Προς το περιεχόμενο

dialers σε ADSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς αν με το DSL συνεχίζει να υπάρχει ο κίνδυνος των dialers?

Μου είπαν στον ΟΤΕ ότι με μια συνδρομή αορίστου χρόνου δεν χρεώνεσαι πια για κλήσεις στο internet. Επίσης υπήρχαν παλιά κάποιες σελίδες που όταν έμπαινες σε χρέωναν μεγάλα ποσά. Έχω την εντύπωση ότι με το DSL έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο όσον αφορά αυτά τα πράγματα . Τί λέτε;

Δημοσ.

nai file. Den uparxei kindinos pleon afou oi megales xreoseis ginodousan logo tou oti kapoios dialer pou itan sto site eperne tilefono se ari8mous me ipsili xreosi. H adsl den "penrei tilefono" pou8ena. ara.. min anisixeis.

Δημοσ.

φιλε bigmich, η μοναδικη περιπτωση -απ'όσο γνωριζω- να καταφερει dialer να χρησιμοποιησει το πισι σου

ειναι να εχεις ξεχασει καποιο pstn modem ξεχασμενο κ συνδεδεμενο πανω στον υπολογιστη σου κ να το χρησιμοποιησει το dialer.

κατά τ'άλλα και παλια, δεν ηταν σελιδες που σε χρεωνανε, αλλα σελιδες που σε "κολλαγανε" βλακειες.

Δημοσ.

Σε net cafe πάντως είχα κολλήσει δύο φορές, και έβγαζε μήνυμα πως δεν βρέθηκε modem:-D

Στο σπίτι πάντως,αν και εντελώς απρόσεχτος δεν έχω βρει τίποτα τέτοιο.

Το modem το έχω στο pci,αν κολλήσω κανονικά θα πρέπει να το ακούσω να κάνει dial, έτσι?

Δημοσ.

Ειναι απλο, αν θες να δεις τι θα γινει δοκιμασε να καλεσεις εναν αριθμο με το modem χωρις να ειναι συνδεδεμενο. Το ιδιο θα γινει κι οταν θα παει να καλεσει ο dialer. Δηλαδη αν θυμαμαι καλα απο μια φορα που ξεχασα να συνδεσω το modem και πηγα να καλεσω, δε καλει καν και βγαζει ταμπελιτσα με περιγραφη του error. Ή καλει και μετα βγαζει ταμπελιτσα...

Δημοσ.

παίδες υπάρχουν κι άλλες επικίνδυνες περιπτώσεις οι οποίες είναι:

1) αν υπάρχουν παιδιά ή ανίψια ή ξαδερφάκια στο σπίτι ΤΟΤΕ μπορεί 090..... κλπ

2) υπάρχουν έχω ακούσει κάποιοι υπάλληλοι του ΟΤΕ που κάνουν υπηρεσία και μπορεί το βράδυ να χρησιμοποιήσουν την γραμμή σου και 090..... κλπ.

Γιαυτό ΦΡΑΓΗ στον ΟΤΕ -------> 2 ΕΥΡΏ το μήνα και κοιμάσε ήσυχος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...