Προς το περιεχόμενο

Your Uninstaller 2006 Pro i Ashampoo Uninstaller Suite Plus

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντος προτιμώ το your unistaller 2006

Το ashampoo το είχα χρησιμοποιήσει και βρίσκω πολύ βαρύ τον τρόπο που κάνει τις καταγραφές.

Προτιμώ μετά από καμιά δεκαριά μήνες να ρίξω ένα φορμάτ παρά να έχω αυτή την ταλαιπωρία με το ashampoo παρότι δείχνει να είναι ότι το καλύτερο.

Δημοσ.

ke ego to your uninstaller exo alla den exo dokimasei to Ashampo lene pos eine fovero den katalava ti enoeis me (Προτιμώ μετά από καμιά δεκαριά μήνες να ρίξω ένα φορμάτ παρά να έχω αυτή την ταλαιπωρία με το ashampoo) auto!!!

Δημοσ.

Το ashampoo εποπτεύει από το tray και μόλις αντιληφθεί ότι ξεκινάς μια εγκατάσταση την σταματάει και ξεκινάει και κάνει μια καταγραφή σε όλα στο pc για το τι υπάρχει πριν την εγκατάσταση και άλλη μια καταγραφή νομίζω μετά.

Φαντάσου τώρα εγώ για παράδειγμα που φορτώνω συνήθως μια εγκατάσταη με xp με γύρω στα 100-150 εφαρμογές κάθε που θέλω να εγκαταστήσω κάτι να περιμένω να γίνει όλη αυτή η διαδικασία.:mrgreen:

Και με το yourunistaller μια χαρά είναι. Ήδη έχω φτάσει μια εγκατάσταση στους 20 μήνες και δουλεύει ακόμα. Μόνο που το έχω παρακάνει βάλε βγάλε και θέλει φρεσκάρισμα. :confused:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το your uninstaller δεν εχει διαδικασια για οταν θες να εγκαταστησεις ενα προγραμμα? Δρα μονο εκ των υστερων οταν θες να απεγκαταστησεις καποιο?

Αν ειναι ετσι, μου φαινεται πιο ορθο αυτο που κανει το ashampoo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...