EPa Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Αγοράζω PDA από Γερμανία και έχει εγκατεστημένα τα γερμανικά Windows Mobile 2003 SE. Έχει ρύθμιση γλώσσας και όταν επιλέγω ελληνικά, υπάρχουν τα fonts και τα λοιπά και μου δείχνει κανονικά τις ημερομηνίες π.χ. στα ελληνικά. Το ίδιο το λειτουργικό όμως (menu κλπ.) παραμένει γερμανικό. Θα ήθελα τουλάχιστον αγγλικά. Μπορώ να κάνω κάτι; Να επικοινωνήσω πχ. με τη Microsoft και να μου το αλλάξουν; Έχει κάνει ποτέ κανείς κάτι παρόμοιο; Επίσης ψάχνοντας στα γνωστά μέρη (ρωτώντας το "θείο" κλπ.) είδα ότι αυτό το λειτουργικό δεν "κυκλοφορεί" ώστε να πει κάποιος το "αγοράζω" και το στήνω. Δεν έχω καθόλου εμπειρία από format και setup σε PDAs. Γίνεται από τον τελικό χρήστη, ή είναι κλειστή διαδικασία που μπορεί να γίνει μόνο από τον κατασκευαστή;
FELIX Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 ti pda exeis?to os sta pda den ginete me setup alla flash sth rom.prepei na vreis thn agglikh rom gia to pda sou.sthn selida tou kataskeyasth sen thn exei?
EPa Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Είναι ένα pda - τηλέφωνο - navigation το typhoon m500. http://www.typhoon.de/en/art.php?p=854 Θα δω τις σελίδες τώρα αν και δεν διατηρώ ελπίδες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.