Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Klise apeythias isitirio apo athina gia amsterdam kai xechna tin periptosi na pas stougardi kai apo eki me treno giati mono i taleporia tha sou mini kai tha sou kostisi ta idia peripou kita tis prosfores pou kani i olimpiaki taleporia kai KLM episis ,to kalitero na erchosoun me charter pou tha sou bgi poio ftina

Δημοσ.

επειδη ειπες πως εχεις χρονο!

πας μπαρι με πλοιο (αγουδημος γεματο νταλικερηδες αλλα φτηνο κανα 50-70 πηγαινε ελα)

απο μπαρι πετας Cologne-Bonn (CGN) με hlx.com (αν κλεισιες σημερα για 3 απριλιου 0ευρω!!)

μετα τραινο κλπ

αλλα φιλε κοιτα airberlin.com ειδα για απριλιο berlin-->amsterdam απο 1ευρω!!

κοιτα και λεωφορεια http://www.berlinlinienbus.de/index.php αυτα ειναι απο βερολινο αλλα κοιτα και τα κτελ αμστερνταμ μπορει να φτανουν καμμια ιταλια και να σε πανε καρφι αμστερνταμ φτηνα!

Δημοσ.

Καλά, αν το πάμε έτσι, εγώ μπορώ να σου προτείνω μια ακόμα πιο φτηνή εναλλακτική (μόνο τα γεύματα και τη διαμονή): πάρε ένα σάκο με προμήθειες και αν θες, υπνόσακο, μια σκηνή και όλα τα απαραίτητα για κατασκήνωση. Έπειτα, πάνε με ωτοστόπ! Όταν περνάς από Αυστρία / Ελβετία βρες κανένα μοτέλ για τις κρύες νύχτες. Σίγουρα λιγότερη ταλαιπωρία θα είναι από την Ολυμπιακή! :-)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Χμμ...Δεν ξέρω πότε ψάχνεις για εισιτήρια ακριβώς, αλλα από ένα πρόχειρο τεστ :

british airways, 8 apr, thess - ams 156 ευρώπουλα (ΜΑΖΙ με φόρους) το κεφάλι :)

οι τιμές στο http://www.airticket.gr (προσοχή, χωρίς s στο τέλος ....airticket και όχι airtickets ;)

έχε υπόψι σοy ότι όσο πιο νωρίς τόσο πιο φτηνά, και ότι το πάσχα ορθόδοξο-καθολικό πάντα τσούζει :)

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ένα καλο site που επίσης αξίζει να επισκεφθείς είναι και το http://www.airshop.gr!

Εγώ που έψαχνα για Στοκχόλμη πέτυχα πολύ καλές τιμές... βέβαια δεν έκατσε να παω τελικά αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

Και αυτό που πρόσεξα είναι ότι έχει λίγα service fees!

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εκλεισα 1η φορα εισιτηρια απο airtickets.gr.

Μου ηρθαν 2 mail.

Το 1ο εχει πληροφοριες για το εισιτηριο

και στο 2ο Απόδειξη Πώλησης Εισιτηρίου (receipt) .

Αυτο που με βαζει σε υποψιες ειναι οτι στο 2ο μαιλ τα στοιχεια του e-mail Μου ειναι σε κεφαλαια ενω στο πρωτο μαιλ ειναι κανονικα με μικρα γραμματα.

Ο αποστολεας βεβαια ειναι ο ιδιος.

Υπαρχει κατι παραξενο/υποπτο ή γενικα ετσι ειναι η διαδικασια?

Δημοσ.
www.taksidaki.gr , είχα κλείσει μια φορά, δεν είχα κανένα πρόβλημα, με εξυπηρετήσαν και σε κάποια αλλαγή ημερομηνιών που ήθελα να κάνω μετέπειτα.
Δημοσ.

Εκλεισα 1η φορα εισιτηρια απο airtickets.gr.

Μου ηρθαν 2 mail.

Το 1ο εχει πληροφοριες για το εισιτηριο

και στο 2ο Απόδειξη Πώλησης Εισιτηρίου (receipt) .

Αυτο που με βαζει σε υποψιες ειναι οτι στο 2ο μαιλ τα στοιχεια του e-mail Μου ειναι σε κεφαλαια ενω στο πρωτο μαιλ ειναι κανονικα με μικρα γραμματα.

Ο αποστολεας βεβαια ειναι ο ιδιος.

μια χαρά ειναι. παραείσαι καχύποπτος. εναλλακτικά lastminute.gr

Δημοσ.

οι ρε , χαλαρωσε.

κομπλε εισαι . κοιταξα και το δικο μου για σιγουρια , το ιδιο ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...