damiano Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 paperboy (γιατί νομίζω οτι είναι μόνο για c64??) αλλά το καλύτερο retro game είναι το day of the tentacle!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!
NOMIKOS Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Πολλά από τα παραπάνω κυρίως στρατηγικής και Rpg ,επίσης μου άρεσε πολύ το παλιό Starsip troopers (το δισδιάστατο) και το Gorgy (αργό αλλά πολύ εθιστικό).
StavrosD Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Το paperboy υπήρχε και για dos. Αξέχαστο είναι και το Xenon 2
Lomar Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 1) MGS 3 (τώρα σκέφτομαι να αγοράσω το 2 για PS2 και το MGS3 Subsistance) 2) FF8 (Μετά απο αυτό το παιχνίδι ήθελα να παίξω ολόκληρη την σειρά αλλα τελικά μόνο το FF7 άξιζε...) 3)Fable (στο PC) 4)Katamari (ή όπως αλλιώς το λένε, δέν το έχω παίξει αλλα πορώθηκα πολύ με κάτι τρέυλερ που είδα!!!)
piii Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 adventure: Monkey island(all), day of the tentacle,indiana jones and the fate of atlantis, Under a killing moon(Κυριολεκτικά επανάσταση στο χώρο και με "ήρεμες απαιτήσεις" για την εποχή.)Και η συνέχεια του Pandora directive. Simulation: Need for speed(1) Δεν ξέρω εάν το παίξατε πολλοί αυτό. Επαιζε σε dos. Απο γραφικά ήταν μέτριο έως καλό αλλά απο gameplay γ....σε και έδερνε για την εποχή του. Pirates το αρχικό και το Pirates!gold στο οποίο έχω χάσει μπόλικες ώρες μέχρι και πρωτοχρονιά. Απλά απίστευτο παιχνίδι.. Mortal Kombat (Ατελείωτες ώρες ξύλου με φίλους) Τώρα σίγουρα πολλά μου διαφεύγουν αυτήν την στιγμή αλλά το κατα δύναμη κάνουμε.
panther_512 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Να ανανεώσω τη λίστα μου και να προσθέσω το Fahrenheit που τερμάτισα πρόσφατα. Είχε πολύ καιρό να με εντυπωσιάσει παιχνίδι. Είπα ΟΥΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟ πολλές φορές με αυτό το παιχνίδι. Μακάρι να βγάλουν κι άλλα τέτοια παιχνίδια...
deus Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 monkey island 3 age of empires, age of the kings big little adventure 1 & 2 oblivion another world, out of this world (Δεν θυμάμαι πως λεγέται το 2) premiere manager 98(το μόνο manager που παίζω ακόμα)
sarakinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Ta 3 paixnidia pou eixa faei trelo kolima... 1)Mafia 2)Max Payne 3)Need For Speed Underground 2
Billy The Kid Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Far Cry Mafia Max Payne 2 kai erxetai to CRYSIS (polla yposxomeno)!!!!!!!!!!!!!
getsa Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 ikari warriors (amstrad 464) gauntlet 2 (amstrad 464) defender of the crown (dos) rick dangerous (dos) call od duty 2 (new) silent hunter 3 (new)
green_beret Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Colin McRae 1 + 2 Soldier of Fortune Red Alert 2 Far Cry Rome:Total War Act of War:Direct Action F.E.A.R.
Kain Origin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μερικά ακόμα: Gargoyle Quest (αλήθεια το έχει παίξει κανένας άλλος για GB! Jazz JackRabbit για PC (Δείτε λίγο τα 3D Bonus Levels και θα με θυμηθείτε)! Super Mario 64 για Saturn (Πλάκα κάνω, για N64). Ίσως το μοναδικό παιχνίδι για το οποίο έχει ειπωθεί τόσες φορές πως είναι το καλύτερο όλων των εποχών, όποιος το τερματίσει θα καταλάβει γιατί! 007: Goldeneye για N64. Πρέπει να το δουν οι σημερινοί δημιουργοί FPS και να μάθουν κάτι από αυτό! The Incredible Machine!!! Απλά παίξ'τε το!!! Carnivores για PC. Κυνηγήστε δεινόσαυρους σαν να κυνηγάτε ελάφια! Τρελό; Αργότερα θα θυμηθώ κι άλλα...
Luxx Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 ας πουμε τα Red Alert II, Age of Empires και Soldier of Fortune γιατι σας αφησαν αφωνους; δεν εχουν τιποτα το ιδιαιτερο.. αφωνο αφηνει ενα παιχνιδι το οποιο εχει απιστευτα γραφικα, καινουριο gameplay, καινουρια physics, παραξενο τελος.
Arxon Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 1.Empire Earth ατελειωτες ωρες με φιλους 2. Godfather και Mafia περιμενα να γυρισω σπιτι για να τα συνεχισω 3. Hitman και Max Payne 1 kai Max Payne 2 απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει στο συγκεκριμενο χωρο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.