panhatzis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Σκέφτομαι να το αγοράσω και θέλω την γνώμη σας :-D
firewalker Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Εμένα μου αρέσει. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι είναι με το λογισμικό της Vodafone. Εκτός αν υπάρχει στην Ελληνική αγορά με εργοστασικό μενού.
yns73 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Το αγόρασα στις 06/01 και έφυγα αμέσως για Ιταλία. Κανείς όμως δεν μου είχε πει ότι είναι μόνο Vodafone με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τίποτα με την Ιταλική SIM επίσης γιατί δεν κυκλοφορεί (ακόμα) εδώ (ούτε wap ούτε mms). Αν κανείς είναι από Ηράκλειο Κρήτης (για χέρι-χέρι ανταλλαγή με τον αδερφό μου) και το θέλει μπορώ να του το στείλω με 300€ (από 350 που κάνει καινούριο). Και για να μην ξεφεύγουμε απ'το θέμα το τηλέφωνο είναι πολύ καλό, οι φώτο (1.3Mpixel) άψογες (θέλει λίγο συνήθεια να μην βάζεις δάχτυλο μπροστά στον φακό ), η απόδοση των MP3 φοβερή (με τα ακουστικά αγγίζει την τελειότητα), η οθόνη πολύ φωτεινή. Αν θέλετε να μάθετε κάτι παραπάνω που δεν το γράφουν τα reviews ρωτήστε με.
kbantikos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Aν θελετε να γυρισετε το κινητο στο εργοστασιακο menu δειτε εδω http://www.9volto.gr
k_antoni Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 φοβερή οθόνη, η Samsung είναι μάνα σε αυτά!! Κρατάει τις ΑΑ οθόνες για πάρτη της και δίνει τις β'διαλογής στη Nokia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.