Προς το περιεχόμενο

TV STO INTERNET???

linos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mporo meso media player na pexo ena kanali sto dixtio??Diladi,exo ena filo stin ameriki ke edo ellada pezi mia ekpompi pou ton ediaferi mporo na kano online anaparagogi me to media player?An nai pos?An oxi ginete ayto?kai pos?

Eyxaristo ek ton proteron

Δημοσ.

mporeis alla:

preei na exeis poly kalh syndesh

kai makari na exeis gia na boh8hseis paidaia san kai emas sto e3wteriko

3erw oti ginete pio eykola me real player

an meta ta parapanw (syn kane ena search se OLO to forum (euresh panw aristera) me 8ena greek tv over the net) 8a sou bgalei 2 result ayata des)

kai molis ta deis ola ayta an endiaferese steile mou pm na se boh8hsw na to setareis

(kai na me afhneis na blepw xexekana mega ant1 klp)

filika

Δημοσ.

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif"> mporeis akoma na to kaneis kai me to yahoo messenger </font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Katse na doume an exei kalh syndesh kai yparxei poly pio eukolos kai poiotikos tropos...

jonsof: na skefteis ma8aninw wste na mporw na boh8hsw opoiondhpote mporei na mas parexei tetoio pragma!

ax kana cone apo panepisthmio sthn ellada (ekei oloi exoun t3) na to shkwsoun....

jonsof: kai pali 8ymase ekeina ta link apo ant1 kai mega ti poiothta eixan...skepsou taxythta to mit!

Δημοσ.

H sindesi pou exo eine kali dsl kai o skopos pou thelo na to kano eine gia na dixno se kati filous pou menoun aglia ke germania tous agones tou panathinaikou:)Vevea den pezi kanena prob na sas dixno ke se esas ediaferon pragmata apo Greek tv.....

Δημοσ.

pedia to email mou eine [email protected] stilte gia na sinenoithoume pos tha vrethoume online,sto interten eime 8 ores tin mera plin savatou kai kiriaki(logo doulias).Eida ta alla ta post alla distixos den voithane.

(berdeytika kai evala to topic edo(software) anti gia internet).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...