Προς το περιεχόμενο

Τα PC Games που σας αφησαν αφωνους

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλα μ`αρεσαν (πχ cm3) , για πολλα επαιζα απειρες ωρες σερι (civ) αλλα αν επρεπε να διαλεξω ενα που εμεινα παγωτο θα ελεγα το morrowind.

• Απαντ. 248
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Hidden & Dangerous 1,2 (νταξει ειδικα το 2 απλα ξεφυγε....)

Commandos 1,2Ο(το 2 ηταν ο ορισμος του sequel για παιχνιδι..τρομερη βελτιωση..)

Splinter CEll ΟΛΑ

Call of Duty 1,2

Total War Medieval 1,2

Total War Shogun

Rainbow Six 1,Rogue Spear,Vegas, Vegas 2

Swat 4

Oblivion

Oblivion

Oblivion

Oblivion

.

.

.

.

Δημοσ.

Γενικότερα μια ζωή προτιμούσα τα games στις κονσόλες, κάτι final fantasy, zelda και τέτοια.

Η αλήθεια όμως είναι οτι όταν μπήκα στα mmo είδα τι σημαίνει παιχνίδι στο Pc.

Tώρα πάρτε όλα τα γνωστά απο τους προλαλήσαντες και μένα περίπου τα ίδια είναι.

Θα ήθελα τα ξεχωρίσω λίγο το Lord of the rings online γιατί ήταν το μοναδικό παιχνίδι που με κράτησε ένα 2μηνο κυριολεκτίκα πάνω στο pc.

Παρτε και μια λίστα απο μένα με single player games

καινούργια σχετικά:

GTA VICE CITY KAI SAN ANDREAS

MAX PAYNE(OLA)

OBLIVION

WARCRAFT 3

KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC

HALF LIFE 2

παλαιότερα

UFO

LORD OF THE REALMS 2

RED ALERT

TOMB RAIDER

MONKEY ISLAND 2

Δημοσ.

Το έτος 1996 και το ΘΡΥΛΙΚΟ DIABLO !!!!!!!!!!!!!!!

Έπαθα την πλάκα μου.Έμεινα κόκκαλο.

Συνοδεύτηκε από αγορά νέου υπολογιστή.

Η Amiga τοποθετήθηκε στην κούτα της.

edit : Δεύτερο αλλά επίσης σημαντικό ήταν το HALF LIFE.

edit : Τρίτο αλλά επίσης σημαντικό το NFS II.

edit : Τέταρτο αλλά επίσης σημαντικό το TOMB RAIDER.

edit : Πέμπτο αλλά επίσης σημαντικό το AGE OF EMPIRES.

Δημοσ.
ένα θα πω .... OUTLAWS !! η ιστορία με την εκπληκτικότατη μουσική του ήταν

το κάτι άλλο....

....Ε Δακρυσα!!!!!γλαιω με λυγμους!!!

Δημοσ.

Αν κάτσω και το σκεφτώ θα μου ρθουν κάμποσα στο μυαλό αλλά έτσι στα γρήγορα αυτά που μου ρχονται πρώτα στο μυαλό:

Mafia : Τα λόγια είναι περιττά.

Icewind Dale 2 : Το είχα λιώσει στο φορητό μου ένα καλοκαίρι στις διακοπές μαζί με ένα φίλο μου.Παίζαμε εναλλάξ,κανά 2ωρο εγώ και μετά κανά 2ωρο αυτός.Ωραίες εποχές:cry:

Diablo 2 : Αν και το έπαιξα πριν κανά 8μηνο πρώτη φορά μου άρεσε αρκετά και σίγουρα αν το έπαιζα όταν είχε πρωτοβγεί θα πάθαινα πλάκα γι'αυτό και το βάζω στη λίστα

GTA Vice City : Ήταν το πρώτο 3D GTA που έπαιξα και απλά έμεινα στην αρχή.

Civilization III : Μόνο και μόνο το ότι το έπαιζα για χρόνια πιστεύω φτάνει.

Age of Empires 2 : Το πρώτο μου Strategy.Περίμενα 2-3 χρόνια να πάρω υπολογιστή για να το παίξω και τελικά άξιζε την αναμονή.

Medieval Total War : Απλά το αγαπημένο μου παιχνίδι τη σειράς.

Need for Speed Underground : Μακράν το αγαπημένο μου NFS.Είχα πάθει πλάκα όταν το πρωτόπαιξα.

World of Warcraft : Ήταν το πρώτο μου MMO οπότε όπως καταλαβαίνετε το πρώτο πράγμα που ένιωσα όταν το έβαλα ήταν ΔΕΟΣ.

Halo : Απλά το λάτρεψα.

Και η λίστα συνεχίζεται αλλά βαριέμαι να κάτσω να σκεφτώ κι άλλα:-D

Πάντως είναι σύμπτωση ότι τα περισσότερα παιχνίδια είναι 4+ ετών;

Δημοσ.

Δεν είναι σύμπτωση φίλε μου.

Μήπως είναι γεράματα;

Σε κουράζουν πλέον τα παιχνίδια;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αρχικά καταχωρημένο από Merdock

Δεν είναι σύμπτωση φίλε μου.

Μήπως είναι γεράματα;

Σε κουράζουν πλέον τα παιχνίδια;

Δεν ειναι τα γεραματα, ελπιζω χεχε... ειναι το οτι πλεον ΟΛΑ τα games ειναι ιδια, απλως αλλαζει η "μηχανη"-engine του εκαστοτε game. Απλως στο ενα ειναι στο Β Παγκοσμιο, στο αλλο εισαι στο 35.000μ.Χ. Τιποτα, ολα τα ιδια, και αν προσεξα καλα το μονο καλο game κατω απο τα 4 χρονια αποσταση ειναι το Bioshock, λογω πιστευω πολυ καλου artwork και σεναριου.

Τωρα στη εποχη του DIablo1,2 κλπ, υπηρχαν μετρημενα τετοια games, οποτε δεν ηταν ΟΛΑ ιδια οπως τωρα... βλεπε GTA, Saints Row, Crackdown, ολα το ιδιο sandbox concept. Βλεπε επισης Titan Quest, Dungeon Siege, Sacred κλπ κλπ..... ΟΛΑ ιδια.

Ελπιζω να πιασατε τι εννοω ;-)

Δημοσ.

εγω θυμαμαι ακομα τα ξενυχτια πανω απο το pc στο diablo 2 και την εντυπωση που μου ειχε κανει.. με υπερ-pc pentiun 1.. παιχνιδαρες τοτε..

Δημοσ.

εμενα αφωνο με εχει αφησει το call of duty 4 λογω του περιβαλοντος του. Μου αρεσε που εχουν βαλει μια αληθινη πολη φαντασμα στο παιχνιδι(η πολη του τσερνομπυλ) και με ξετρελανε. Το τοπιο ειναι φανταστικο, οπως περιπου και στην πραγματικοτητα!

Δημοσ.

Δεν ειναι τα γεραματα, ελπιζω χεχε... ειναι το οτι πλεον ΟΛΑ τα games ειναι ιδια, απλως αλλαζει η "μηχανη"-engine του εκαστοτε game. Απλως στο ενα ειναι στο Β Παγκοσμιο, στο αλλο εισαι στο 35.000μ.Χ. Τιποτα, ολα τα ιδια, και αν προσεξα καλα το μονο καλο game κατω απο τα 4 χρονια αποσταση ειναι το Bioshock, λογω πιστευω πολυ καλου artwork και σεναριου.

Τωρα στη εποχη του DIablo1,2 κλπ, υπηρχαν μετρημενα τετοια games, οποτε δεν ηταν ΟΛΑ ιδια οπως τωρα... βλεπε GTA, Saints Row, Crackdown, ολα το ιδιο sandbox concept. Βλεπε επισης Titan Quest, Dungeon Siege, Sacred κλπ κλπ..... ΟΛΑ ιδια.

Ελπιζω να πιασατε τι εννοω ;-)

+1

Λείπει η πρωτοτυπία.Σίγουρα βγαίνουν και ποιοτικά παιχνίδια αλλά ακόμα και αυτά δεν έχουν κάτι νέο να προσφέρουν.Και το Diablo 3,το Starcraft 2,το Mafia 2 και πάει λέγοντας ίσως να είναι άψογα από κάθε πλευρά.Αν τα συγκρίνεις με τα αντίστοιχα Diablo,Mafia κτλ σίγουρα θα είναι κλάσεις ανώτερα.Ωστόσο θα είναι μια από τα ίδια.Θέλω να παίξω ένα παιχνίδι και να νιώσω όπως ένιωσα όταν είδα για πρώτη φορά το Mafia,όταν ήρθα αντιμέτωπος με το πρώτο QTE στο Shenmue και πάει λέγοντας.Σίγουρα το να κάνεις νέα πράματα δεν είναι κάτι εύκολο αλλά για αυτό τους δίνουμε τα λεφτά μας για να κατεβάζουν νέες ιδέες.

Btw είναι τυχαίο το ότι τα τελευταία παιχνίδια που μου έκαναν εντύπωση και πιθανόν θα τα θυμάμαι για αρκετό καιρό είναι από indie εταιρίες ή γενικά μικρές εταιρίες;Μάλλον όχι...

ΥΓ.Ίσως να φταίει και ότι γέρασα.Την άλλη βδομάδα γίνομαι 21.Πάνε οι παλιές καλές εποχές που μου 15αρης και έπαιζα ότι λάχει:cry:(σχεδόν)

ΥΓ2.Σόρρυ μάλλον βγήκαμε λίγο off-topic.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κατι θεϊκο που ξεχασα πριν και κολλαει ως το τελειο παραδειγμα.

Καλα τι περιμεναμε τοσα χρονια το Fallout 3????? Για να παιξουμε το Oblivion με guns? χαχα :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...