Προς το περιεχόμενο

Τα PC Games που σας αφησαν αφωνους

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
midtown madness 2

need for speed 2(ωρες καψιματος),porsche unleashed,underground 1,2

metal gear sοlid

mafia 2

GTA 3,San Andreas

Age of Empires

SWAT

Mafia 2????

• Απαντ. 248
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον αρχιζω:

1. F.E.A.R απο τα καλυτερα fps που εχουν βγει

2.Silent hill 1 αν και παλιο ειχε εκπληκτικο περιβαλλον και πολυ ωραιους γριφους

3.Max Payne 1 δεν παιζεις παιχνιδι βλεπεις ταινεια (αριστουργημα)

4.Metal Gear Solid 1 Ουδεν σχολειο απλα φοβερο

5.Resident Evil 2,3(Nemesis) καθως και Dino Crisis 1,2 (Φοβερα ολα αλλα με το που μπηκε η Eidos στο Resident Evil αρχισε να χαλαει)

6.Και φυσικα απο την λιστα αυτην δεν μπορουν να ληψουν τα Pro Evolution Soccer..

7.Και τελος ενα game toy Playstation το Crash Bandicoot 1,2,3,team racing απλα αφηνουν μυθο

Δημοσ.
Λοιπον αρχιζω:

1. F.E.A.R απο τα καλυτερα fps που εχουν βγει

2.Silent hill 1 αν και παλιο ειχε εκπληκτικο περιβαλλον και πολυ ωραιους γριφους

3.Max Payne 1 δεν παιζεις παιχνιδι βλεπεις ταινεια (αριστουργημα)

4.Metal Gear Solid 1 Ουδεν σχολειο απλα φοβερο

5.Resident Evil 2,3(Nemesis) καθως και Dino Crisis 1,2 (Φοβερα ολα αλλα με το που μπηκε η Eidos στο Resident Evil αρχισε να χαλαει)

6.Και φυσικα απο την λιστα αυτην δεν μπορουν να ληψουν τα Pro Evolution Soccer..

7.Και τελος ενα game toy Playstation το Crash Bandicoot 1,2,3,team racing απλα αφηνουν μυθο

ναι στο 2 και 3 + FFXII, ΌΧΙ στο 1

Δημοσ.

Επειδή μεγαλώσαμε το '90, :mrgreen:

All LucasArts and Sierra Adventures. Όλα τα point 'n' click που κυκλοφορούσαν. Παιχνίδια που τα απολάμβανες ακριβώς επειδή τα κατάφερναν ενώ δεν είχαν καθόλου καλά γραφικά. :-)

Και πιο μετά, ,Mafia, Deus Ex, Diablo 2 (κάψιμοοο), Neverwinter Nights, The Longest Journey (εκπληκτικό adventure)

Δημοσ.

Για την Sierra Adventures και την LucasArts συμφωνώ απόλυτα.

Age of empires II (ακόμα το παίζω κατά περιόδους)

Moorhuhn II (αν και φαίνεται χαζό παιχνίδι, γίνεται εθιστικό μόλις ψάξει κανείς για τα κρυμμένα κόλπα για μεγαλύτερο σκόρ, χώρια που ξεδίνεις)

Messiah (Shiny enternainment)

MDK II

Giants - Citizen Cabuto

Dune II (το πρώτο μου RTS)

Red Alert II (πολλά ξενύχτια)

Spellforce (δεν διαδόθηκε πολύ επειδή ήταν δύσκολο να βρεθεί "οικονομική" έκδοση που να τρέχει. Εθιστικότατο, κορυφαία γραφικά και concept. Θέλει υπομονή για μερικά side quests).

NFS II

Pandora's Box

Abe's Oddysee (ακόμα δεν τους έχω σώσει, παρά 1)

Worms 2 (Kamikazeeeee....)

Δημοσ.

Τι διάολο, fps όλοι με half-life αρχίσατε;

Δε μπορεί να μην πάθατε πλάκα με το 1ο Unreal, με γραφικά ατμόσφαιρα κτλ.

Επίσης πιο παλιά ακόμη Hexen, Heretic.

Πιο καινούργια fps μαρεσαν το Return To Castle Wolfenstein, το Call of Duty: Modern Warfare (συγκινιτικό από ένα σημείο και πέρα, στα top3 fps που έχω παίξει σίγουρα).

Δημοσ.

Call of Duty 2-4 multiplayer

Football manager (championship manager)

LOTR Battle for middle earth 2 multiplayer

Icewind Dale :')

Pro evolution soccer

σδφασφγφδφδσγφδγφ

Δημοσ.

Όντως, ξέχασα και το Age Of Empires II...5 χρόνια κάψιμο είναι αυτά! (και συνεχίζουν κατά καιρούς, όποτε στήνεται lan).

Δημοσ.

update:

Και 3 καινούργια που μου αρέσουν και επιτέλους διαφέρουν από τα υπόλοιπα:

Puzzle Quest Galactrix

World of Goo

Braid

Δημοσ.

Παίζω από τις αρχές του 80 αν και την δεκαετία του 90 έχασα πολλές απο τις εξελίξεις γιατί είχα αποσυρθεί από το spor..

Τώρα οι τίτλοι που θα τους θυμάμαι για πάντα

Spectrum zx

jet set willy - O σουρεαλισμός στο pixeliasmeno μεγαλείο του. Δεν υπήρχε περίπτωση να το τελειώσεις ποτέ. Εδώ καλά καλά δεν καταλάβαινες τι να κάνεις ingame αλλά έπαιζες με τις ώρες :P

JetSetWilly-ColdStore.png

Elite - Φοβερή εμπειρία και ένας από τους cult τίτλους, όλα τα space game το έχουν ως σημείο αναφοράς. Ωρες καψιματος και εμπόριο ανάμεσα στους πλανήτες με ότι παράνομο μπορείς να φανταστείς. Σκλάβους, ναρκωτικά κτλ. Υπήρχε μια φήμη ότι αν έφτανες τον τίτλο του elite in game τότε σου εμφανιζόταν ένα νούμερο τηλεφώνου για το παγκόσμιο elite club!! Φυσικά σαν παιδιά που είμασταν είχαμε πιστέψει αυτή την ράδιο αρβύλα..

elite3.png

back to skool

Τα απόλυτο game του κο..παιδαρά..

Back_2_Skool.png

Fairlight

αρχαίο rpg για spectrum!!

a_med_2.jpg.jpg

Three weeks in paradise adventure!! Δειτε και εδώ ένα videaki :P

Amiga

Defender of the crown

Το crysis της εποχής. Θυμάμαι το βάζανε σε home computer να τρέχει σε βιτρίνες στην Στουρνάρη και μαζευόταν κόσμος απεξω να το χαζέψει

Amiga_Defender_of_the_Crown_joust.png

larry όλα δλδ ιδίως το 2 και το 3 ανεπανάλυπτα!!

Leisure_Suit_Larry_3_Patti.png

Μonkey island 1. Για μένα το καλύτερο adventure όλων των εποχών. Φοβερό χιούμορ εμπνευσμένοι γρίφοι και συνολικά μια αξεπέραστη εμπειρία. Εδώ ένα videaki

Sensible soccer. To game που με έβαζε να στήνω την amiga ακόμα και πριν λίγα χρόνια. Αξεπέραστο

Playstation

Αφού τα είχα παρατήσει για κάποια χρόνια με την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της προτωποριακής κονσόλας της sony μου κέντρισε το ενδιαφέρων και είπα να την αγοράσω. Είχα παίξει και εκεί άπειρους τίτλους φυσικά όλους σπασμένου και πειρατικούς :P. Αλλά αυτοί που μου έμειναν για πάντα στην μνήμη ήταν:

Tomb raider.

Θυμάμαι είχα πάει σε ένα μαγαζί στην στουρνάρα απέναντι από το πολυτεχνείο( τώρα είναι κλειστό) για να πάρω ένα αυθεντικό game!! Δεν ξέρω τι με είχε πιάσει και με έτρωγε η τσέπη. Μέσα στο μαγαζί υπήρχε ένα μαλιάς με μούσια μαζί με αυτόν που είχε το μαγαζί. Τους είπα θέλω να πάρω ένα καλό game 3d για το playstation. Πετάγεται ο μαλιάς και μου λέει: "Φίλε πάρε το tomb raider θα κολήσεις..."

Ε αυτό έπαθα όχι κόλησα αλλά το εξαφανίστικα από φίλους και γνωστούς για βδομάδες...

Τότε το τα γνωστά περιοδικά του χώρου βάζανε στο tomb raider μέτριες βαθμολογίες νομίζω λόγο κατεστημένου. Μετά όλοι το αποθέωσαν

Final Fantsasy 7

Αλλό ένα game που είχα λιώσει. Απίστευτο story απίστευτο grinding και απίστευτο game.

Resident Evil 1

Αλλός ένας τίτλος που όταν πρωτοβγήκε έκανε φοβερή εντύπωση με το gameplay του. Φοβερό να ανατινάζεις κεφάλια με την καραμπίνα :P

Broken sword 1

Το καλύτερο adventure της εποχής

Μετά από το playstation σταμάτησα ξανά για μερικά χρόνια να ασχολούμε με τα games και γενικά με τον χώρο με αποτέλεσμα να χάσω αρκετά διαμάντια της εποχής. Πρόσφτατα γύρισα ξανά στον χώρο και συγκεκριμένα στα pc. Από την πρόσφατη ιστορία ένα game με έχει σημαδέψει νομίζω..

Pc gaming

Guild wars

Νομίζω σε αυτό το game έζησα ότι μπορεί να ζήσει κάποιος σε ένα mmorpg και να τον κάνει να κολήσει με τις ώρες. Φιλίες, συμμαχίες, δολοπλοκίες, στρατηγική, μίσοι, καβγάδες και γενικά ένας φοβερά ζωντανός κόσμος. Ηταν και λόγο ότι για μήνες διοικούσαμε μαζί με μια ομάδα in game φίλων το μεγαλύτερο ελληνικό guild. Είναι φοβερό να παίζεις μαζί με μια κοινότητα 100 ατόμων.

Αργότερα φτιάξαμε και το μεγαλύτερο ελληνικό alliance που υπήρξε ποτέ σε mmorpg με πάνω από 500 άτομα όλοι ελληνες.

Δημοσ.

PC:

Heretic

Hexen

System shock 2

Screamer

Destruction derby

Red alert

Deus Ex

Quake

Duke Nukem 3d

Z

Twisted metal 2

MDK

Xenon 2

PSX:

Wipeout

Wipeout 2097

Wip3out

Saturn:

Panzer Dragoon

Panzer Dragoon Zwei

Panzer Dragoon Azel

Nights into dreams

Dreamcast:

Hydro Thunder

Rush 2029

Crazy taxi 2

Gigawings 2

Zero Gunner 2

Xbox:

Otogi

Otogi 2

Halo

Halo 2

Panzer dragoon Orta

Roadkill

Burnout 2

Burnout 3

Crimson Skies

Pshychonauts

Mechwassault 2

Kotor

Rallisport Challenge 2

Metal Wolf Chaos

Xbox 360:

Full Auto

Ninja gaiden 2

Fear

Burnout 4

halo 3

N3

Prey

Dead Space

Ridge Racer 6

Crackdown

Blazing angels 2

Bioshock

Mass Effect

Lost Planet

ειναι και μερικα ακομα που παιζει να μου διαφευγουν τωρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...