Προς το περιεχόμενο

Ποια απο όλες;

xabikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν εμαι και εγώ στο ψάξιμο για οθόνη και βρήκα αυτό:

http://www.behardware.com/articles/602-1/19-lcd-survey-2-3-4-6-8-ms-and-above.html

Έχω όμως το κλασικό πρόβλημα: Δεν μπορώ να αποφασίσω. Η οθόνη θα είναι για γενική χρήση. Δηλαδή και προγραμματισμό και ταινίες και παιχνίδια. Λεφτά μπορώ να δώσω με πολύ ζόρι μέχρι 600 ευρώ αλλά αν μπορώ να κάνω την δουλειά μου και με κάτι φθηότερο γιατί όχι. Στην αρχή σκεφτόμουν την Eizo 1910 αλλά τώρα κλέινω προς τη Viewsonic VP930. Την έχει κάνεις να πει γνώμες; Επίσης σύμφωνα με το τεστ καλύτερη είναι η Belinea για γενική χρήση και είναι και αρκετά φθηνότερη. Οι δικές σας γνώμες;;

Δημοσ.

Ego eimai enas eftixis katoxos mia S1910 apo tin teleftea mera pou 2005. H o8onitsa einai mia xara. ego tin i8ela pio poli gia Programming, image editing tainies klp.. kai oxi gia games. gi auto tin protimisa enadi tis viewsonic. an tn i8ela pio poli gia games isos eperna tin viewsonic :/

Δημοσ.

Όπου σταθώ και όπου βρεθώ θα το φωνάζω: NEC 1970GX.

Πολύ καλή η Viewsonic, αλλά όταν είδα την NEC, κατάλαβα τί θα πει καλή οθόνη TFT. Δες την από κοντά σε σύγκριση με κάποια άλλη και μάλλον θα συμφωνήσεις.

Μακάρι να την είχα δει πριν πάρω την Samsung.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...