Προς το περιεχόμενο

Περι Ανεμιστήρων για Cases

Sorath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Case Chieftec CX-03B-B-A. Επειδή πρόσθεσα άλλους δύο δίσκους θα χρειαστώ άλλον έναν ανεμιστήρα να τους ψύχει. Το θέμα είναι ότι στην σελίδα τους λέει ότι παίρνει 90mm ανεμιστήρες, αλλά εγώ βρίσκω στο e-shop και στο Πλαίσιο μόνο 92mm. Είχα πάρει στην τύχη ένα 90mm ή 92mm για δίσκο και έκανε μια χαρά στην υποδοχή του.

Το ερωτήματα είναι τρία:

1. Υπάρχουν fan 90mm και fan 92mm ή είναι το ίδιο πράγμα;

2. Μπορείτε να προτείνετε ποιες μάρκες αποδίδουν καλά και δεν κάνουν θόρυβο; Αυτός για τον δίσκο κάνει περισσότερο θόρυβο απο ότι το fan της CPU, τον 12άρη fan και άλλο ένα 80mm (κακώς θα έπρεπε να είναι 90mm ή 92mm :mrgreen: ) που έχω.

3. Οι δίσκοι πως προτείνετε να μπουν στα πλάγια ώστε να αερίζονται καλύτερα; Φανταστείτε οτι κάθε δίσκος μπαίνει συρταρωτός και υπάρχουν 6 θέσεις. Εγώ τώρα από κάτω προς τα πάνω τους έχω βάλει στις θέσεις: 1-3-4-6.

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα να πάρεις κάτι adaptorάκια που έχει στο eshop και μειώνουν τα volts στα 7 και ρίχουν έτσι τις στροφες/θόρυβο.

Μπορείς να το κάνεις και μόνος σου αν πιάνουν τα χέρια σου.

Επίσης υπάρχουν και κάτι ποτενσιόμετρα που ρυθμίζουν τις στροφές των ανεμιστήρων και μπαίνουν σε μπροστινό φατνίο του PC αλλα κοστίζουν τα άτιμα...

Δημοσ.

εχο το ιδιο κασε εχω παρει κατι ζαλμαν(90 τους ζητησα ,μαλλον 92 ειναι αλλα κανει)και εχουν μεσα ενα "ανταπτορακι"(αντισταση ειναι) που τους βαζει σε σαιλεντ μουντ και δεν κανουνβ\ ΚΑΘΟΛΟΥ θόρυβο.απο αποδοση δεν το χω ψαξει...

Δημοσ.

Το ερωτήματα είναι τρία:

2. Μπορείτε να προτείνετε ποιες μάρκες αποδίδουν καλά και δεν κάνουν θόρυβο; Αυτός για τον δίσκο κάνει περισσότερο θόρυβο απο ότι το fan της CPU' date=' τον 12άρη fan και άλλο ένα 80mm (κακώς θα έπρεπε να είναι 90mm ή 92mm :mrgreen: ) που έχω.

[/quote']

Papst, silenx

Δημοσ.
Εγώ θα πρότεινα να πάρεις κάτι adaptorάκια που έχει στο eshop και μειώνουν τα volts στα 7 και ρίχουν έτσι τις στροφες/θόρυβο.

Mporeis na grapseis to link apo to site tou e-shop pou odigei se auta ta adaptorakia epeidi egw de ta briskw mesa sto site?

Thanx

Δημοσ.

Isixa anemistirakia einai osa einai peripou kato apo 2000rpm kai kato apo 25decibel. Protimise me BallBearing (rouleman) anti gia sleeve bearing (kouzineto) pou ousiastika einai aksonas metalo me metalo se graso, sinithos xalkos i aplos sidiros ara molis figei to graso... terma! Apo markes pare ena apo oles tis markes ma 3 anemistirakia tha kanoun 10-12 euro kai des pio tha sou aresei kalitera kai tha krataei perissotero... Iparxoun anemistirakia pou doulevoun akoma 6 xronia meta pano se server me tis kataliles tonotikes (lipantikes) eneseis fisika!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...