ViPeRMaN Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Thelo na paw ton aprilio ollandia kai psaxnw gia fthno eishthrio.... den me endiaferei an tha einai ap eyfthias i ptisi. i easyjet pou ida poli kales times alla den me voleoun oi ores k prepei na meino mia mera london. tpt allo ektos apo easyjet yparxei? enoo me anaxorisi athina/thesaloniki k proorismo amsterdam/breda. thanx in advance
Flying_Dutchman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Κοιταξε εδω : http://www.airtickets.gr/ Θα σου βγαλει αρκετες εναλλακτικες. Εχω την αισθηση παντως οτι η Breda δεν εχει αεροδρομιο.Αλλωστε ειναι περιπου 100 χιλιομετρα απο το Αμστερνταμ, βολευει καλυτερα τρενο ή λεωφορειο.
tsakonas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 des kai sto lastminute.com ... apeutheias apo saloniki paei mono olybiakh. http://www.lastminute.com/site/travel/flights/homepage.html?CATEGORY=flights
Solmyr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Για μενα το καλυτερο ειναι το opodo.co.uk, ειχα παει print-out της φορμας της προσφορας σε ταξιδιωτικο γραφειο (UK βεβαια...) και μου το εκαναν match! (πληρωσα ιδια τιμη δηλαδη!). Aν δεν δουλεψει αυτο, μπες απο το site της ΚLM και παρε απο εκει e-ticket, το εχω κανει πολλες φορες και βρισκεις καλες ευκαιριες! καλοταξιδι
Flying_Dutchman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Να προσεξεις με την εταιρεια που θα κλεισεις, γιατι πολλες δεν επιτρεπουν ΚΑΜΙΑ αλλαγη στο εισιτηριο απο τη στιγμη που θα αγοραστει. Καλυτερα να δωσεις μερικα $$$ παραπανω και να εχεις αυτη την επιλογη.
ViPeRMaN Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 eyxaristo poli olous sas gia tis apantiseis sas. Solmyr,ΚLM=? tora eida oti mporo na pao me germanwings apo thessaloniki Stuttgart me 68,34 EUR! apo ekei gia amsterdam omos?
boutsak Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 eyxaristo poli olous sas gia tis apantiseis sas. Solmyr' date='ΚLM=? tora eida oti mporo na pao me germanwings apo thessaloniki Stuttgart me 68,34 EUR! apo ekei gia amsterdam omos? [/quote'] Πιο φθηνά δηλαδή από το να πάω εγώ αεροπορικώς Αθήνα!!! (από Ηράκλειο) Γιατί δεν ψάχνεις πόση απόσταση υπάρχει μεταξύ τους και αμα λάχει παίρνεις και λεωφορείο (εκεί οι δρόμοι δεν είναι σαν εδώ πέρα...είναι πραγματικά δρόμοι ταχείας κυκλοφορίες). Μέχρι 800 Km πιστεύω είναι υποφερτά. Ο καθένας και με την υπομονή του βέβαια. Επίσης δες και τιμές εισητηρίων. Μη σου βγει πιο ακριβά συνολικά από ένα αεροπορικό, αν και δύσκολο βέβαια με 68 EUR
Lucifer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 FlyBudget.com σου βγάζει όλες τις εταιρείες που σε πάνε εκεί, και εστιάζει στις φθηνές. easyjet τα σπάει, κρίμα που δεν σε βολεύει. Επίσης μην ξεχνάς πως οι τιμές υπολογίζονται σε 2 στάδια, πρώτα τα εισιτήρια συναρτήσει της ημερομηνίας, και αφού καθοριστεί αυτό, προστίθενται οι φόροι αεροδρομίου. Καλό ταξίδι και είθε να κάνεις πολλά ακόμα!
tsakonas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 eyxaristo poli olous sas gia tis apantiseis sas. Solmyr' date='ΚLM=? tora eida oti mporo na pao me germanwings apo thessaloniki Stuttgart me 68,34 EUR! apo ekei gia amsterdam omos? [/quote'] File einai akrivws 500km apo stuttgart.....me tetoia timh sto aeroporiko mh to skeftese kan!! pas Stuttgart gia kana bratwurst k kana buroni terastio kai meta me treno anetos!!! phga 3 fores amsterdam k mia germania k sto peripou ekana to idio!!! kalo taxidi!!
ViPeRMaN Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 file tsakonas mipos xereis an iparxei kapoio site sto opoio mporo na do dromologia trenon i leoforion apo stuttgart gia amsterdam? se eyxaristo ek ton proteron. p.s.buroni=?
tsakonas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 http://www.stgt.com/stuttgart/abfahrte.htm safto to site vlepw oti to treno den paei apo stuttgart apeutheias alla apo frankfurt ...ara pas stutgart perneis ena lewforeio kai pas frankfurt kamia wra einai peripou kai apo kei intercity kai karfi amsterdam buroni=bironi=biritsa
Diomedes Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μπορώ αν θες να σου πω με ποια εταιρία να μην πας: Klm (μακριά! Ειδικά αν έχεις σχετικά βαριές αποσκευές. Πιο φτηνά θα σου βγει να πας με ιδιωτικό τζετ). Επειδή το Άμστερνταμ είναι κεντρικό διεθνές αεροδρόμιο (και πολύ όμορφο σαν αεροδρόμιο), υπάρχουν πολλές πτήσεις γι' αυτό, κυρίως από Ευρώπη. Δοκίμασες με Ryanair από Ιταλία / Λονδίνο. Πάντως για 68 Ευρώπουλα εγώ θα πήγαινα Στουτγκάρδη και μετά με λεωφορείο / τρένο για Άμστερνταμ (είναι και πολύ ωραία η διαδρομή), αν δεν βιάζεσαι βέβαια. Αλλά τι το θες το Άμστερνταμ; Δεν έρχεσαι Λονδίνο καλύτερα; Πιο πολλά έχει να δεις και να κάνεις εδώ!
ViPeRMaN Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 επειδή λοιπόν κ εγώ δεν βιάζομαι να φτάσω γι'αυτό θα προτιμήσω να πάω μέσω Στουτγκάρδης κ από εκεί τραίνο με 60ευρώ(λίγο ακριβούτσικο με βάση το αεροπορικό) κ σε 5 ωρες θα ειμαι εκεί! οσο για το λονδίνο είναι σιγουρα ο επόμενος προορισμος μου αρκει να υπάρξει η κατάλληλη προσκληση! σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας.
vlachaquito Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 επειδή λοιπόν κ εγώ δεν βιάζομαι να φτάσω γι'αυτό θα προτιμήσω να πάω μέσω Στουτγκάρδης κ από εκεί τραίνο με 60ευρώ(λίγο ακριβούτσικο με βάση το αεροπορικό) κ σε 5 ωρες θα ειμαι εκεί!οσο για το λονδίνο είναι σιγουρα ο επόμενος προορισμος μου αρκει να υπάρξει η κατάλληλη προσκληση! σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας. kai ego file etsi phga amsterdam, alla apo italia pou eimai meso dusseldorf & apo ekei trenaki gia amsterdam..ola mazi phgaine ela 150 euro, & fysika to treno pio akrivo apo to ryanair...a re ryanair pote tha pas ellada na katevaino kathe weekend gia kafe P.S. london???mpliax edinburgh for ever
Rocketiar Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 an theleis mporeis na psaxeis sta sites twn aeroporikwn etairiwn...panta vriskeis kapoia prosfora i kati ftinotero apo ta apotelesmata tupou airtickets...ektos kai an de se noiazoun ta money... an kai kapoia sites exoun kleisei i exoun allaxei isws auto se voithisei.. http://www.kls2.com/airlines/europe.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα