Προς το περιεχόμενο

epilogh... 7800gt

206CC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

blepo times apo 310Euro mexrei 500E ti pezei ekei ?

pia einai h kaliterh 7800gt?

mipos to kalo einai kai akribo, h mipos thn pio ftinh pou mporo na bro?

eseis pia 7800gt protinete

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

File mou kai ego otan apofasisa na paro telika 7800GT paratirisa oti ksekinane apo 330 (nomizo) kai ftanoun ta 500 euro. Alla oi diafores tous einai 1%-5% pano kato pou simenei oti den aksizi na doseis 200euro + gia na deis diafores tis takseos ton 3-5fps (sosta?). Epilogi mou (sto leo giati i karta einai dokimasmeni) PixelView 7800GT 355€ kai apo thermokrasies oute kan tha to skeftis na alaksis psiktra (ektos an kaneis o/c). Kai to pio simantiko oles oi 7800GT exoun mia sxediasi (tis nVidia) pou tin akolouthoun oles oi eteries (pista antigrafa) akomi kai stis mnimes. Alages iparxoun mono stis xtreme ekdosis pou kanoun ta dipla lefta kai i apodosi tous einai elaxista kaliteri. Pistevo na se voithisa na katalaveis ti pezei...

Δημοσ.

Μολις πριν 2 μέρες μου κάηκε η 6800gt της gigabyte που είχα και πήγα για αγορα νέου συστήματος βιαστικά. Έτσι λοιπον άλλαξα των Α643200 με ένα α64 3700, το MSI k8N Neo Platinum με ένα MSI k8N 4FI και για κάρτα γραφικών επίδει ήθελα να την πάρω εκείνη την ώρα και σε όλη την Στουρνάρη βρήκα μόνο μια Gigabyte (Μoultirama) και Αλβατρον (Πλαισιο) πήρα την Αlbatron στα 375ευρώ ΑΛΛΑ ME ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση όπου ότι και αν πάθει η κάρτα θα γίνει κατευθείαν αλλαγή με καινούρια.

Για επιδόσεις τώρα αν είναι ελαφρός χαμηλότερες από άλλες υλοποιησεις δεν ξέρω αλλά απο το προηγούμενο μου σύστημα είναι σαφώς ανώτερο. (3D mark 2005 γύρω στις 7500).

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έδωσα μεγάλη βάση στην εγγύηση γιατι την 6800gt την είχα πάρει απο e-shop και έχει ακόμα εγγύηση αλλά απο το e-shop θα βγάλω άκρη μετά απο κάνα 2μηνο.

Δημοσ.

Καλά είναι μέσα στην εγγύηση η 6800gt και επειδή βιάζεσαι πήγες και πήρες 7800gt;

Έχει ξεφύγει ο κόσμος τελικά παντελώς! :D

Και δεν την αντικαθιστάς και να την χαρίσεις σε κανέναν καψερό μέρες που είναι;Μην πάει χαμένη! :D

Πάντως 206cc, γνώμη μου είναι να πάρεις την πιο φθηνή που θα βρεις, αλλά να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι μούφα (αν και δεν πιστεύω να υπάρχει μη αξιόπιστη 7800gt!).Να δώσεις σχεδόν τα διπλά για να πάρεις <<φίρμα>> δε θα στο συμβούλευα.

Δημοσ.
Καλά είναι μέσα στην εγγύηση η 6800gt και επειδή βιάζεσαι πήγες και πήρες 7800gt;

Έχει ξεφύγει ο κόσμος τελικά παντελώς! :D

Και δεν την αντικαθιστάς και να την χαρίσεις σε κανέναν καψερό μέρες που είναι;Μην πάει χαμένη! :D

Πάντως 206cc' date=' γνώμη μου είναι να πάρεις την πιο φθηνή που θα βρεις, αλλά να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι μούφα (αν και δεν πιστεύω να υπάρχει μη αξιόπιστη 7800gt!).Να δώσεις σχεδόν τα διπλά για να πάρεις <<φίρμα>> δε θα στο συμβούλευα.[/quote']

Καταρχήνα αναγκάστικα για να αλλάξω κάρτα να αλλάξω και cpu και mobo λόγω PCI-e. Είχα σκοπό έτσι και αλλιώς να αναβαθμίσω αλλά σε κάνα μήνα. Λόγω του απροόπτου προχώρησα πιο βαστικά. Όσο για την κάρτα θα πάω στο e-shop για την αλλαγη απλά χωρίς αγχός και όσο πάρει.

Δημοσ.
File mou kai ego otan apofasisa na paro telika 7800GT paratirisa oti ksekinane apo 330 (nomizo) kai ftanoun ta 500 euro. Alla oi diafores tous einai 1%-5% pano kato pou simenei oti den aksizi na doseis 200euro + gia na deis diafores tis takseos ton 3-5fps (sosta?). Epilogi mou (sto leo giati i karta einai dokimasmeni) PixelView 7800GT 355? kai apo thermokrasies oute kan tha to skeftis na alaksis psiktra (ektos an kaneis o/c). Kai to pio simantiko oles oi 7800GT exoun mia sxediasi (tis nVidia) pou tin akolouthoun oles oi eteries (pista antigrafa) akomi kai stis mnimes. Alages iparxoun mono stis xtreme ekdosis pou kanoun ta dipla lefta kai i apodosi tous einai elaxista kaliteri. Pistevo na se voithisa na katalaveis ti pezei...

thn PixelView 7800GT thn brika me 280E+metaforika

thn asus 330E+metaforika

Δημοσ.

An pisteveis oti ta 50€ (i diafora tis pixelview me tin ASUS) einai arketa europoula tote PixelView an oxi ASUS. Apla na ksereis oti oi kartes einai oloidies (me poli liges diafores pou pistevo oti den aksizoun ta xtra 50€ )... mono i siskevasia kai ta periexomena allazoun.

Δημοσ.

XFX VGA 7800GT 256MB 2DVI/VI PVT70FUDF7 (extreme edition)

my-Shop 325.37 € τελική

(from skroutz : 2006-01-12 01:55:16)

την πήρα για φίλο και η κάρτα πετάει (είναι και VIVO!)

απορώ με το e-shop που την έχει 399...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...