Προς το περιεχόμενο

W810i?????

tonis22pap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι διαφορές με το 800άρη θα είναι υποστίρηξη Quandband(GSM 850,900,1800,1900 Mhz) και HTML-Browser όπως το W900, 1.9" οθόνη.Ο προκάτοχος έχει 1.8" αλλά στην ίδια ανάλυση και η εσωτερική μνήμη θα μικραίνει σε 20 MB.nucleuspower εμένα το 750 κολλάει όταν βάλω κινούμενη Gif εικόνα σαν φόντο.Αλλιώς όλα εντάξει.Έχω την έκδοση R1AA008 EMEA 3

mikaha σχεδόν μαζί τα γράφαμε.Δεν πειράζει με πρόλαβες :mrgreen:

Δημοσ.

prwto 3mino 2006 - peripoy 400€

kai kati offtopic, aporw me olous poy anaferontai se problimata toy k750-w800, to exw apo ton ioynio to 750 kai zitima an exei kanei 3 restart ki ayta otan piga na antallaksw arxeia me bluetooth

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

re ainaipoli oreo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oso gia ta kolimata ton k750! kai w800! asta na pane exopari to w800! kai ti problima den exei parousiasi.... pira tilefono stin sony kai mou eipan na to stilo sta kentrika gia na doun to problima....

tou exo kanei olestis anabathmiseis kai pali.....

tous eipa pous an den mou ftiaxoun ti siskebi ta kinito dikastikakai xestikan.... mou eipan pos ta mou dosoun alli siskebi!!!!

se 3 meres to stelno pano!!!!!xaxa

Δημοσ.

RE PAIDIA EGO EIXA KAI TO k750i kai twra exw to w800 apo ton septembrio kai den mou exei parousiasei apolitos kanena provlima aporo pws ta dika sas exoun provlima.egw eimai poli euxaristimenos.kai perimeno pws kai pws na paro kai to 810i

Δημοσ.

ρε συ pantsos13, προς τι ο ενθουσιασμός για το w810i; θέλω να πω.. ωραίο είναι εμφανισιακά, αλλά σιγά τις διαφορές που έχει από το w800! Και, ομοίως, σιγά τις διαφορές που έχει το w800 από το k750i. Μιλάμε για ελάχιστες διαφορές και, σε επίπεδο hardware, απειροελάχιστες! Τέλος πάντων, όπως κατά τη γνώμη μου το w800 δεν αξίζει τα χρήματα του, το ίδιο δεν θα τα αξίζει και το w810.

Εγώ πήρα το k750i πριν μερικές ημέρες.. έπεσα με το καλημέρα σε ελαττωματικό μοντέλο (restart όποτε άνοιγα java εφαρμογή) και την ίδια μέρα μου το άλλαξαν στο Γερμανό. Τώρα αυτό που έχω, μοιάζει να λειτουργεί σωστά.. ΑΛΛΑ.. μερικές φορές όταν μιλάω στο τηλέφωνο, ακούω έναν περίεργο ήχο στο υπόβαθρο.. δεν συμβαίνει πάντα, αλλά συμβαίνει και μάλιστα συνέβαινε και με το πρώτο, ελαττωματικό, k750i. Σας έχει συμβεί; Αναρωτιέμαι αν φταίει η συσκευή ή η TIM...

Δημοσ.

Το μόνο καλό με τα νέα μοντέλα είναι ότι παλιώνουν και φθηναίνουν τα παλιότερα οπότε θα τσιμπήσουμε κανα SE k750 σε λογική τιμή.

Δημοσ.

osa SE exo parei sto parel8on den mou exei dimiourgisei kanena provlima.oson afora to w810i 8a to parw giati m'aresei kai san emfanisi kai san litourgies pou exei.kai diafonw oti to w800 den aksizei ta lefta tou.apo ta nokia toulaxisto ta protimo,giati osa nokia exw doulepsei olla kolane

Δημοσ.

aaaa ksexasa kai kati poli simantiko pera apo ta w800 - k750

exoun katargisei to joystic.oson afora w810 - w900 kai gia kapoious metraei poli auto

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...