Προς το περιεχόμενο

APISTEFTO!!! O orismos tou ZAMANFOU!!

tsakonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι έπρεπε να ελέγχεται το wikipedia.

Τώρα να μπορεί να γράφει ο καθένας οτι θέλει οκ ναι μεν είναι βολικό αλλα ξεφεύγει πολλές φορές απο τα όρια της "εγκυκλοπαίδειας" και πιάνει αυτά της μαλακίας..

Δημοσ.
Oλα τα edit ελεγχονται πριν τα ποσταρουν....ή και αν τα ποσταρουν περνανε απο καποια φιλτρα....

Δεν μενουν ετσι....

Το δικο μου το είδες που εγραψα και πόσταρα την εικόνα?

Πολυ χύμα στο κύμα ειναι η κατάσταση, αλλο τωρα αν μετα απο λιγο τα κοιτάζουν και διορθωνουν. Σημασια εχει οτι οταν κανεις το edit, περνάει κανονικά!:D

Ο καθενας γραφει οτι θελει, και εγω αυτο δεν το θεωρώ ουτε εγκυρο, ούτε σοβαρη πηγή πληροφορίας! :D

Δημοσ.

Επίσης λέει....

This article contains information that has not been verified and thus might not be reliable. If you are familiar with the subject matter, please check the article for inaccuracies and modify as needed, citing sources.

This article is being considered for deletion in accordance with Wikipedia's deletion policy.

Οπότε οτι παρόμοιο βλέπετε, να κρατάτε μια πισινή! :D

Δημοσ.

Ναι, αλλα αυτα τα θέματα ειναι αυτα που ειναι verified. Οπότε πρέπει ο κόσμος να προσέχει, πχ το Zamanfou ήταν οτι να ναι, και ειμαι σιγουρος οτι παει για διαγραφή! :D

Κατα τάλλα και εγω εχω δει πολυ εδιαφερον ορισμούς εκει κατα καιρούς! :)

Δημοσ.

μαλιστα.. απλως το ειχα κανει edit και εδειχνει μονο μια δικη μου φραση και τιποτα αλλο!! αλλα απ' οτι ειδα μετα απο restart του firefox δεν το εδειχνε.. λογικα αυτος που κανει edit το βλεπει μονο ο ιδιος..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Από εδώ είδα και εγώ το link για το άρθρο στο Wikipedia περί ζαμανφού, το διάβασα από περιέργεια και θεώρησα ότι είναι εντελώς αντιεπιστημονικό και φανερά προκατειλημμένο. Ειδικά στην αρχική του μορφή (ακολούθησαν αρκετά edit από τον συγγραφέα) το κείμενο ήταν κατά τη γνώμη μου για γέλια. Ακολούθησε μια διαδικασία που κατέληξε στο να χαρακτηριστεί το άρθρο "προς διαγραφή" και να αρχίσει μια συζήτηση όπου ο καθένας έλεγε την γνώμη του για το άρθρο και για το αν πρέπει τελικά να διαγραφεί ή όχι. Το αστείο είναι ότι καθώς ελάχιστοι Έλληνες (που είναι και οι πιο αρμόδιοι να το κρίνουν) είχαν προφανώς διαβάσει το εν λόγω άρθρο, οι περισσότεροι ξένοι editors της Wikipedia μη μπορώντας προφανώς να πάρουν συγκεκριμένη θέση για την εγκυρότητα ή μη του άρθρου προσπαθούσαν να βγάλουν άκρη ψάχνοντας την λέξη zamanfou στο google, ζητώντας επιπλέον links που θα την αναφέρουν και άλλα τετοια χαριτωμένα. Τελικά το άρθρο αποφασίστηκε να μείνει στη Wikipedia. Συνεχίζεται όμως η συζήτηση με αρκετές γνώμες αναγνωστών. Αυτό που επίσης με έχει ενοχλήσει είναι ή επιθετική και ειρωνική στάση του συγγραφέα (είναι ο user Ανυποταξία/ Απαλλαγή) απέναντι σε όποιον έχει αντίθετη άποψη. Θεωρώ ότι μιας και το άρθρο αναφέρεται στην Ελληνική κοινωνία καλο θα ήταν περισσότεροι Έλληνες να πάρουν θέση.

http://en.wikipedia.org/wiki/Zamanfou

κλικ στο "discussion" που βρισκεται στη κορυφή του άρθρου για να διαβάσετε τα σχόλια των αναγνωστών ή να πάρετε και εσείς θέση.

Δημοσ.

re me ti asxoleitai o kosmos!!! diavasa to discussion .....polu to travhksan ...kai autos pou to grapse aparadektos oxi gia to ti grafei alla gia to pws milaei sto discussion deixnei "epipedo"... wikipedia ignored by me anyway

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...