ChPaNaG Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 ρε παιδια γαμωτο το πρόβλημα συνεχιζεται και σε πιο καινουργιο σύστημα (athlon xp 2100, 768 ram....) μηπως τελικα πρέπει κάτι παραμετροποιήσω στο @$#%@# λειτουργικό? edit: ξέχασα να συμπληρώσω ότι το λειτουργικό στο προηγούμενο pc ήταν server 2003 standard edition sp1 και στο νεότερο enterprise edition sp1
dpolal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Νομίζω ότι είναι h/w το πρόβλημα σου... Συνήθως η μνήμη φταίει για αυτά τα κολλήματα. Κατέβασε το memtest86 και κάνε έναν έλεγχο σε καθένα από τα ντιμμάκια της μνήμης σου χωριστά να δεις αν έχουν πρόβλημα. Από ότι κατάλαβα έχεις 2χ128 και 1χ256ΜΒ, πιθανότατα να έχεις και κάποια ασυμβατότητα μεταξύ τους.
soulreaver Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Φιλαράκι κάτι τρέχει με την μνήμη σου...Ασυμβατότητα ή κάτι άλλο.Γιατί εγώ έχω τα 2003 server Enterprize ed. σε ένα PIII 733 με 512 SDRAM Kingston και 2x120 SATA HD RAID 5,του έχω φορτώσει το σύμπαν ολόκληρο και δεν καταλαβαίνει τίποτα.Είναι σκυλί λειτουργικό και έχει παααρα πολύ καλύτερη διαχείρηση μνήμης από τα XP.Τρέχουν επάνω SQL Server,VB studio,Terminal services,Remote desktop,antivirus server,firewall...κ.τ.λ
soulreaver Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 To mem dump φτιάχνει ένα log file κάπου στο documents and settings... άμα κάνεις κλικ στο view error θα δεις την διαδρομή...Χρησιμοποίησε τα στοιχεία του log μαζί με τον αριθμό του μυνήματος λάθους και ψάξτο στο net σαν κριτήριο αναζήτησης.Κάτι θα βρεις...
ChPaNaG Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 αυτο που μου κανει εντυπωση είναι ότι το ίδιο πρόβλημα συνάντησα σε δύο διαφορετικά συστήματα. Η μνήμη είναι μία 512 και μία 256 στο νέο pc , θα κάνω πα΄ντως και ένα memtest και ίδωμεν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.