Προς το περιεχόμενο

problima me thorivo apo anemistiraki

scorer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia exo tin ati radeon X600 series.to teleutaio kairo akougotan ena periergos poli dinatos thoribos pou kateliksa oti einai apo to anemistiraki tin kartas grafikon.exei problima.kopanao to pc gia na ftiaksei alla ton teleutaio kairo den pianei oute auto!!!!!!!!!............ti na kano na pao gia llagi?tha tin allaksoun?exo egkiisi.

Δημοσ.

Μήπως απλά το ανεμιστηράκι έχει πάρει τζόγο και χτυπάει πάνω στην ψύκτρα ή στα πλαστικά του??Πάντως αν είναι απο ανεμιστηράκι δεν το βλέπω και τόσο τραγικό το πρόβλημα..Με μια αλλαγή θα είσαι οκ..Εισαι και μέσα στην εγγύηση, αλλά και στη χειρότερη βάζεις και από μόνος σου ένα άλλο αν δεν βγάλεις άκρη με εγγυήσεις (πράγμα που δεν το νομίζω, αλλά λέμε..).

Δημοσ.

Ο ένας το κοπανάει λες και είναι χταπόδι να μαλακώσει, ο άλλος το πέρασε για καντιλάκι και του βάζει παρθένο ελαιόλαδο...τι άλλο θα ακούσω πια; :D

Πέρα από τα αστεία: αλλαγή του ανεμιστήρα όπως πρότεινε ο Kryptonite (με τον έναν ή άλλο τρόπο).

Δημοσ.

Όχι βέβαια γίνεται...μαμακίες σου λένε, γίνεται και παραγίνεται...,πές τους να παραγγείλουν(θα αργήσει λίγο...βέβαια αλλά...)!Είχα πρόβλημα και εγώ σε μία ASUS FX5200 που είχα και πήγα στο Πλαίσιο και μου είπαν να ρίξουν λάδι μηχανής και εάν συνεχιστεί θα μου αλλάζαν το ανεμιστηράκι με άλλο της εταιρίας!

Μια άλλη καλή κίνηση που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις λάδι μηχανής ( WD-40 για παράδειγμα....) έχει μία τρυπούλα που το βάζεις...βέβαια πρίν από αυτό ρίξε πεπιεσμένο αέρα(έχει και το Πλαίσιο) πάνω στο ανεμιστηράκι και λίγο από κάτω του....

Τέλος εάν έχει στραβώσει το αξονάκι από το ανεμιστηράκι ασ΄το εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από το να το αλλάξεις...

ή

βάλε Silencer...!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...