Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα java για κλείδωμα αρχείων σε K700i

Antonisk2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Ψάχνω να βρω ένα προγραμματάκι (σε java μάλλον) το οποίο να κλειδώνει αρχεία, κυρίως φωτό, στο k700i γιατί τώρα τελευταία γεμίσαμε περίεργους!!! Έχω δοκιμάσει το locker και το iLock αλλά δυστηχώς δεν μπορώ να τα κάνω να δουλέψουν! Μήπως υπάρχει κανένας που να ξέρει κάποιο άλλο και να το έχει δοκιμάσει κιόλας; Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Κανένας ρε παιδιά; Έχω φάει τον τόπο και δεν βρίσκω.... δεν έχει βρει κανένας τπτ; Ένα τέτοιο πρόγραμμα νομίζω πολλοί θα το θέλουν....

Δημοσ.

Λοιπόν, το μύνημα λέει:

"Sorry, Fileprotect requires the JSR-75 extension to access your phone's filesystem"

Το έτρεξα σε εξομοιωτή.

Από ότι είδα στο internet μόνο τα μοντέλα K750, W800, K600, D750 υποστηρίζουν JSR-75.

Δημοσ.

firewalker το έχω δοκιμάσει αυτό αλλά δεν προστατεύει τις φωτό που έχω ήδη αποθηκευμένες, εκτός αν δεν το βρίσκω εγώ! Εσυ το δοκίμασες με φωτό που ήδη έχεις?

Δημοσ.

Οχι, αυτό δεν το κάνει. Δεν νομίζω όμως να υπάρχει πρόγραμμα που να το κάνει διότι το k700 δεν επιτρέπει σε εφαρμογές java να έχουν πρόσβαση στο file system του καθώς και στο bluetooth.

Δημοσ.

Κρίμα ρε γμτ! Εγώ κάτι τέτοιο έψαχνα! Ούτε μπορώ με κανένα πρόγραμμα να περάσω κατευθείαν τις φωτό σε αυτό και να τις κλειδώσει μέσα του? Δλδ να μην αποθηκευτούν μέσα στις "Εικόνες" του τηλεφώνου αλλά μέσα στο πρόγραμμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...