Προς το περιεχόμενο

Τα PC Games που σας αφησαν αφωνους

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Gargoyle's Quest, είχα περάσει καλοκαίρια ολόκληρα μ'αυτό το πράγμα! Φοβερό!

sto gameboy? pou to thimithikes?

• Απαντ. 248
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χμμμ ρε παιδια αν και δν διαβασα ολα τα ποστ αρεσουν σε κανεναν τα commandos?: commandos 2,3 τελειο λιωσιμο και οταν ανακαλυψα το onlıne sto c3 εκει να δειτε λιωσιμο. Επισης ολα τα prınce of persıa metal gear solid, splinter cell, δν μου ρχονται αλλα.

Δημοσ.

Από τα τελευταία που έπαιξα το still life με ενθουσίασε, οχι τόσο με τα γραφικά του όσο με τα cutscenes που ήταν σαν να βλέπω ταινία.Επίσης και το fahrenheit ήταν πάρα πολυ καλό.

Εντάξει τα monkey island και max payne είναι σταθερές αξίες.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μόλις τώρα ειδα αυτό το Post και είπα να πω και εγώ την γνώμη μου.

Έχουμε και λέμε, τα παιχνίδια που με άφησαν άφωνο είναι:

I have no mouth and i must scream (Amiga): Τι να λέμε τώρα απλά ΕΠΟΣ για την εποχή του!!! (Πολύ καλό και το βιβλίο στο οποίο βασίστηκε,βασικά short story είναι)

Mortal Combat 2 (Amiga): Μιλάμε για πολύ ξύλο :-D

Donkey Kong Country (SNES): Πρέπει να είναι το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο τσακωνόμουνα με τον πατέρα μου για το ποιος θα παίξει πρώτος !!!! πολύ καλές και οι συνέχειες αλλά σαν το πρώτο κανένα,είχα πάθει σοκ στο SNES που είχα τότε.

Gabriel Knight (Όλη η σειρά)

Zork Grand Inquisitor (PC): άραγε το έχει παίξει άλλος αυτό το παιχνίδι? εμένα πάντως μου είχε γίνει εμμονή!!

τώρα στα λίγο πιο σύγχρονα παιχνίδια,

Sanitarium (PC): από τα λίγα παρανοϊκά adventures..

Starcraft (PC): Τα λόγια περιττεύουν.

Fahrenheit (PC): Πολύ καλή υπόθεση και ατμόσφαιρα με έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο παιχνιδιού.. περιμένω πως και πως το επόμενο παιχνίδι από το συγκεκριμένο studio.

Δεν λέω τώρα πλέον βγαίνουν παιχνίδια που σε αφήνουν άφωνο με τα γραφικά τους κλπ, κλπ, αλλά δύσκολα θα βρεθεί παιχνίδι πλέον που να μου προσφέρει συγκινήσεις όπως π.χ. εποχής amiga, Snes και τα πρώτα adventures που έπαιξα σε pc.

Sorry για το μεγάλο post...

Δημοσ.

Final Fantasy 7

Quake (Best soundtrack in game EVER)

Myst

Command and Conquer (και το Red Alert)

Half Life (και το 2)

Diablo

Blader Runner

World of Warcraft

Edit: Να μην ξεχάσω το κορυφαίο Shadowrun στο Snes, κρίμα που βγάλανε εκείνη τη μλκια το shoot 'em up/UT clone, αν παίρνανε το αρχικό Shadowrun του Snes και το βγάζανε με τωρινά γραφικά/gameplay είμαι σίγουρος ότι θα γινόταν ένα απο τα καλύτερα παιχνιδια της πενταετίας ΧΑΛΑΡΑ :(

Δημοσ.

Αρκετά είναι τα παιχνίδια που έχω παίξει και με ενθουσίασαν. Τρία απο αυτά όμως με έχουν κάνει να χάσω κάθε επαφή με το χρόνο και να νιώσω "αλλού".

Το 1ο ήταν το Monkey Island 1. Απίστευτο κόλλημα κι ας το έπαιζα στο 8088 ενός φίλου, χωρίς ήχο και ασπρόμαυρη οθόνη. Φυσικά ακολούθησαν και όλες οι συνέχειες αυτού του τίτλου.

Λίγα χρόνια αργότερα, σε ένα σπίτι στην Γαλλία, ένας πιτσιρικάς έπαιζε Command & Conquer 1. Έκατσα στην θέση του και είχα χάσει την μπάλα. Άρχισα να παίζω στις 1 το μεσημέρι και ούτε που κατάλαβα ότι ήρθαν τα μεσάνυχτα!

Και τέλος World Of Warcraft. Την πρώτη φορά που βρέθηκα στο Elwyn Forest, νόμιζα οτι ήμουν κι ο ίδιος εκεί. Δεν θα ξεχάσω δε το καρδιοχτύπι και τον πανικό όταν έβλεπα Hordάδες να έρχονται... rofl...

Δημοσ.

επιδι πιστευω οτι εκινη την χρονια κ μετα τα 2d εγιναν 3d κ ολοι μιναμε μαλακες με αυτα που ιδαμε (1996 κ μετα εποχη playstation 1) κ τα προτα παιχνιδια που επαιξα ηταν τα

psx- resident evil 1, 2, 3, 4 ( τα τερματισα με ολους τους διαφορετικους τερματιζμους, κ ιδικα το 2 που ειχε 4 σεναρια!!!! ) τα επαιζα κ τα ξαναεπαιζα κ τα παιζω ΑΚΟΜΑ!!!!

psx - sillent hill series( κ γαμω!!!! για να καταλαβω τι γινοτα σε αυτα διαβαζα περιοδικα γιατι κ να τα τερματιζα με ολους τους τερματιζμους δεν καταλαβενα χρηστο!!!! )

pc serius sam 1, 2. παντος το τελευτεο που βγικε ειναι μαλακιουλα....( πανω απο 200 φορας το εχω παιξει

gran turismo series( ολα )εχω κλισει 24 ωρα σε αυτα!!!!

που να αρχισω να γραφω για το καθενα ! δεν ειναι πανω απο 20 παιχνιδια που μου αρεσουν αλλα δεν περιγραφοντε!!!! α ρε κιαραταδες, κ γαμω τα post!!!!

Δημοσ.

The Dig,

Monkey Island 2,

Monkey Island 1,

Gabriel Knight 1 και 2,

Legend of Kyrandia 1,

URU,

Super Mario Land 1,

The legend of Zelda: Link's awakening

Lands of Lore,

Ultima IX Ascension.

Διαμάντια όλα, ένα κι ένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...