να αγορασουν pc...
nikp52 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 re pedia proti fora ton ida na gela..:twisted: :twisted: les kai ine pragmatika o diavolos:shock: :shock: :shock: diavolo ton anevazeis diavolo ton katevazeis em sou anoixe ta matia ton vrizeis kai apo pano.aloste den prepei na xexname oti eine o protoporos tis pliroforias.tora an esi ta nomizeis diavolika tote min patas ta pliktra
kirimis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Νομιζω οτι ο Πορτας εκανε λεφτα πουλωντας στο στρατο ενα λειτουργικο για 500.000 ενω το ειχε αγορασει απο ενα γνωστο του για 5.000 (διορθωστε με αν κανω λαθος - μαλλον τα ποσα δεν τα θυμαμαι καλα).Μετα φερθηκε σαν εμπορας: Εβγαζε ντεμεκ σπασμενα προγραμματα για το λειτουργικο του και ολοι τρεχαν και αγοραζαν το λειτουργικο του γιατι ειχε σπασμενα προγραμματα (τον π....η). Θυμηθειτε μονο οτι και η apple' date=' atari, acorn ειχαν καλυτερα συστηματα απο τα pc αλλα ολοι τρεχαν να αγορασουν pc...[/quote'] Και φταιει ο Πορτας επειδη οι αλλοι ηταν μπουφοι με την εννοια της λεξεως? Φταιει ο Πορτας επειδη ο λαλακας ο Τζομπς φυτοζωει εν ετη 2006 την στιγμη που θα μπορεσει με το καλημερα σας να αποσπασει ενα 15% της αγορας. Φταιει ο Πορτας που το Linux παραμενει δυσχρηστο? Ο Πορτας εκμεταλευετε ευκαιριες... ο Πορτας δινει στον κοσμο αυτο που θελει,γι αυτο και εχει πετυχει. Ας το καναν και οι αλλοι. Το αν οι πρακτικες προωθησης δεν σου αρεσουν... τι να πω? welcome to earth... Αν εσυ ησουν ο Πορτας , ας το παιζες Παναγια...
platongr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Εγώ πάλι απορώ πως γίνετε και σε κάθε παρουσίαση συμβαίνει κάτι. Όλος ο κόσμος όταν έχει να παρουσιάσει κάτι, υποτίθετε ότι έχει ρίξει μια ματιά πριν στο γραφείο του να δει αν όλα δουλεύουν κανονικά. Μήπως τελικά ο Βασιλάκης τα στήνει για να τραβάει τα φώτα και τα σχόλια επάνω του ???
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Εγώ πάλι απορώ πως γίνετε και σε κάθε παρουσίαση συμβαίνει κάτι. Όλος ο κόσμος όταν έχει να παρουσιάσει κάτι' date=' υποτίθετε ότι έχει ρίξει μια ματιά πριν στο γραφείο του να δει αν όλα δουλεύουν κανονικά.Μήπως τελικά ο Βασιλάκης τα στήνει για να τραβάει τα φώτα και τα σχόλια επάνω του ???[/quote'] malon ine autos kai o mitsotakis.
nmtray2 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Και φταιει ο Πορτας επειδη οι αλλοι ηταν μπουφοι με την εννοια της λεξεως?Φταιει ο Πορτας επειδη ο λαλακας ο Τζομπς φυτοζωει εν ετη 2006 την στιγμη που θα μπορεσει με το καλημερα σας να αποσπασει ενα 15% της αγορας. Φταιει ο Πορτας που το Linux παραμενει δυσχρηστο? Ο Πορτας εκμεταλευετε ευκαιριες... ο Πορτας δινει στον κοσμο αυτο που θελει' date='γι αυτο και εχει πετυχει. Ας το καναν και οι αλλοι. Το αν οι πρακτικες προωθησης δεν σου αρεσουν... τι να πω? welcome to earth... Αν εσυ ησουν ο Πορτας , ας το παιζες Παναγια...[/quote'] Eιπα τιποτα κακο για τον Πορτες? Τον κατηγορησα? Τσουκου... Στοιχεια παρεθεσα. Τα συμπερασματα που εβγαλες, τα εβγαλες γιατι κι εσυ καταλαβες οτι η πολιτικη ειναι μια: ειμαστε γερακια κι αρπαζουμε οτι μπορουμε. Οσο για το welcome to earth, αν δεν ξεραμε την πολιτικη τους θα λεγαμε οτι ειναι ειναι απλοι επιχειρηματιες που πιασαν την καλη. Αλλα επειδη την ξερουμε, ξερουμε και πως λειτουργουν. Αν ειναι ετσι οπως τα λες, τοτε καλα κανει ο πΟΤΕς και κανει οτι κανει (πρακτικες προωθησης εχει κι αυτος) και οι τραπεζες που μας τα αρπαζουν οποτε μπορουν. EDIT: Μην φωναζει τοτε κανενας μας για τις πρακτικες που ακολουθουν οι εταιρειες. Λεφτουδακια θελουν και να ανεβαινουν οι μετοχες τους.
jsmith6 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Και φταιει ο Πορτας επειδη οι αλλοι ηταν μπουφοι με την εννοια της λεξεως?Φταιει ο Πορτας επειδη ο λαλακας ο Τζομπς φυτοζωει εν ετη 2006 την στιγμη που θα μπορεσει με το καλημερα σας να αποσπασει ενα 15% της αγορας. Φταιει ο Πορτας που το Linux παραμενει δυσχρηστο? Ο Πορτας εκμεταλευετε ευκαιριες... ο Πορτας δινει στον κοσμο αυτο που θελει' date='γι αυτο και εχει πετυχει. Ας το καναν και οι αλλοι. Το αν οι πρακτικες προωθησης δεν σου αρεσουν... τι να πω? welcome to earth... Αν εσυ ησουν ο Πορτας , ας το παιζες Παναγια...[/quote'] Μπααα.. απλά ήταν στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή με εκείνο το ιστορικό συμβόλαιο με την IBM για το DOS. Από εκεί και πέρα ήταν θέμα μερικών ακόμα καλών χειρισμών που προέκυψαν από την συμφωνία. Μόλις έγινε αρκετά μεγάλη η εταιρία απλά αγόραζε, μήνυε (sue.. πως γράφεται αυτή η λέξη; ανορθόγραφος που να παρει), ή ποδοπατούσε οποιον ήταν προστά του: τυπική συμπεριφορά μονοπωλίου.
makisathanos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Γι αυτό η ιστορία με το open-source πρέπει να πετύχει. Όσο όμως παραμένει δύσχρηστο και δεν καλύπτει όλες τις συσκευές, ο πόρτας και ο κάθε πόρτας θα κάνουν πάρτυ. και εμείς θα παραμιλάμε ...
jsmith6 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Γι αυτό η ιστορία με το open-source πρέπει να πετύχει. Όσο όμως παραμένει δύσχρηστο και δεν καλύπτει όλες τις συσκευές, ο πόρτας και ο κάθε πόρτας θα κάνουν πάρτυ. και εμείς θα παραμιλάμε ... Μάλλον εννοείς ειδικά τα open-source λειτουργικά, όχι απλώς τα open-source προγράμματα για αλλα λειτουργικά, όπως πχ Firefox, Camino, Thunderbird, Gaim (υπόψιν πως υπάρχει διαφορα ανάμεσα στο open-source και το free software. Η Wikipedia έχει 2 καλά άρθρα). Όχι δεν είναι δύσχρηστο, είναι απλά άλλη φιλοσοφία. Έχω εγκαταστήσει αρκετές φορες τα WinXP, αλλα το Suse 10 και το Mandriva 2005 ήταν ήδη αρκετά εύκολα να εκγατασταθούν και δεν χρειάστηκα καν drivers, αναγνώρισε μόνο του motherboard, VGA, sound card (αλλα όχι την οθόνη ). Το θέμα ήταν ότι αισθανόμουν σαν να ξεκίναγα από την αρχή, κάτι που έπειτα από πολύ καιρό πάνω σε λειτουργικά τις Microsoft ήταν κάπως άβολο. Το λειτουργικό τις Apple είναι πολύ πιο εύχρηστο από οποιαδήποτε έκδοση των Windows. Το θέμα με την Microsoft είναι όμως ότι ήδη έχει εγκαθιδρυθεί στην αγορά. Κάποιος (νομίζω από την Sun ήταν) είπε ότι το πιο τρομακτικό επίτευγμα τις Microsoft είναι που κατάφερε να μειώσει τις προσδοκίες των καταναλωτών.
makisathanos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μάλλον εννοείς ειδικά τα open-source λειτουργικά' date=' όχι απλώς τα open-source προγράμματα για αλλα λειτουργικά, όπως πχ Firefox, Camino, Thunderbird, Gaim (υπόψιν πως υπάρχει διαφορα ανάμεσα στο open-source και το free software. Η Wikipedia έχει 2 καλά άρθρα). Όχι δεν είναι δύσχρηστο, είναι απλά άλλη φιλοσοφία. Έχω εγκαταστήσει αρκετές φορες τα WinXP, αλλα το Suse 10 και το Mandriva 2005 ήταν ήδη αρκετά εύκολα να εκγατασταθούν και δεν χρειάστηκα καν drivers, αναγνώρισε μόνο του motherboard, VGA, sound card (αλλα όχι την οθόνη ). Το θέμα ήταν ότι αισθανόμουν σαν να ξεκίναγα από την αρχή, κάτι που έπειτα από πολύ καιρό πάνω σε λειτουργικά τις Microsoft ήταν κάπως άβολο. Το λειτουργικό τις Apple είναι πολύ πιο εύχρηστο από οποιαδήποτε έκδοση των Windows. Το θέμα με την Microsoft είναι όμως ότι ήδη έχει εγκαθιδρυθεί στην αγορά. Κάποιος (νομίζω από την Sun ήταν) είπε ότι το πιο τρομακτικό επίτευγμα τις Microsoft είναι που κατάφερε να μειώσει τις προσδοκίες των καταναλωτών.[/quote'] Στο δίσκο μου έχω και το suse 10. Όμως δεν αναγνωρίζει το win modem μου ούτε τον win printer μου. Φυσικά εννοώ για λειτουργικό γιατί π.χ. το open-office είναι πολύ καλό ήδη. Η Apple θα μπορούσε να ήταν κάλιστα στη θέση της Μ$, αλλά οι επιλογές της ήταν ρατσιστικές για τον πολύ κόσμο.
jsmith6 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Στο δίσκο μου έχω και το suse 10. Όμως δεν αναγνωρίζει το win modem μου ούτε τον win printer μου. Φυσικά εννοώ για λειτουργικό γιατί π.χ. το open-office είναι πολύ καλό ήδη. Η Apple θα μπορούσε να ήταν κάλιστα στη θέση της Μ$' date=' αλλά οι επιλογές της ήταν ρατσιστικές για τον πολύ κόσμο.[/quote'] Τις περισότερες φορές είναι συσκευές σχεδιασμένες μονο για Windows, και "τρώνε" ισχύη από την CPU. Winmodem/softmodem: http://en.wikipedia.org/wiki/Winmodem Τι μάρκα είναι;
mandate Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ πάλι απορώ πως γίνετε και σε κάθε παρουσίαση συμβαίνει κάτι. Όλος ο κόσμος όταν έχει να παρουσιάσει κάτι' date=' υποτίθετε ότι έχει ρίξει μια ματιά πριν στο γραφείο του να δει αν όλα δουλεύουν κανονικά.Μήπως τελικά ο Βασιλάκης τα στήνει για να τραβάει τα φώτα και τα σχόλια επάνω του ???[/quote']μάλλον είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος προώθησης. άλλο να μη γίνει τίποτα και να πούνε στις ειδήσεις οποιασδήποτε χώρας απλά παρουσιάσανε καινούργιο πρόγραμμα οι ξενέρωτοι,άρα τι τηλεθέαση θα έχει?σκηνοθέτα κόψτο.ε,ενώ αν γίνει η δυσλειτουργία θα βγεί πρώτο θέμα:ο γκαντέμης κτλπ πάρτε τη φάτσα του λολ...
jsmith6 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 μάλλον είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος προώθησης.άλλο να μη γίνει τίποτα και να πούνε στις ειδήσεις οποιασδήποτε χώρας απλά παρουσιάσανε καινούργιο πρόγραμμα οι ξενέρωτοι' date='άρα τι τηλεθέαση θα έχει?σκηνοθέτα κόψτο.ε,ενώ αν γίνει η δυσλειτουργία θα βγεί πρώτο θέμα:ο γκαντέμης κτλπ πάρτε τη φάτσα του λολ...[/quote'] Δεν μπορώ να διαφωνήσω. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Ίσως η Microsoft να έχει ενσωματώσει τέτοιες αποτυχίες στο μοντέλο marketing που έχει. Αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι δεν πρόκειται να παίξει μεγάλο ρόλο. Ο κόσμος απλά έχει δεχτεί την κατάσταση, " τα PC 'κολλάνε' " όπως δέχεται ότι "το καλό πρόγραμα είναι 'βαρύ'" ή "το ακριβό είναι καλύερο". Τα καλά (για αυτούς) του μονοπωλίου.
vlachaquito Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 na po thn alitheia koitazontas pou exei ftasei h microsoft & poso exei aplothei sthn texnologia h microsoft tote mporo na po oti ton thaymazo ton billako (& fysika epeidh parakolouthei ta panta opos & ayto to forum as leme kala logia mhn mas kapsei ta pc :D )..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.