Dark-Shadow Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Gia sas peida pio eine kalitero to Ashampoo Uninstaller Suite Plus i to Your Uninstaller Pro 2006?
wert Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Εγώ πάντος προτιμώ το your unistaller 2006 Το ashampoo το είχα χρησιμοποιήσει και βρίσκω πολύ βαρύ τον τρόπο που κάνει τις καταγραφές. Προτιμώ μετά από καμιά δεκαριά μήνες να ρίξω ένα φορμάτ παρά να έχω αυτή την ταλαιπωρία με το ashampoo παρότι δείχνει να είναι ότι το καλύτερο.
Dark-Shadow Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 ke ego to your uninstaller exo alla den exo dokimasei to Ashampo lene pos eine fovero den katalava ti enoeis me (Προτιμώ μετά από καμιά δεκαριά μήνες να ρίξω ένα φορμάτ παρά να έχω αυτή την ταλαιπωρία με το ashampoo) auto!!!
wert Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Το ashampoo εποπτεύει από το tray και μόλις αντιληφθεί ότι ξεκινάς μια εγκατάσταση την σταματάει και ξεκινάει και κάνει μια καταγραφή σε όλα στο pc για το τι υπάρχει πριν την εγκατάσταση και άλλη μια καταγραφή νομίζω μετά. Φαντάσου τώρα εγώ για παράδειγμα που φορτώνω συνήθως μια εγκατάσταη με xp με γύρω στα 100-150 εφαρμογές κάθε που θέλω να εγκαταστήσω κάτι να περιμένω να γίνει όλη αυτή η διαδικασία. Και με το yourunistaller μια χαρά είναι. Ήδη έχω φτάσει μια εγκατάσταση στους 20 μήνες και δουλεύει ακόμα. Μόνο που το έχω παρακάνει βάλε βγάλε και θέλει φρεσκάρισμα.
Dark-Shadow Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 a ok kane freskarima me kana registry cleaner
mjmj Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Το your uninstaller δεν εχει διαδικασια για οταν θες να εγκαταστησεις ενα προγραμμα? Δρα μονο εκ των υστερων οταν θες να απεγκαταστησεις καποιο? Αν ειναι ετσι, μου φαινεται πιο ορθο αυτο που κανει το ashampoo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.