Προς το περιεχόμενο

Fame Story 4

ANDREAS55

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε alfa σε αρκετα πράγματα συμφωνώ μαζί σου αλλά να παραδεχτώ ότι είναι μαγκιά η ανωμαλία (σε ό,τι αφορά τον χαρακτήρα του) και τα χιλιάδες μποφόρ τρέλλας που κουβαλά αυτός ο τύπος , ε, αυτό είναι ακραίο. Άνθρωπος που βγαίνει στην TV με ένα λαμπατέρ στο κεφάλι και λέει ότι θέλει να περάσει μηνύματα και διάφορα άλλα , κάθε άλλο παρά μάγκας είναι.Τεσπα.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πολύ κράξιμο πέφτει αλλα όλοι[/b'] κατα βάθος το βλέπουμε λίγο εως πολύ
Μην είσαι τόσο σίγουρος :twisted:
...αλλα είναι μια ψυχαγωγική εκπομπή και σαν τέτοια δεν είναι κακή.
Χμμμμ.... να πω τώρα κάτι γιά το επίπεδο του Έλληνα τηλεθεατή; :roll:

Μάλλον όχι γιατί θα γίνω πολύ κακός :mrgreen:

Δημοσ.

Το "όλοι" το είπα καθ'υπερβολή, το επίπεδο του έλληνα τηλεθεατή και κατ'αντιστοιχεία το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης είναι άθλιο, παρ΄όλα αυτά το Fs δεν είναι ότι χειρότερο και έστω και βλακεία μπορεί σε μικρές δόσεις να έιναι ψυχαγωγικό, τραγούδια ακούς στο κάτω κάτω.

Δημοσ.
[...']Kai den anaferome mono sto oti einai omofilofilos,pou einai magkia na to les etsi kai na min fobasai to kra3imo...[...]

Τέτοια βλέπουν και το πρώτο πράγμα που κάνουν μόλις βγούν στον αέρα είναι να μας λένε τις σεξουαικες τους προτιμήσεις..

Λες και μας ενδιαφέρει..

Λες και τους ρωτησαμε..

Αν απο την αρχή που το λέγαν όμως άκουγαν απο τους άλλους ένα "Στα *μπιιιπ* μας ρε άθλιε για το τι κάνεις.." δεν θα μίλαγε κανένας για το τι είναι, και ίσως να έδιναν έμφαση σε σημαντικότερα πράγματα απο το κρεβάτι του καθενός.

Χμμμμ.... να πω τώρα κάτι γιά το επίπεδο του Έλληνα τηλεθεατή;

Δεδομένων των αποπάνω που είπα, πες το εσύ καλύτερα γιατί εγώ δεν τα πάω καλά με τα ήρεμα λόγια..

Τέλος θα συμφωνήσω με τον Hugelacky , αν θέλετε να καείτε δείτε Jackass, τουλάχιστον δεν σας το πλασάρουν σαν τέχνη αλλα σαν "καγκουριά" όπως είναι δηλαδή στην πραγματικότητα.. :)

Δημοσ.
τουλάχιστον δεν σας το πλασάρουν σαν τέχνη αλλα σαν "καγκουριά" όπως είναι δηλαδή στην πραγματικότητα..

Μα ποιος νομιζει οτι ερχεται σε επαφη με την τεχνη βλεποντας FS?

Πολύ κράξιμο πέφτει αλλα όλοι κατα βάθος το βλέπουμε λίγο εως πολύ

Πιθανον, αλλα ακομα πιο σιγουρο ειναι οτι το παιχνιδι απασχολει ολους λιγο εως πολυ, ειτε το βλεπουν ειτε οχι.

Δημοσ.
Δεν είναι αριστούργημα και δε με νοιάζει αν είναι αξιοκρατικό ή αν προωθεί τη τέχνη (αμα περιμένει η τέχνη να προωθηθεί απο ενα show δε φταίει το show) αλλα είναι μια ψυχαγωγική[/b'] εκπομπή και σαν τέτοια δεν είναι κακή.

Τι ακριβώς δουλειά έχει η έννοια "ψυχαγωγία" με το FS, μολονότι έσπασα το κεφάλι, δεν κατάφερα να βρω κάποια προφανή σύνδεση.:confused:

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι του Insomnia

με χαρά διαπιστώνω οτι στην πλειοψηφία σας είστε είτε πολύ μικροί είτε πολύ βολεμένοι για να κατανοήσετε την αγωνία αυτών των νέων -ως επι το πλείστον- παιδιών που βλέπουν το μέλλον τους να τρεμοσβήνει πριν καλά καλά λάμψει και πηγαίνουν στο FS ή στο DS με την ελπίδα να τους δοθεί μέσα απο την αναγνωρισημότητα, η ευκαιρία να δείξουν το όποιο ταλέντο τπ διαθέτουν (που απο μόνο του -εδώ που τα λέμε- πάλι δεν είναι αρκετό).

Προσωπικά δεν πρόκειται ποτέ να κατηγορήσω κανέναν ο οποίος συμμετέχει σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ακόμα και αν "αναστέλλει" (sic) προσωρινά κάποιες απο τις αρχές του, αν αυτό πρόκειται να τον βοηθήσει -σε μιά σαρκοβόρα αθηνοκεντρική κοινωνία- να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Ούτε πρόκειται να κατηγορήσω κανέναν απο εκείνους που παρακολουθούν τέτοια παιχνίδια αν μένει στην παρακολούθηση και μόνο, δηλαδή δεν συμμετέχει ούτε σε ψηφοφορίες (που έχουν ώς μοναδικό στόχο να υφαρπάξουν το -πενιχρό συνήθως- εισόδημα των ελληνικών οικογενειών μέσω των νεαρότερων συνήθως μελών τους) ούτε και στην αγορά των υποπροϊόντων που διατίθενται προς πώληση με αφορμή τα παιχνίδια αυτά.

Σας ομολογώ επίσης, οτι αν πίστευα οτι μπορούσα να "πουλήσω" κάτι (οχι πάντως τον εαυτό μου) μέσα απο ένα τέτοιο παιχνίδι, είμαι σχεδόν βέβαιος οτι θα το έκανα. Το οτι 10 χρόνια στην Αθήνα και έχοντας χτυπήσει αρκετές ραδιοφωνικές (αλλά και τηλεοπτικές) πόρτες, συνάντησα αποκλειστικά και μόνο την απόρριψη τα λέει όλα. Μια απόρριψη μάλιστα ιδιαίτερα σκληρή, γιατί δεν προκύπτει απο μια αποτυχημένη προσπάθεια μου, αλλά απο αδιαφορία και χλευασμό του τύπου "Που πας ρε Καραμήτρο χωρίς γνωριμίες ή βίσμα".

Το να καταδικάσουμε τις μηχανορραφίες των καναλιών εις βάρος αυτών "που δεν φέρνουν νούμερα" και την "θετική" προβολή αυτών που "πουλάνε" είναι ένα σημείο στο οποίο αξίζει να εστιάσουμε. Όπως επίσης και στο δεδομένο ότι κανένας δεν δικαιούται να λοιδορήσει μια κοπέλα με ύψος 1,65 και 85 κιλά, εκτός και αν αυτή δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της Star Ελλάς (ο νοών νοείτω!). Γιατί άλλο η "αγωνία" και άλλο η "αφωνία"!

Δημοσ.

Re den pate kala sas exoune kanei plisi engefalou me afta ta reality kai sas pairnoune ta miala.Eidika milao gia tous mikrous(Kai oi megaloi den pan piso alla.......)pou einai sinexeia me to kinito sto xeri kai stelnoune tou kosmou ta sms gia na ta konomane o Kyriakou kai o omilos tou.

Valte mialo kai min sas sernoune se teties katastaseis apo ti miti apostasiopioithite dioti oles aftes oi ekpompes exoun ena kai monaviko stoxo.

TO KERDOS kai den kitane katholou ma katholou gia talenda kai mousiki.

Parte to xampari epitelous.

Δημοσ.

με χαρά διαπιστώνω οτι στην πλειοψηφία σας είστε είτε πολύ μικροί είτε πολύ βολεμένοι για να κατανοήσετε την αγωνία αυτών των νέων -ως επι το πλείστον- παιδιών που βλέπουν το μέλλον τους να τρεμοσβήνει πριν καλά καλά λάμψει και πηγαίνουν στο FS ή στο DS με την ελπίδα να τους δοθεί μέσα απο την αναγνωρισημότητα' date=' η ευκαιρία να δείξουν το όποιο ταλέντο τπ διαθέτουν (που απο μόνο του -εδώ που τα λέμε- πάλι δεν είναι αρκετό).

Προσωπικά δεν πρόκειται ποτέ να κατηγορήσω κανέναν ο οποίος συμμετέχει σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ακόμα και αν "αναστέλλει" (sic) προσωρινά κάποιες απο τις αρχές του, αν αυτό πρόκειται να τον βοηθήσει -σε μιά σαρκοβόρα αθηνοκεντρική κοινωνία- να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Ούτε πρόκειται να κατηγορήσω κανέναν απο εκείνους που παρακολουθούν τέτοια παιχνίδια αν μένει στην παρακολούθηση και μόνο, δηλαδή δεν συμμετέχει ούτε σε ψηφοφορίες (που έχουν ώς μοναδικό στόχο να υφαρπάξουν το -πενιχρό συνήθως- εισόδημα των ελληνικών οικογενειών μέσω των νεαρότερων συνήθως μελών τους) ούτε και στην αγορά των υποπροϊόντων που διατίθενται προς πώληση με αφορμή τα παιχνίδια αυτά.

Σας ομολογώ επίσης, οτι αν πίστευα οτι μπορούσα να "πουλήσω" κάτι (οχι πάντως τον εαυτό μου) μέσα απο ένα τέτοιο παιχνίδι, είμαι σχεδόν βέβαιος οτι θα το έκανα. Το οτι 10 χρόνια στην Αθήνα και έχοντας χτυπήσει αρκετές ραδιοφωνικές (αλλά και τηλεοπτικές) πόρτες, συνάντησα αποκλειστικά και μόνο την απόρριψη τα λέει όλα. Μια απόρριψη μάλιστα ιδιαίτερα σκληρή, γιατί δεν προκύπτει απο μια αποτυχημένη προσπάθεια μου, αλλά απο αδιαφορία και χλευασμό του τύπου "Που πας ρε Καραμήτρο χωρίς γνωριμίες ή βίσμα".

Το να καταδικάσουμε τις μηχανορραφίες των καναλιών εις βάρος αυτών "που δεν φέρνουν νούμερα" και την "θετική" προβολή αυτών που "πουλάνε" είναι ένα σημείο στο οποίο αξίζει να εστιάσουμε. Όπως επίσης και στο δεδομένο ότι κανένας δεν δικαιούται να λοιδορήσει μια κοπέλα με ύψος 1,65 και 85 κιλά, εκτός και αν αυτή δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της Star Ελλάς (ο νοών νοείτω!). Γιατί άλλο η "αγωνία" και άλλο η "αφωνία"![/quote']

Αχ φίλε Λευτέρη πόσο δίκιο έχεις. Σαυτή την ελλάδα που τρώει τα παιδιά της, μόνο για να βρίζουμε είμαστε. Που χάθηκε όλη αυτή η ανθρωπιά;

Το παιδί είχε ένα όνειρο και εμείς αντί να του συμπαρασταθούμε και να το λυπηθούμε που δεν το πραγματοποίησε έτσι εύκολα το βρίζουμε και δεν πάμε να αγοράσουμε το cd που βγάζει.. Ούτε ένα sms δεν στέλνουμε να το ψηφίσουμε τώρα που το πετάνε εκτός "ακαδημίας" χωρίς να σκεφτούν τα όνειρα του, τις φιλοδοξίες του, τους γονείς του, την γκόμενα του ...

Φίλε καταλαβαίνω απόλυτα τον πόνο σου. Και γω απο μικρός ήθελα να γίνω ρουφιάνος, αλλα πάντα με φτύνανε οι φίλοι μου, οι συγγενείς μου και γενικά όλος ο κύκλος μου. Γιατί να μην μπορώ και γω να ρουφιανεύω όποτε γουστάρω και να μη με φτύνει κανείς; Δεν ενοχλώ κανέναν, απλά επιβάλω την τάξη με τον τρόπο μου.. Αλλα τι να κάνεις, έτσι είναι η ζωή.. "Life s a bitch, life s a whore, nothing less, nothing more" που λέγαν και οι πολιτισμένοι ξένοι. εμείς οι άξεστοι μόνο να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας ξέρουμε.

Τώρα σοβαρά: τα εννοούσες αυτα που έλεγες; Γιατί εγω με το να με λές "μικρό και βολεμένο" μόνο χιουμοριστικά μπορούσα να το πάρω.

Δημοσ.
Φίλε alfa σε αρκετα πράγματα συμφωνώ μαζί σου αλλά να παραδεχτώ ότι είναι μαγκιά η ανωμαλία (σε ό,τι αφορά τον χαρακτήρα του) και τα χιλιάδες μποφόρ τρέλλας που κουβαλά αυτός ο τύπος , ε, αυτό είναι ακραίο. Άνθρωπος που βγαίνει στην TV με ένα λαμπατέρ στο κεφάλι και λέει ότι θέλει να περάσει μηνύματα και διάφορα άλλα , κάθε άλλο παρά μάγκας είναι.Τεσπα.

Koita na sou po kati? H elliniki tileorasi einai i prosopopoiisi tin upokoultoyras kai an to 8es...einai distixos i sinexisi ths Ditikis Koultoyras pou oloi exoume io8etisei... Me to na bgei me ena lampater sto kefali to brisko sigoura astio, sigoura periergo! etsi kai allios an i paragogi- kanali endiaferotan na di3ei sosta pragmata den 8a tou epetrepe na to kanei kai an eixe antiriseis 8a ton apomakrine...

Kai na sou po kati...akraio sigouro den einai auto..Alla akreo einai na bgenei o ka8e enas apo tous 300 pou mas pinoun to aima...i apo tous proigoumenous pou mas to eixan piei paliotera kai prospa8oun na mas pisoun oti ola bainoun kalos!! Pes mou ali8ia auto briskeis akreo paranoiko trelo kai kai!!! H to lampater...?

Τέτοια βλέπουν και το πρώτο πράγμα που κάνουν μόλις βγούν στον αέρα είναι να μας λένε τις σεξουαικες τους προτιμήσεις..

Λες και μας ενδιαφέρει..

Λες και τους ρωτησαμε..

Basika den eixa akousei oti einai apo tin ekpompi...kapou to eixa diabasei i to eixa dei se kana mesimeriano!!

Kai den nomizo na xrisimopoiise to fame gia na probalei ti se3oualiki tou agogi..kai protimisi tespa!!

με χαρά διαπιστώνω οτι στην πλειοψηφία σας είστε είτε πολύ μικροί είτε πολύ βολεμένοι για να κατανοήσετε την αγωνία αυτών των νέων -ως επι το πλείστον- παιδιών που βλέπουν το μέλλον τους να τρεμοσβήνει πριν καλά καλά λάμψει και πηγαίνουν στο FS ή στο DS με την ελπίδα να τους δοθεί μέσα απο την αναγνωρισημότητα' date=' η ευκαιρία να δείξουν το όποιο ταλέντο τπ διαθέτουν (που απο μόνο του -εδώ που τα λέμε- πάλι δεν είναι αρκετό)...............

.............Το να καταδικάσουμε τις μηχανορραφίες των καναλιών εις βάρος αυτών "που δεν φέρνουν νούμερα" και την "θετική" προβολή αυτών που "πουλάνε" είναι ένα σημείο στο οποίο αξίζει να εστιάσουμε. Όπως επίσης και στο δεδομένο ότι κανένας δεν δικαιούται να λοιδορήσει μια κοπέλα με ύψος 1,65 και 85 κιλά, εκτός και αν αυτή δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της Star Ελλάς (ο νοών νοείτω!). Γιατί άλλο η "αγωνία" και άλλο η "αφωνία"![/quote']

Ego prosopika den eimai oute toso mikros gia na min 3ero poso diskolo exei ginei na ekpliro8oun ta oneira sou... oute poso diskolo einai na breis mia doulia!! Kai bebaia oyte eimai bolemenos :)

Ego basika na sou po tin ali8ia... pisteuo oti polloi apo emas 8a to kanane an mporousan...!!Diladi na pane se ena reality... Na poulisoun apo ena reality i otidipote allo apo auta pou les pio pano...simfono mazui sou

EGo prosopika den anafer8ika stous upopsifious!! Akoma kai stoys upopsifious pou exoun mpei se opiodipote game e3etias kapias gnorimias...

Apla ego 8igo tis oles katastaseis... Pantos auto pou prepei na paradextoume einai pos i katastasi ton reality pou paroysiazontai stin elliniki tileorasi...den einai san ta paixnidia tou e3oterikou etsi!!! Ayto bebaia ginete logo ellinikou i8oys kai arxon ? H epeidi..den einai akoma etimo to edafos na dextei i elliniki kinonia...stis tileoraseis tis mia skini apo mia kamera egkatestimeni sti toualeta tou big brother gia paradeigma? H kai polla alla???

Δημοσ.

Φίλε καταλαβαίνω απόλυτα τον πόνο σου. Και γω απο μικρός ήθελα να γίνω ρουφιάνος' date=' αλλα πάντα με φτύνανε οι φίλοι μου, οι συγγενείς μου και γενικά όλος ο κύκλος μου.[/b'] Γιατί να μην μπορώ και γω να ρουφιανεύω όποτε γουστάρω και να μη με φτύνει κανείς; Δεν ενοχλώ κανέναν, απλά επιβάλω την τάξη με τον τρόπο μου.. Αλλα τι να κάνεις, έτσι είναι η ζωή.. "Life s a bitch, life s a whore, nothing less, nothing more" που λέγαν και οι πολιτισμένοι ξένοι. εμείς οι άξεστοι μόνο να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας ξέρουμε.

Τώρα σοβαρά: τα εννοούσες αυτα που έλεγες; Γιατί εγω με το να με λές "μικρό και βολεμένο" μόνο χιουμοριστικά μπορούσα να το πάρω.

E GRAPSES...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...