Προς το περιεχόμενο

Κοβεται στα 2 η οθόνη!

orestis1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα καλή χρονιά και χρονια πολλα στους Γιάννηδες.

Εχω μια 15αρα Sony TFT LCD μοντέλο SDS-S51R.

Εδώ και κάμποσο καιρό η οθόνη είναι τραβηγμένη προς τα δεξιά και κατα συνέπεια βλέπω απο αριστερα προς τα δεξια τη μιση οθόνη μαυρη και απο κει και περα ξεκινα η "πραγματική οθόνη". Δηλαδή βλεπω κατι σαν αυτό:

1.jpg

Εντομεταξύ η οθόνη φαίνεται απο μονη της να προσπαθει να λυσει το προβλημα καθως σβηνει και ανοιγει μονη της αλλα χωρις αποτελεσμα. Το βύσμα ειναι μια χαρά...

Τι να κάνω;; Να αρχισω να κανω ερευνα αγοράς για καινουρια;

Δημοσ.

dokimase thn se allo pc mpas kai ftaiei h gpu sou.

alliws vale sto pc sou mia allh gpu kai des an kanei ta idia.

an ta kanei kai exeis eggyhsh akoma,epikoinwnhse me thn sony.

an den exeis eggyhsh psakse gia allh.

kai kat'eme,makrya apo Sony kyriws gia thn a8lia eggyhsh pou dinei

sta kammena pixels.

Δημοσ.

Οχι...

Η καρτα ειναι περσινη. Τι μπορει να φταιει? Το συνδεω και στο αναλογικο και στο Dvi αλλα τιποτα.

Ξεχασα να αναφερω οτι οταν ανοιγω το PC δεν βλεπω ουτε το BIOS boot ουτε τιποτα μεχρι να μπει στα Windows οπου βλεπω αυτο που σας εδειξα

Δημοσ.

LOL!!Το ιδιο πραγμα μου κανει στο Linux κ κουναω το ποντικι κ η εικονα κατα καποιο τροπο γυριζει κ "κολλαει" στις ακρες.Αλλα μαλλον δεν παιζει αυτο.Μηπως κανας driver??

Τα σέβη μου

Δημοσ.

xalara87 giati tosh eirwnia?

Profanws exeis plhrh agnoia gia thn eggyhsh twn tft ths Sony.

http://www.quest.gr/price/sales/others/warranty_monitors.htm

kai shmeiwse pws prepei to ka8ena apo ta 5 ayta pixel prepei na apexei to

polu 5 pixels apostash apo to epomeno kammeno alliws den to kalyptei

h eggyhsh.px an exeis 4 kamena pixel sthn katw aristera gwnia ths o8onhs,

4 sthn katw de3ia,4 sthn panw aristera,4 sthn panw de3ia,

dhl 16 sunolo kammena pixels, h Sony den sta kalyptei.

kai den vrhkes swsto tropo na anevazeis ton ari8mo twn posts sou.

Δημοσ.

Με ενα παραξενο τροπο εφτιαξε....

Εκανα ενα rotate μεσα απο το παραθυρο ρυθμισεων της nVIDIA και εφτιαξε ολως παραδοξως!

Η εικονα που εδωσα ηταν επεξεργασμενη.Το print screen την εδωσε κανονικα ολοκληρη.

Τελοσπαντων δεν θα μαθω ποτε τι εγινε

Δημοσ.

pragmatika file nikoskon den ithela na eirwneuto esena alla ti sony! enas filos mou ixe mia apo tis protes tft tis sony (otan ixan protokikloforisi..me ta gnosta problimata)

kai thimame oti tou xan kai arketa pixels wste na fenete...:) kai i soni ekane to kinezo

telospanton afou lithike to problima....pali kala

Δημοσ.

Λυπάμαι αλλα δεν λυθηκε. Τωρα που τον ανοιξα παλι τα ιδια. Αυτο με το rotate πετυχαίνει μολις η οθονη σταματαει να κανει reset για να διορθωσει το προβλημα . Αυτή τη στιγμη που γράφω ειμαι μπροστα σε μια οθόνη που αναβοσβηνει με reset καθε 5 δευτερα και βλεπω μονο τη μιση. Αν υπαρχει θεος

Δημοσ.

Αφού λες οτί δεν βλέπεις ούτε το BIOS τότε γνώμη μου είναι οτί πρόκειται για πρόβλημα με την κάρτα. Δοκίμασες καμία άλλη;

Αν όχι, δοκίμασε. Ή δοκίμασε την οθόνη σε άλλο pc.

Φιλικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...