panraf Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Καλησπέρα, Ξαφνικά χθες μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα: Όταν έχω τον υπολογιστή ανοιχτό και για πάνω 1 λεπτό δεν τον χρησιμοποιώ τα Windows "κλειδώνουν" εμφανίζονται το παράθυρο με την εισαγωγή του Username και του Password. Μπήκα στους λογαριασμούς χρηστών αλλά δεν είδα κάτι σχετικό. Τι μπορεί να φταίει? Έχω Windows XP Pro SP1 Greek
agamoi-thytai Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Mipws egkatestises kanena screen saver i energopoiises kanena apo to hdh uparxonta ?
wert Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Στο παράθυρο που επιλέγεις ποιό screen saver θέλεις έχει και ένα κουτάκι που λέει "Στην επιστροφή εμφάνιση της οθόνης υποδοχής." Προφανός εκεί είναι τσεκαρισμένο. Αν ναι απλά ξετσεκάρισέ το. Και φυσικά αύξησε και το χρόνο. Ένα λεπτό παραείναι λίγο.
panraf Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Το παράξενο είναι οτι δεν έχω ενεργοποιήσει το Screen saver, το έλεγχα πριν από λίγο. Αρχίζω και υποψιάζομαι για κανά ιό
wert Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Το παράξενο είναι οτι δεν έχω ενεργοποιήσει το Screen saver, το έλεγχα πριν από λίγο. Αρχίζω και υποψιάζομαι για κανά ιό Μην τα ρίχνεις όλα σε ιούς Που να δείς τι κάνει μερικές φορές η αφηρημάδα μας και η απροσεξία μας. Πρώτος εγώ Αλλά ευτηχός με έχω μάθει και με διορθώνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.