Προς το περιεχόμενο

Ποσο καλύτερη είναι μια 6800 απο μια 6600GT??

DimitrioSk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παρε μια 6800 και δεν θα το μετανοιωσεις. Εχω την Albatron 6800 και εχω ξεκλειδωσει τα 4 κλειδωμενα pixel shaders (και οχι pipelines) και το 5ο vertex shader. Με χρονισμους 475/825 για πυρηνα μνημη χτυπαω 5420 στο 3dmark05 (Sempron 3100+ @1925 64bit, 2x512MB 333Mhz @380 memory)

Υπάρχει κάποιος τρόπος για να χρονίσεις την κάρτα σου τόσο ψηλά (εμένα πάει μέχρι 405/880 αλλα όχι για πολύ ώρα) ή απλώς έχεις και γ@μω τις κάρτες? Την δικιά μου την 'εχω στα 390/870.

Δημοσ.
Ειτε παρε μια καλη υλοποιηση 6600GT ειτε πηγαινε σε 6800GT...μη δινεις χρηματα σε μετριοτητες.

Η 6800nonU απέχει παρασάγγας από μετριότητα αγαπητέ. Κάτα μέσο όρο μπορεί να πέφτουν πολύ κοντά με μια 6600GT, αλλά καλύτερη δεν είναι η τελευταία ούτε με σφαίρες.

Η 6800GT ανήκει σε εντελώς διαφορετική κατηγορία πλέον σε σύγκριση και με τις δύο και φαίνεται άλλωστε και από την τιμή της.

Δημοσ.

Ailuros ξεχνάς ότι η 6800 κατά πάσα πιθανότητα ξεκλειδώνει όμως και τότε κάνει σκόνη την 6600GT η οποία ούτε ξεκλειδώνει ούτε clockαρεται ιδιαιτερα...

Δημοσ.
Ailuros ξεχνάς ότι η 6800 κατά πάσα πιθανότητα ξεκλειδώνει όμως και τότε κάνει σκόνη την 6600GT η οποία ούτε ξεκλειδώνει ούτε clockαρεται ιδιαιτερα...

Πράγμα που όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένο, γιατί κανένας δεν σου εγγυάται ότι το ξεκλείδωμα μπορεί να γίνει και ότι ένα παραπάνω οι κλειδωμένες μονάδες δεν έχουν ζημιά.

Αν υπάρχει η δυνατότητα ενός επιτυχημένου ξεκλειδώματος σαφώς και είναι ευπρόσδεκτο, αλλά όταν συγκρίνω δύο κάρτες είναι πολύ πιο ασφαλές να τις συγκρίνω όπως διατίθενται στην αγορά.

Kαλοκαίρι 2004:

http://www.mitrax.de/?cont=artikel&aid=24&page=15

There´s no guarantee neither that the units can be unlocked, nor that the unlocked units will not present any artifacts. The possibility is there and chances are high for success on both accounts but it´s just that, a possibility and nothing else.
Δημοσ.

Τελικα η MSI 6800 που εχει το infoshop μονο retail δεν ειναι! Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι λειπουν οι drivεrs απο το κουτι!Ξερει κανεις αν ξεκλειδωνεται η Leadtek A400 TDH 6800??

Δημοσ.
Η 6800nonU απέχει παρασάγγας από μετριότητα αγαπητέ.

Μια 6800 ειναι μετριοτητα σε σχεση με 6800GT, ενω μια 6600GT ειναι απο τις καλυτερες στην κατηγορια της...Φυσικα απο αποψη χρηματων η 6800 και η 6600GT παιζουν στην ιδια κατηγορια...

Δημοσ.
Τελικα η MSI 6800 που εχει το infoshop μονο retail δεν ειναι! Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι λειπουν οι drivεrs απο το κουτι!Ξερει κανεις αν ξεκλειδωνεται η Leadtek A400 TDH 6800??

Γιατί, υπήρχε περίπτωση να χρησιμοποιήσεις τους drivers που έρχονται μαζί με την κάρτα?

Δημοσ.
Μια 6800 ειναι μετριοτητα σε σχεση με 6800GT, ενω μια 6600GT ειναι απο τις καλυτερες στην κατηγορια της...Φυσικα απο αποψη χρηματων η 6800 και η 6600GT παιζουν στην ιδια κατηγορια...

Και μια 6800GT είναι εξίσου μετριότητα σε σχέση με μια 7800-οτιδήποτε. Τι θεοπάλαβη σύγκριση είναι πάλι αυτή; ΄Οτι πληρώνεις παίρνεις.

Και αν και εξακολουθώ να αρνούμαι να συνυπολογίσω το προτέρημα του ξεκλειδώματος στις 6800 γιατί δεν υπάρχει εγγύηση για απόλυτη επιτυχία, ξεκλειδωμένη η 6800 και χρονισμένη στα 390/438MHz από το καλοκαίρι του 2004 η επιδόσεις της ήταν πάρα τρίχα όντως εφάμιλλες με μια 6800GT μέχρι τα 1280*960 4xAA/16xAF. Από κει και πάνω περιόριζε η ποσότητα της μνήμης, όπου οι 6800GT με τα 256ΜΒ μνήμη απέχουν κάτα πολύ.

Τα 438MHz GDDR1 σε αυτή την περίπτωση σε δίαυλο 256 bit ισούνται με 28GB/s εύρος μνήμης και η 6800 είτε κλειδωμένη είτε ξεκλειδωμένη έχει όλα τα 16 ROPs όπως και οι 6800GT/Ultra. ΄Εναντι των 4 μόνο ROPs στην 6600GT και μόνο να υπερχρονίσεις μια 6800 χωρίς ξεκλείδωμα, η δεύτερη παίρνει αισθητό προβάδισμα όταν προστεθεί 4-απλή εξομάλυνση.

Δημοσ.
Γιατί, υπήρχε περίπτωση να χρησιμοποιήσεις τους drivers που έρχονται μαζί με την κάρτα?

Φυσικα και οχι!!Αλλα το οτι το κουτι ηταν ανοιγμενο και ελειπε και κατι δειχνει οτι η καρτα δεν ειναι σφραγισμενη και θα μπορουσε να ειναι και ψιλομεταχειρισμενη!Οποτε οταν πληρωνεις κατι για Retail απαιτεις να ειναι σφραγισμενο με ολο τον εξοπλισμο του ,ακομα και αν αυτον δεν τον χρειαζεσαι

ουσιαστικα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...