Προς το περιεχόμενο

Prob gia dynatous lytes me raid1 kai extra disko(need help asap!!)

paravatis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exo sto pc 2x160gb Seagate sata 7200rpm 8mb se raid1. se ena apo ta partitions tou array(sto last sygekrimena) exo ola ta avi mou arxeia. episis exo ena 40ari skliro ide pou paizei to rolo courier kai ton xrisimopoio kai os temp gia eggrafes dvd, cd klp. proxthes pao na anoikso 3 arxeia kai paratiro oti me to pou anoigoune mou deixnei skines(apo 18-20mins) apo ena avi pou eixa perasmeno sto 40ari!! o 40aris en to metaksy exei na mpei sto sygekrimeno pc prin apo tis diakopes!!!

episis anakalypsa oti kai polles fotos den paizoune sosta. eite tis deixnei kanonika sto preview kai de fainontai otan tis anoigo me kapoion viewer eite einai mises i ena kommati tous mono.. :( :(

ti exei ginei kai pos ftiaxnetai?? peite sas parakalo giati pane kamia 15ara gb strafi... :( :(

Chieftec 420W 24pin

Asus A8N-SLI

AMD64 3200+ s939

2x521mb pc3200

DVD-Rom Toshiba

DVDRW Nec 2500@2510

2x160gb Seagate 7200rpm 8mb Sata Raid1

Gecube X800XL 256mb

PS na simeioso pos tin teleftaia fora pou evala to 40ari to sygekrimeno avi to eixa idi svisei...

Δημοσ.

mipos to raid 1 exei ginei apo ta windows kai exasan tin mpala otan mpike kai allos diskos pano?na to diorthoseis xlomo to kovo.tha mporouses na dokimaseis ite ena aplo scandisk ite epanafora dedomenon alla xlomo kai ta 2 .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...