Προς το περιεχόμενο

Epikindines thermokrasies

scorer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia bazo to cpu cool to programmataki kai otan to pc einai se iremi katastasi exo cpu temp giro stous 32 bathmous me autin tin psixtra pou exo http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26174032&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=233651&Merchant_Id=1&sts_cid=3 .episis sto case exo 2 fun apta megala.kai alla treia kanonika.to kouti einai fobero den exei problem einai dil funless.cpu 3,2 2 512 ddr2,kai mobo kainourgia asus P5LD2.otan kano kapoia efarmogi,px internet explorer i kati allo paei 45 kai..na anisixo????kai ti den tou exo balei gia na einai xamilo to temp!!!sto palio mi anbathmismeno pc eixa 1 512 kai psixtra tis plakas kai tora me kainourgia pramata einai xeirotera ti na kano???sto dvd shrink eidika sto encoding pianei 83 bathmous!!!!!kai merikes fores sbeinei!!

Δημοσ.

Χμ, για P4 3.2GHz, νομίζω πως είναι συνηθισμένες οι θερμοκρασίες που αναφέρεις, αν εξαιρέσεις πως σβήνει μερικές φορές. Μήπως δεν πατάει καλά η ψύκτρα στον επεξεργαστή?

episis sto case exo 2 fun apta megala.kai alla treia kanonika.to kouti einai fobero den exei problem einai dil funless
Αφού έχεις 5 συνολικά fan στο κουτί, γιατί το λες fanless?
Δημοσ.

Καλα και το pc ξεκιναγε κανονικα?Παρολο το λαθος σου δουλευε η zalman?Παντως ειχα και εγω εναν 3.0 GHz Prescott και εξαιτιας του πηγα σε AMD ( :-) ) Intel sucks!

Δημοσ.

Τι intel sucks βρε συ; Το παδί έκανε encoding την ταινία του χωρίς ψύχτρα και ο επεξεργαστής δούλευε κανονικά κι ας ψηνόταν!!! Για να το είχες κάνει αυτό σε AMD και σιγά μην προλάβαινες να μπεις στα Windows! Χε,χε,χε....

Πλάκα, πλάκα ακριβώς το ίδιο είχα κάνει κι εγώ! Σε Pentium 2.5Ghz. Δούλευε κανονικά αλλά μόλις έφτανα στο encoding 80% τότε κόλλαγε και ακουγόταν το alarm απο το pc-speaker.

Δημοσ.

Κοιτα εγω μιλαω για τις δικες μου εμπειριες με Intel...Με το που πηρα τον AMD ειδα +50% αυξηση σε επιδοσεις και -50% μειωση σε θερμοκρασια...Τωρα αν εγω επεσα σε χαλι κομματι, τι να πω...

Δημοσ.

Άρα φίλε Scorer είσαι ευχαριστημένος απο την ψύχτρα που πήρες; Εγώ έχω σε idle γύρω στους 47c και σε full load πάει στο 60c.

Να επενδύσω στην Zalman ή να κοιτάξω κάτι φθηνότερο; Γιατί και 50€ δεν είναι λίγα....

Δημοσ.

scorer δεν παίζεσαι, άλλος σκάει 800 ευρώ για να πάρει κουτί της zalman και να υπερηφανεύεται ότι έχει fanless κι εσύ έχεις ανακαλύψει τον τρόπο να φτιάξεις fanless με μόλις 5 ανεμιστήρια! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...