Green Dragon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Γειά σας παιδιά, ψάχνοντας για καινούργια μητρική για τον επεξεργαστή μου, βρήκα μία μητρική που παίρνει μόνο τέτοιες μνήμες και όχι στα 400MHz. έχουν μεγάλη διαφορά οι δύο μνήμες; επίσης είναι προτιμότερο ένα Dimm 1024MB ή 2 512MB και να πάνε dual channel; υπάρχει διαφορά στη ταχύτητα που θα δώ; κάθε βοήθεια δεκτή.........ευχαριστώ!
Donacgr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 kalispera! exoun arketi megali diafora aftes oi 2 mnimes an kai tha sou protina na pareis sta 400. Tora gia to an tha pareis 1 h 2 dimm afto exartate apo tin motherboard sou. An ipostirizei dual chanel tote avlepi tha pareis 2 ton 512 an oxi pare 1 ton 1024 gia perisoteri epektasi argotera!
Green Dragon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Υποστηρίζει dual channel, αλλά παίρνει μόνο στα 333. Οπότε αν κατάλαβα μου προτείνεις να το ξεχάσω αυτο το motherboard και να ψάξω για άλλο που να παίρνει μνήμες στα 400MHz;
Donacgr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 nai ego sou protino na psaxeis gia kati analogo ala na ipostirizei kai 400Mhz
doctorkostis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Ο επεξεργαστης σου σε τι FSB δουλευει?Ετσι και αλλιως καλο ειναι να παρεις μνημες 400αρες(αν το cpu σου δουλευει στα 166 θα πανε μονες τους στα 333,ισως να μπορουν να δουλεψουν και με καλυτερα timings).Καλο θα ηταν να μας πεις για ποιο cpu και ποια μητρικη μιλας για να συζητησουμε πιο συγκεκριμενα.....
Green Dragon Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Ο επεξεργαστης σου σε τι FSB δουλευει?Ετσι και αλλιως καλο ειναι να παρεις μνημες 400αρες(αν το cpu σου δουλευει στα 166 θα πανε μονες τους στα 333,ισως να μπορουν να δουλεψουν και με καλυτερα timings).Καλο θα ηταν να μας πεις για ποιο cpu και ποια μητρικη μιλας για να συζητησουμε πιο συγκεκριμενα..... Είναι P4 με FSB 533.... Βρήκα 2 dimmakia 512 sta 400.....οπότε νομίζω ότι είναι μιά χαρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.