Προς το περιεχόμενο

Ups italikis etairias Riello

apostolis22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικα για μενα Ιταλοι=Απατεωνες. Πηγαινε για κανενα Mustek για χαμηλες τιμες με καλες επιδοσεις ομως. H Riello μου εχει βγαλει μεγαλη βρωμα. Σε Εγκατασταση δομημενης καλωδιωσης και δευτερων ηλεκτρολογικων γραμμων για διανομη ισχυος απο κατι Riello γομαρια που εμπαιναν σε Rack (250KVA το καθενα σε συνολο 10 με τιμη 3.000 ευρο το καθενα) τα μισα Riello ειχαν απο μια αδρανη μπαταρια. Ψαξε τις κλασσικες αξιες η τη Mustek η οποια βγαζει αξιολογα low-cost προιοντα

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ μόνο τους καυστήρες Riello ξέρω (Ιταλίας) . Μάλλον πρέπει να είναι η ίδια εταιρεία. Φθηνές προς μεσαίες λύσεις με σχετικά καλή αξιοπιστία.Αυτά για τους καυστήρες.Στην Ελλάδα προτιμούνται πιο πολύ για την χαμηλή τιμή τους!!!!

Τώρα για τα ups αν δεν παίζει καμιά τρελή διαφορά τιμής πήγαινε καλύτερα σε κάτι γνωστό και αξιόπιστο. Εκτός αν κάποιος έχει καλή εμπερία αλλά πάντως εγώ δεν την έχω ακουστά σε αυτόν τον τομέα.

Δημοσ.

Επι του θεματος.... εφοσον θα στο δωσουν μην σε απασχολει πολυ το ζητημα! Λογικα δεν θα πρεπει να σε προβληματισει. Απο μια ματια που εριξα παντως για την εταιρια αυτη.... δεν φαινεται να ειναι καμια τυχαια.

Απο κατι Mustek.... καλυτερη παντως.

Δημοσ.
Επι του θεματος.... εφοσον θα στο δωσουν μην σε απασχολει πολυ το ζητημα! Λογικα δεν θα πρεπει να σε προβληματισει. Απο μια ματια που εριξα παντως για την εταιρια αυτη.... δεν φαινεται να ειναι καμια τυχαια.

Απο κατι Mustek.... καλυτερη παντως.

Εχω εγκαταστησει Mustek line interactive (5 μοναδες των 1000VA) και επαιζαν τζαμι. Ακομα και 3 χρονια μετα που περασα να συνδεσω ενα cd-rom :-) δουλευαν κανονικα ακομη. Βαστηξαν και στη διακοπη του σεισμου (17 λεπτα)

Δημοσ.

To Ups ειναι κατι που θα το κρατησεις και θα κρατησει το pc σου για χρονια...καλυτερα δωσε πιο πολλα χρηματα για κατι αξιοπιστο, πχ MGE

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...