Προς το περιεχόμενο

Kαλη χρονια και καλες οπτικοακουστικες εμπειριες

hello13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού σας γνωστοποιήσω σαν νέο μέλος τα πάθη μου (λατρεύω ότι έχει σχέση με pc εικόνα και ήχο) θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας καλή χρόνια και ότι επιθυμητέ να το παθετε! :mrgreen:

Ειμαι και εγω ενας φιλος της 7 τεχνης η οποια με εβαλε σε πολλα εξοδα για να μπορώ να την απολαμβάνω και από το σπιτι…

Είμαι τοσο άρρωστος ετσι ώστε να θέλω να παρακολουθώ ταινίες σχεδόν κάθε μερα. :shock: :shock: :shock:

Το προβλημα είναι ότι εγω χρειαζομαι 20 νεες κυκλοφορίες κάθε μηνα για να καλύπτουν την ανάγκη μου. Δυστυχώς αυτό όμως δεν συμβαίνει (και πως θα μπορουσε άλλωστε) με αποτέλεσμα να βλέπω πολλές φορές ταινίες που έχω δει η να πέφτω θύμα ταινιών Β και Γ διαλογής που πολλές φορές δεν αντέχουν ουτε 15 λεπτα μεσα στο dvd player. Τις βγαζω και φωνάζω αμέσως την αστυνομία της τεχνης. (αμα υπήρχε θα ειχε βάλει πολύ κοσμο μεσα)

Αυτά τα λιγα λοιπον για μενα…

Ειμαι ετοιμος να ανταλλάξουμε αποψεις και ιδεες. Η αληθεια είναι ότι δεν βρηκα κατι στο forum που να ασχολειτε με “home cinema” αλλα δεν πειράζει. Ισως αργότερα να γίνει και ένα δωμάτιο στο forum και για αυτό.

Ξερει κανείς ποτε θα βγει το Κινγκ Κονγκ σε dvd ?

To ξερω βιάζομαι πολύ. Δεν παω να το δω στο cinema επίτηδες για να το δω σπιτι.

Το ξερω ειμαι παλαβος!

Δημοσ.
Αφού σας γνωστοποιήσω σαν νέο μέλος τα πάθη μου (λατρεύω ότι έχει σχέση με pc εικόνα και ήχο) θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας καλή χρόνια και ότι επιθυμητέ να το παθετε! :mrgreen:

Ειμαι και εγω ενας φιλος της 7 τεχνης η οποια με εβαλε σε πολλα εξοδα για να μπορώ να την απολαμβάνω και από το σπιτι…

Είμαι τοσο άρρωστος ετσι ώστε να θέλω να παρακολουθώ ταινίες σχεδόν κάθε μερα. :shock: :shock: :shock:

Το προβλημα είναι ότι εγω χρειαζομαι 20 νεες κυκλοφορίες κάθε μηνα για να καλύπτουν την ανάγκη μου. Δυστυχώς αυτό όμως δεν συμβαίνει (και πως θα μπορουσε άλλωστε) με αποτέλεσμα να βλέπω πολλές φορές ταινίες που έχω δει η να πέφτω θύμα ταινιών Β και Γ διαλογής που πολλές φορές δεν αντέχουν ουτε 15 λεπτα μεσα στο dvd player. Τις βγαζω και φωνάζω αμέσως την αστυνομία της τεχνης. (αμα υπήρχε θα ειχε βάλει πολύ κοσμο μεσα)

Αυτά τα λιγα λοιπον για μενα…

Ειμαι ετοιμος να ανταλλάξουμε αποψεις και ιδεες. Η αληθεια είναι ότι δεν βρηκα κατι στο forum που να ασχολειτε με “home cinema” αλλα δεν πειράζει. Ισως αργότερα να γίνει και ένα δωμάτιο στο forum και για αυτό.

Ξερει κανείς ποτε θα βγει το Κινγκ Κονγκ σε dvd ?

To ξερω βιάζομαι πολύ. Δεν παω να το δω στο cinema επίτηδες για να το δω σπιτι.

Το ξερω ειμαι παλαβος!

Σε φαντάζομαι να έχεις στο σαλόνι σου μια 52" Sony HDTV και ένα σετ ηχείων

5.1 ή 7.1 για να απολαμβάνεις μαζί με απίστευτη εικόνα και κρυστάλλινο ήχο!!Εμένα αυτά είναι το όνειρό μου το οποίο πιστεύω κάποτε να το πραγματοποιήσω.

Δημοσ.

πωπω,μη μου ξυνετε πληγες!!!

ειχα παει προφατα σε ενα φιλο μου ο οποιος πηρε home cinema(προτζεκτορα,σετ ηχειων κτλ κτλ-5.000 νομιζω)....

λοιπον,ειδα λιγα λεπτα απο τη μαχη στο gladiator,ειδα κ λιγο αρχοντα και μου φυγε η μαγκια!!!

με dts εχει κορυφαιο ηχο,και γενικα νομιζεις οτι εισαι μεσα στην ταινια....

Δημοσ.

Σιγα σιγα και με σταθερη δουλια θα γινουν ολα...

Και εγω εφτασα σε ενα σημειο που ειπα θα τα διαθεσω τα χρηματα και ας τα δινω και με δοσεις... Αξιζει ενα home cinema.

Βεβαια εξαρτατε απο τις προτεραιοτητες του καθενος. Εγω για παραδειγμα δεν χαλαω λεφτα για εξω (σπανια θα παω για καφε η για ποτο) οποτε ειπα να διαθεσω καποια χρηματα για να φτιαξω κατι καλο στο σπιτι μου μιας και μου αρεσει να περναω τις ελευθερες ωρες μου μεσα.

Αξιζει λοιπον ο κοπος και το χρημα. (για μενα)

Μπορεις ομως και απο pc να παιξεις σωστη μπαλα και θα σου ερθει και ποιο φθηνα. Ετσι ξεκινησα και εγω. Ε......... ειναι να μην σου μπει το μικροβιο. :-D :-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...