kirimis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Smile ετσι το ειχα κανει τελικα rip. Πηρε ωρα αλλα....
polaki Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Πόσο άσχημα είμαι γιατρέ? Και τί προκάλεσε τέτοιο σκηνικό? Το speedfan μου έδειχνε τους 3 απτους 4δισκους, αλλα απότι κατάλαβα δεν έδειχνε αυτον που ειχε το προβλημα.. Αλλαξα συνδεσμολογία να τον εμφανίσει, και πήρα αυτην την εικόνα.. Ψιλοσοκαριστικο..
polaki Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 παιδιά τον δίσκο τον έχω βγάλει απτο συστημα, και τωρα κάνει περισσότερα restarts παρά ποτε.... μου χει σπασει τα νευρα...
polaki Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Eτρεξα memtest κλείνοντας ότι μπορούσα.. Ετρεξε αναγκαστηκά 3 διαφορετικά γιατι μέχρι 809mb μπορούσε κάθε φορά, και επειδή εχω 2gb κάπως επρεπε να τα καλύψω... Εβγαλε 0 errors.. Τί αλλο μπορεί να φταιει?? Ο δίσκος είναι εκτός συστήματος... Και το pc κανει restart μονο του ακομα και οταν ειναι idle με μοναδικα προγραμματα ανοικτα το emule & το μTorrent....
polaki Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δεν εβαλα page file, αλλά δοκίμασα να απεγκαταστήσω το τελευταίο πρόγραμμα που είχα βάλει και αρχίσαν τα restarts, το Netlimiter 2... Ειναι τωρα 24 ωρες χωρίς πρόβλημα, απο εκει που 5 ωρες δεν τις εβγαζε με τιποτα.. Η έκδοση που ειχα βάλει ηταν η NetLimiter 2.06 Pro. Θα δοκιμάσω τωρα να βάλω πάλι τον δίσκο στο συστημα να δω πως συμπεριφέρεται, αν και φυσικά θα πάει για RMA εννοείται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.