hello13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Κύριοι καλησπερίζω… Αν και τέτοια ωρα θα επρεπε να καληνυχτίζω. :mrgreen: Θα ηθελα να ρωτησω τι συμβαίνει με τις εξοδους τον καρτών γραφικών. Ειχα μια ati radeon με vga και dvi εξοδο. Ήθελα λοιπόν να συνδέσω και μια δευτερη vga οθονη στο pc μου. Προχώρησα στην αγορα dvi καλωδιου και πήρα και μια μουφα dvi σε vga. Η καρτα ποτε δεν ειδε την οθόνη που τοποθετούσα επάνω της. :cry: Αλαξα την καρτα λοιπόν μιας και θα εκανα αναβάθμιση και πηρα την ati radeon 9600. Mε το που συνέδεσα με το ιδιο καλώδιο dvi την δεύτερη vga οθόνη μου η καρτα την ειδε κανονικα. :-D Προσπαθω να καταλαβω τι ακριβώς εγινε και η προηγούμενη καρτα δεν την διαβαζε. :confused: Δεν θυμάμαι το μοντελο της αλλα σιγουρα υποστήριζε και δευτερη οθονη. Μηπως η εξοδος του dvi της να ηταν μονο dvi-d (μεταφορα ψυφιακου σηματος μονο) και όχι dvi-I (μεταφορα ψυφιακου και αναλογικου) Είναι η μονη εξήγηση που μπορω να δώσω. Ξερει κανείς τι παίζει γενικοτερα? Ευχαριστω προκαταβολικα.
hello13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Αμα παρακαλεσω για ενα Up θα με μαλωσετε κυριοι διαχειριστες ??? :mrgreen: (ξερω ειναι λιγος ο χρονος που εχει περασει απο το post)
Nikos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δεν έχω δει ακόμα κάρτα γραφικών που να έχει μόνο dvi-d οπότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα γραφικών ή πιο πιθανό το καλώδιο και ο αντάπτορας. Έγω είχα πάρει κατευθείαν ένα καλώδιο dvi->vga και είχα συνδέσει πα΄νω την δευτερη οθόνη, αν και με τον μετατροπέα που μου έδινε η ΑΤΙ δουλευαν όλα κανονικά. Ποια κάρτα είχες αρχικά πριν πάρεις την 9600;
hello13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δεν μπορω να θυμηθω ποια ειχα. Ati radeon ηταν και αυτη αλλα την ειχα παρει πριν 3 χρονια και... Παντως με το ιδιο καλωδιο και τον ιδιο μετατροπεα η καινουργεια επαιξε. Ισως μερικες καρτες να μην υποστηριζουν vga οθονες μεσω της dvi τους... Τι να πω...
Dark_son20 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 an thimame kala 2 monitor stis ati mporeis mono otan einai dual head dld to proigoumeno modelo sou pithanotata den itan...
hello13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Eτσι εξηγειτε !!! Λυση του μυστηριου !!! :mrgreen: Thanx dark son 20
nemlah Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Να πού και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα αλλα με την 9100 πού ακόμα χρησιμοποιώ! Δεν βλέπουν τα XP με τίποτε το DVI Output, ακόμα και μία οθόνη απευθείας να έχω συνδεμένη πάνω της. To googlara αλλά δεν βρήκα τπτ... Και έτσι κάθεται η δεύτερη οθόνη αχρησιμοποίητη ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.