h1k1k0m0r1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 έχω κινητό Nokia 6030 το οποίο υποστηρίζει λήψη/αποστολή mms. Το θέμα είναι ότι αν και έκανα ενεργοποίηση των αντίστοιχων ρυθμίσεων μέσω του site της nokia, εντούτοις εξακολουθώ να μην μπορώ να λάβω mms. δηλαδή μου στέλνουν φωτογραφίες και ως μήνυμα λαμβάνω κάτι που με παραπέμπει σε θυρίδα από όπου και γίνεται να δω ή να κατεβάσω τη φωτό. αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας το φυσήξει και σε μένα!
S2Katana Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 οταν ετοιμαζεται να σου ερθει ενα mms βλεπεις καποιο νεο εικονιδιο κοντα στο σημα?
giorgio_g Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 poio diktio xrisimopiis giati prepi prota na stilis ke ena sms gia tin diktiaki energopoiisi!!!! gia tin tim ine mms#n sto 345. me auto to minima endexete na sou stiloun ke tis rithmisis. esi apla agnoisetes.
h1k1k0m0r1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 είμαι στο δίκτυο της Cosmote όταν λαμβάνω μμς απλά μου αναγράφει νέο μήνυμα. Τίποτε άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.