Προς το περιεχόμενο

Windows Blinds Uninstall

iforbet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά για βοηθήστε λίγο έχω εγκαταστήσει τα windows blinds, δύο φορές, τη πρώτη τα απεγκατέστησα (;) και τα ξαναεγκατέστησα. Τη πρώτη φορά όλα εντάξει τα βρήκα στον uninstall manager της ms τα απεγκατέστησα, μετά τα ξανάβαλλα και επειδή μου κολλάνε (όταν ανοίγω το configuration) προσπαθώ να τα βγάλλω αλλά δεν υπάρχουν πουθενά στην απεγατάσταση και δεν έχουν κανένα πρόγραμμα απεγκατάστασης, άσε που όταν τα αποφορτώνω το interface γυρνάει σε αυτό που είχα τη πρώτη φορά που τα χα εγκατεστημένα, τι γίνεται επι τέλους;

Δημοσ.

update,

τι παίζει ρε, έπρεπε να κατεβάσω ένα πρόγραμμα objzapper για να τα βγαλω τα τιμημένα, και μετά να μπω σε safe mode να τα σβήσω..

Δημοσ.

Den les poia ekdosh exeis?

An exeis thn 5.0 peta thn kai bale thn 4.6 giati h 5ara mono problhmata dhmioyrgh me to "agorasmeno addon"

BTW gia na kaneis unistall mpes mesa apo thn registry psaxe gia windowsblinds kai svise oles tis times pou tha vreis

Δημοσ.

νομίζω ή τέσσερα κάτι ήταν, αλλά πάει, πάπαλα, αλλά να σ αναγκάζουν να ψαχτείς και να κατεβάσεις software για να τα βγάλεις, δε λέει, ευτύχως που ένα φιλαράκι σε άλλο φόρουμ τα εξηγούσε, τέρμα για μένα, θα παίξω με το xp style που είναι native. ευχαριστώ.

Δημοσ.

"Tha sou elega na epimhneis se afta einai oti kalitero meta to transformation pack twn vista" Ναι;

Πάντως από άποψη πόρων και ενδοεπικοινωνίας με το λειτουργικό το xp style είναι σίγουρα πιο ενδεδειγμένο. Ε;

Δημοσ.
"Tha sou elega na epimhneis se afta einai oti kalitero meta to transformation pack twn vista" Ναι;

Πάντως από άποψη πόρων και ενδοεπικοινωνίας με το λειτουργικό το xp style είναι σίγουρα πιο ενδεδειγμένο. Ε;

Ola einai sxetika an exeis ena grhgoro mhxanima me mnhmh panw apo 512mb den exei kamia diafora...

Egw proswpika foraw windowsblinds me 1 to poli 2 dokimasmena packs ta opoia ta exw tropopoihsh kai paizoun apsoga....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...