klarinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Εχω εγκατεστημένο το ubuntu 5.10 παράλληλα με τα windows xp - θα ήθελα κατ΄αρχή να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμα έτσι ώστε να βλέπω και να μεταφέρω αρχεία που έχω αποηκέυσει στo linux όταν βρίσκομαι μέσα στα windows και το δεύτερο, πώς μπορώ να κάνω εγκατάσταση (αυτόνομων) rpm αρχείων στο ubuntu. Τέλος να πώ ότι το δουλεύω περίπου 2 μήνες και νομίζω είναι ότι το καλύτερο υπάρχει για linux αυτή τη στιγμή (αυτόνομων) ενοώ εφαρμογές που δεν είnaiι γραμμένες ειδικά για ubuntu Eυχαριστώ πολύ............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimmu_Borgir Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 gia to prwto des to upomnhma tou apoikou sthn prhgoumenh selida "Windows Ext2 / Ext3 driver". Gia to deutero analoga ti filesystem exeis sta windows sou. An exeis ntfs 8a sou proteina na to metatrepseis se fat32 giati den 8a exeis write support sto linux... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 πώς μπορώ να κάνω εγκατάσταση (αυτόνομων) rpm αρχείων στο ubuntu. . . . (αυτόνομων) ενοώ εφαρμογές που δεν είnaiι γραμμένες ειδικά για ubuntu Eυχαριστώ πολύ............. sudo alien onoma_efarmogis.rpm auto su dinei ena paketo onoma_efarmogis.deb sudo dpkg -i onoma_efarmogis.deb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soraver Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 ma giati na baleis rpm? afou uparoun ta panta sto apt-get......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.