Προς το περιεχόμενο

Κόλλημα σε Full Load

@_zerocool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από μια παραγκελια για ένα Ιντερνετ καφε 3 από τα 22 μηχανήματα έχουν ένα πρόβλημα το οποιο δεν καταφερά να το απομωνόσω και να το λύσω. Όταν λοιπον παίζει κάποιο παιχνίδι αυτο μετά από κάποια ώρα κολλάει (παγώνει η οθόνη). Έχω κοιτάξει την θερμοκρασία, μνήμες, CPU χωρίς κανένα πρόβλημα. Άλλαξα την VGA και την έβαλα σε άλλο μηχάημα και δούλεψε κανονικά η VGA. Τα specs των PC είναι:

M/board Gigabyte K8VT890-9 Socket 939

CPU AMD Athlon 64 3000+

Ram 2x 256MB DDR 400Mhz Twinmos

HDD Maxtor PATA 120GB 7200rpm 8mb cache

VGA Prolink PCX6600 128MB DDR PCI Express Nvidia Geforce 6600

Καμια λύση κανεις?

Δημοσ.

Αν είσαι σίγουρος ότι το s/w είναι εντάξη τότε κοιτάς πρώτα τα τροφοδοτικά τί ρεύματα δίνουν και μετά τις μνήμες (τρέξε ένα Memtest αν και είπες ότι τις έχει δεί ήδη)

Δημοσ.

tha mporouses ena apo auta ta mixanima pou pezoun na ginei bides kai na allazeis ena antalaktiko kathe fora sta mixanimata pou kolane mexri and deis ti ginetai.xronovoro men alla mipos i moni lisi gia na deis ti fteei???

Δημοσ.

@dpolal2: To θέμα με το τροφοδοτικό θα το κοιτάξω αύριο να δω μήπως είναι αυτό.

@poulinos: Δεν νομίζω να με βοηθήσει γιατί τα μονα υλικά εκτός της μητρικής που μπορούν να προκαλέσουν τέτοια προβλήματα τα έχω κάνει check με προγράμματα.

Δημοσ.

alo to programma kai alo i pragmatiki dokimi.pare ta panta apo ena allo kai koumpose ta pano.ama kolisei ine mitriki.ego auto tha ekana.ena ena dokimi.den xero ti allo na po pera apo trofodotiko i mipos therma thermokrasias .isos na min douleuei kana fan kartas grafikon i chipset?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...