Inferno_lb13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Υπάρχει τρόπος όταν συνδεω το κινητο με USB να μην φορτίζει?
migel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Υπάρχει τρόπος όταν συνδεω το κινητο με USB να μην φορτίζει? Καλησπέρα . Νομίζω δεν υπάρχει τρόπος , ( τουλάχιστον στο k750i που έχω ) . Γιατί σε ενοχλεί η φόρτιση ?
Inferno_lb13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Φοβάμαι λιγακι για την μπαταρια υπάρχει περιπτωση βλαβης? επίσης μηπως ξέρεις γιατι το w800i ενος φιλου που το αγορασαμε την ιδια μερα απο το ιδιο καταστημα και εχουν ακριβως ιδια εκδοση λογισμικου παιζει πολυ δυνατοτερα τα mp3? (ανταλλαξαμε το ιδιο τραγουδι με bluetooth)
migel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Φοβάμαι λιγακι για την μπαταρια υπάρχει περιπτωση βλαβης? επίσης μηπως ξέρεις γιατι το w800i ενος φιλου που το αγορασαμε την ιδια μερα απο το ιδιο καταστημα και εχουν ακριβως ιδια εκδοση λογισμικου παιζει πολυ δυνατοτερα τα mp3? (ανταλλαξαμε το ιδιο τραγουδι με bluetooth) Μπα δεν πιστεύω να υπάρχει κίνδυνος μείωσης ζωής της μπαταρίας . Μήπως ο φίλος σου πείραξε τον ισοσταθμιστή ή έβαλε μπάσα , πρίμα . Μόλις βάλεις τα τραγούδι να παίξει πάτα απο τα πλαινά δεξιά πλήκτρα το + ( έτσι αυξάνεις την ένταση ) ή απο τις επιλογές στην αναπαραγωγή μέσων κοίτα να δεις στο EQ τι γίνεται .
Inferno_lb13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 εχω κανει ηδη οσα αναφερεις αλλα δεν ειδα αξιοσημειωτη διαφορα! anyway, th anks!
sam sam Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 re mipos o filos sou exei terma tin ixostathmisi kai esi oxi??????????? pigene stin ixostathmisi kai meta termatiseta ola apo to xeirokinito!!!!
sam sam Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 re im pataria den pateni tipota................. apo ti fortosi problima ipirxe paliai kenourgis xeris einai LITHIOU..... den uparxi pantos kanena tetio programa bb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.