stathakis21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 παιδια αυτο ηταν το GTA το πρωτο...ηταν θεικο...το ειχα δει σε win95 και ειχα κολλησει στη ιδεα του...
sbartsa Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Imperialism 2.Μπορεί να έχει γραφικά που τα βρίσκεις σήμερα στο κινητό αλλα έχω φάει τρελα κολλήματα με αυτό.Επίσης το Rome:Total War ήταν φοβερό
@byZo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Elite (το παλιό σε zx spectrum) όλα τα άλλα είναι απλώς Elite-Clones. Wing Commander 1 - Απίστευτος ο κόσμος του παιχνιδιού. Half life - Δεν χρειάζεται να πω τίποτα εδώ. Oblivion - Για πρώτη φορά, σε RPG, ένιωσα ότι είμαι όντος εκεί. COD4 - Απλώς ευχαριστώ αυτούς που το φτιάξανε. Θεοί!!!
yaret Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 command and conquer!!!! Red alert αυτά είναι παιχνίδια...
MixalisX Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 το north & south απο τον commodore 64 χεχε, που το θυμιθηκες αυτο ρε μεγαλέ??? +++1 και απο εμένα! Το πρώτο strategy που έπαιξα ποτέ.
Mp0u Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 ΄παιζει να σας στειλω ... Command and Conquer (1995) το πρωτο και τελεταιο game που με απορροφισε και μετα το Never Winter Nights ...
Mp0u Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 command and conquer!!!! Red alert αυτά είναι παιχνίδια... ετσι ρε!!!! Long Live Westwood and Kane!!! (προτιμω GDI )
Arachtos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Από την εποχή του Amstrad 6128: Day of the tentacle Space Quest Monkey Island Saboteur Pirates North & South Sam & Max Larry Barbarian The Ultimate Warrior Rainbow Islands Savage Silkworm Double Dragon Renegade Combat school Megalomania Στο PC είναι κάπως πιο χλιαρά τα πράματα...ίσως γιατί μεγαλώσαμε χεχε: TV Sports Basketball Alone in the dark 1 Far Cry Football Manager Undying FIFA 08 (σε LAN) Call of Duty 1,2
21george21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 λοιπων θα σου γραψω το ΤΟΡ 5 1)Call of Duty 4 (online):ΤΡΕΛΟ ΛΙΟΣΗΜΟ:lol: 2)Lord of the rings online-Shadows of Angmar:ΛΙΟΣΗΜΟ:-D:-D 3)Command And Conquer 3 Kanes Wrath:ΤΣΑΜΑΤΟ:-) 4)Need for speed pro street:ΚΑΛΟ!!! 5)Prooooooooooooooooooooooo 2008:ΔΕΝ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ:-)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 5)Prooooooooooooooooooooooo 2008:ΔΕΝ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ:-) δεν τρελένεσαι αλλά το βάζεις σε topic ως game που σε άφησε άφωνο
M3tal_G3ar Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 δεν τρελένεσαι αλλά το βάζεις σε topic ως game που σε άφησε άφωνο Έλα ντε..
DenoM Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Diablo II (To πρώτο παιχνίδι που με κράτησε στον υπολογιστλή για 12ωρα και βάλε παρέα με τον necromancer μου ) Vampire :the masquerade ( Απλά εκλπηκτικό ! Τέτοια πόρωση με τους βρυκόλακες δεν την περίμενα ποτέ μου) Never winter nights (Τι να πει κανείς? ) Hitman II Gothic II (Είναι να έχεις όρεξη σε αυτό το παιχνίδι και όλο και κάτι νέο θα βρείς μπροστά σου.) Gothic III (Ο διάδοχος του Gothic II ,συναρπαστικό αλλά αρκετά bugs και ευκολότερο gameplay, βέβαια το στοιχείο της αναζήτησης για κρυμμένα πολύτιμα φυτά και όπλα δεν μειώθηκε στο ελάχιστο,ελευθερία κινήσεων και ενεργειών στο μέγιστο) Lineage II (To δεύτερο παιχνίδι που με έκανε να φτάσω το 12ωρο και να το ξεπεράσω.... ) Αυτά από μένα!
HighT3ch Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δεν θα αναφέρω games που έπαιζα την λίθινη εποχή αλλά τα πιο "πρόσφατα" PC games: - Duke Nukem (όλα εκτός του Manhattan Project) - Call of Duty 1,2,4 - Far Cry - Just Cause - Crysis - Age of Empires 2 - Diablo II - Rainbow Six (κυρίως το Vegas) - Half Life (ΟΛΑ) Και πολλά άλλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.