djargad Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Γειά σας, Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι δυνατόν να αλλάξω το βάθος χρώματος αναπαραγωγής video από 32 σε 16 bit και αν ναι πως γίνεται αυτο; Τα video τα παίζω σε BSPlayer ή MPlayer Classic και χρησιμοποιώ ffdshow (20051221) ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν εννοώ να αλλάξω το color depth απο τα properties των windows. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το playback (Δοκίμασα να δω αν είναι αυτό αλλά σε 8-bit color depth το video έπαιζε σε 32bit) Ευχαριστώ
djargad Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Βασικά έχω ένα παλιό μηχάνημα (PIII 800MHz, 384 RAM, με winXP) και αυτό που θέλω να πετύχω είναι smooth play γιατί διαφορετικά εχω fps <20. Το θέμα είναι ότι αν παίξω τα divx σε κανονικό DOS (με το QuickViewer Pro for DOS ) μου δίνει την επιλογή για color depth του video (8,16,32 bit) . Αν το βάλω σε 32bit ακόμα και στο DOS έχω χαμηλό fps. Γι αυτό σκεφτόμουν μήπως σε win32 player υπάρχει κάτι τέτοιο μήπως και παίξει καλύτερα.
zavlakas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Eχεις τιποτα περιεργες ρυθμισεις postprocessing στο ffdshow? Tι αρχεια προσπαθεις να αναπαραγεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.