androu Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Tώρα και 1 ώρα δεν μπορώ να μπώ στο insmonia καθώς και σε άλλα πολλά sites. Μπαίνει μόνο με proxy. . . Εχω HOL 384 και είμαι σε siemens 1 Ηράκλειο _ Κρήτης. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?
panraf Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, δεν μπορούσα να μπώ ούτε και στο δικό μου site, μάλλον κάποιο πρόβλημα με τους servers θα ήτανε
androu Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 nai alla emena akoma dn eftiaxe:confused:
androu Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Tora molis diorthothike Akousa oti ypirxan problimata k me sparknet!
Sanctu82 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Kai emena mexri na katafero na to anoixo mou pire pano apo 20 lepta
ekkli Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 ακομα κ τωρα εμενα δεν μου ανοιγουν σάιτς, εκνευριστικοτατο ολη μερα σημερα. κατι τετοιο συμβαινουνε κ μιωθω εθισμενος ρε γμτ............ με hol του ram ειμαι.
paschalia Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Πρεπει κατι να εχει παιχτει με τις hol συνδεσεις . Κι'εγω δεν μπορουσα να μπω με τπτ το μεσημερι και εχω hol συνδεση . Εχει ακουστει κατι σχετικα ?
firewalker Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Τις 4 τελευταίες μέρες ο internet explorer μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα και ο firefox δεν ανοίγει το site. Μόνο στο insomnia το κάνει αυτό !!! Μετά από πολλές προσπάθειες (όπως τώρα) "μπαίνω" αλλά μπορεί ανά πάσα στιγμή να χαθεί η "επαφή". Τι γίνετε; Warning: file(http://www.insomnia.gr/files/toplist.php?list=newest) : failed to open stream: HTTP request failed in /home/hal9000/public_html/global.php on line 196 Warning: implode(): Bad arguments. in /home/hal9000/public_html/global.php on line 196 Το παραπάνω μήνυμα δεν εμφανίζεται πάντα, τις συνήθως εμφανίζεται το γνωστό η σελίδα αυτή δεν μπορεί να εμφανιστεί ...
androu Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 kai auti ti stigmi simvainei se pollous mia apo ta idia kati paizetai alla den xerw ti egw mporo na bw pantou alloi tin idia ora den mporoun na boun edw ..
apoikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Αυτό που έγινε τώρα πρέπει να ήταν θέμα host.
N1ghtW0lf Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 kai egw me otenet ta idia problhmata exw merikes stigmes... kai emena den mou anoige to site gia kana misawro kai epipleon edw kai merikes meres ta email apo parakolou8hsh 8ematwn erxontai grammena se #930#943ζ kapws etsi...giati auto ksafnika?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Πάντως χθες και προχθές κάποιες στιγμές άνοιγε με δυσκολία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.