Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Χρησιμοποιεί το VirtuaNews, όπως η Insomnia. Και λοιπόν; :?
nimik Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Οπως κι αυτο paredwse κανε μας μια επεξηγηση,τι εστι Virtualnews? skin? Τι?
MariaTs. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 ofara4 είναι το ύφασμα τέτοιο! Θα βρεις κι άλλα με το ίδιο περιβάλλον...
unre@l Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Χρησιμοποιεί το VirtuaNews, όπως η Insomnia. Και λοιπόν; :? sorry gia to spam.. alla mia zwh katsoufis eisai re aderfaki mou. eleos. les kai sou kapsane to spiti! filika pada! xD
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 [...]paredwse κανε μας μια επεξηγηση' date='τι εστι Virtualnews? skin? Τι?[/quote'] Αντιγράφω από το επίσημο site: VirtuaNews is a fast, powerful and customizable way of creating a new website for you in an instant. With its unique simple interface we can have you up and running with a new website exactly how you want. Είναι ένα εμπορικό software για την πρώτη σελίδα πολλών site. sorry gia to spam.. alla mia zwh katsoufis eisai re aderfaki mou. eleos. les kai sou kapsane to spiti!filika pada! xD Λάθος κατάλαβες' date=' δεν είμαι καθόλου κατσούφης. Απλά μου προξενεί εντύπωση η απορία-σχόλιο (και λίγο «μπηχτή»). Λες και αντιγράψαμε το msfn.org ή το msfn.org αντέγραψε την Insomnia... Δεν έχετε ξαναδεί VirtuaNews σελίδες; Ίσως να έχετε δει και να μην το προσέξατε καθώς πολλά ξένα sites & fora χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο software για την πρώτη τους σελίδα. ΥΓ: Όσο για το αν μου κάψανε το σπίτι , ναι, όταν διαβάζω ένα... "περίεργο" σχόλιο για το site ή το forum (που, επαναλαμβάνω, μου δίνει τη αίσθηση της «μπηχτής»), είναι σαν να μου κάψανε το σπίτι. Σπεύδω, λοιπόν, να το υπερασπιστώ. Καλώς ή κακώς, η Insomnia είναι ένα μέρος της δικτυακής (και όχι μόνο) ζωής μου. Κι αν δεν παινέψεις (ή δεν υπερασπίσεις) το σπίτι σου, θα σε φάει η μαρμάγκα*. * μαρμάγκα η [marmáŋga]: είδος δηλητηριώδους αράχνης. ΦP τρώει κπ. / κτ. η ~, για κπ. ή για κτ. που εξαφανίζεται, χάνεται, καταστρέφεται: Tον έστειλαν να σπουδάσει στο εξωτερικό κι εκεί έμπλεξε και τον έφαγε η ~. [αλβ. merimang(ë) -α με συγκ. του άτ. και υποχωρ. αφομ. [e-a > a-a]]
Hal9000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Λάθος κατάλαβες' date=' δεν είμαι καθόλου κατσούφης. [/quote'] Nαι καλά, μην ορκίζεσαι κιόλας :twisted:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Nαι καλά, μην ορκίζεσαι κιόλας :twisted: Εννοώ, τώρα δεν είμαι κατσούφης. Αν είμαι κατσούφης γενικώς είναι άλλο θέμα...
ofara4 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 oxi re paidia den eipa gia antigrafh alla kathws serfara epatha plaka nomiza oti evlepa to insomnia sta agglika!to forum einai akseperasto!!!oso gia to interface me xalane ligo ta eikoniadia alla mpros sthn ylh ti na kanei to interface
nimik Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 paredwse sorry, αλλα η επεξηγηση για την <μαρμαγκα> ηταν πιο πληρης απ'αυτην για το VirtuaNews ...
panraf Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Πάντως μου κάνει εντύπωση γιατί έχει κολλήσει στην 1.0.4 εδώ και 2+ χρόνια και δεν βγάζει την 2.0
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 paredwse sorry, αλλα η επεξηγηση για την <μαρμαγκα> ηταν πιο πληρης απ'αυτην για το VirtuaNews ... Γιατί λες sorry; Έχεις απόλυτο δίκιο. Βέβαια κι αυτήν την αντέγραψα αλλά δεν κάθισα να την σκαρφιστώ ο ίδιος, είναι πραγματική.
LL_NEO Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 O paredwse όχι μόνο δεν είναι κατσούφης αλλά απεναντίας, είναι χαρούμενος, πολύ χαρούμενος(και πρόσχαρος και ευτυχής) μέχρι σε βαθμό παρεξηγήσεως δλδ πολλές φορές :-P
marios1957 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 ...ΥΓ: Όσο για το αν μου κάψανε το σπίτι , ναι, όταν διαβάζω ένα... "περίεργο" σχόλιο για το site ή το forum (που, επαναλαμβάνω, μου δίνει τη αίσθηση της «μπηχτής»), είναι σαν να μου κάψανε το σπίτι. Σπεύδω, λοιπόν, να το υπερασπιστώ. Καλώς ή κακώς, η Insomnia είναι ένα μέρος της δικτυακής (και όχι μόνο[/u']) ζωής μου. Κι αν δεν παινέψεις (ή δεν υπερασπίσεις) το σπίτι σου, θα σε φάει η μαρμάγκα*....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.