Προς το περιεχόμενο

dumping memory

ChPaNaG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ' αρχάς δεν ξέρω αν το πρόβλημα μου είναι in topic και ελπίζω να δείξει με την λύση του.

Τρέχω Windows Server 2003 σε Pentium III 866MHz 512 MB RAM (WD 20GB & WD 80GB) M/B QDI Advance 10B και έχω το εξής πρόβλημα:

Κολάει και πετάει μπλε οθόνη με ένα κατεβατό μήνυμα που καταλήγει σε dumping memory ξεκινώντας ένα αύξων μέτρημα, εδώ και αρκετές μέρες η μπλε όθονη έχει σταματήσει παραμένει όμως να κολάει.

Όποτε κόλησε έτρεχε winamp μόνο του ή με με κάποια άλλη εφαρμογή. Πιθανόν να έχει κολλήσει και με εφαρμογή εκτός του winamp αλλά δεν θυμάμαι γιατί το winamp παίζει σχεδόν πάντα (ο microsoft sql server 2000 είναι και αυτός μονίμως σε λειτουργία).

Το λειτουργικό είναι απαραίτητο λόγο διπλωματικής οπότε λύση άλλου λειτουργικού δεν υπάρχει.

Τα requirements του Η/Υ καλύπτονται και από το λειτουργικό και από MS SQL Server και Sharepoint Portal Server που είναι εγκατεστημένα (στη μνήμη έχω το minimum 512 ενώ το minimum του επεξεργαστή είναι 700MHz /εγώ 866Mhz).

HELP!!!

Δημοσ.

apo oti ksero i ble o8oni bgainei otan iparxei provlima me kapoion driver

sxetika me to dumping memory dn ksero kati

apla koita pano pano sto minima pou sou vgazei. mallon 8a leei poios driver exei to provlima. an kano la8os elpizo kapoios pio eidikos na me dior8osei.:?

Δημοσ.

Τα requirements του Η/Υ καλύπτονται και από το λειτουργικό και από MS SQL Server και Sharepoint Portal Server που είναι εγκατεστημένα (στη μνήμη έχω το minimum 512 ενώ το minimum του επεξεργαστή είναι 700MHz /εγώ 866Mhz).

HELP!!!

μπορεί αφού είναι το minimum

Δημοσ.

Συνήθως, οι minimum προδιαγραφές βγαίνουν όταν δεν χρησιμοποιείς ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Δηλαδή δουλεύεις μόνο την εφαρμογή / πρόγραμμα που έχεις εγκαταστήσει. Επειδή όμως, αυτό κανένας δεν το κάνει (δλδ. δεν κάνεις setup μόνο μια εφαρμογή), τα minimum requirments που βγάζουν οι εταιρείες είναι εντελώς πλασματικά. Πιστεύω, ότι με 512ΜΒ ακόμα θα είσαι εντάξει.

Sam.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επανερχομαι με το μηνυμα της μπλε οθονης που εντοπιζει προβλημα στις εξης διευθυνσεις:

STOP 0x0000000A (0x00000F18. 0x00000011, 0x00000000, 0x808c9a39)

Αν γνωριζει κανεις που αναφερονται οι συγκεκριμενες διευθ/σεις πιθανον να βοηθουσε να εντοπισω το προβλημα.

Δημοσ.

1.) Aλλαξε τα DIMΜAKIA της μνήμης μεταξύ τους και παρατήρησε το μύνημα λάθους αν αλλάξη διεύθυνση.Αν Ναι το'πιασες......

2.) Αλλαξε το μέγεθος της Virtual Mem σε 1024 τουλάχιστον.....

Δημοσ.

Ο yannis27gr εννοεί οτι το dimmακι που δεν αναγνώρισε είναι αυτό που φταίει και κοινώς θέλει πέταμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...