Jonjura Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Υπάρχει καποιο πρόγραμμα ώστε κάποιος να μπορεί να κλειδώσει το cd που θα φτιάξει?
sotris99 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Όχι... Γιατί και να υπήρχε κάποιος θα το έσπαγε το κλείδωμα.
Jikail Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Υπάρχει ένα prog που λέγεται Cd-Lock.. Ψάξε στον γούγλη να δεις αν σου κάνει..
SpY Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 To exoume xsana sizitisei to thema. Den tha breis kapoio programma na sou kanei tin douleia sou giati polu apla kapoios me ena alchohol i CloneCd to antigrafei amesws to Cd !
Jikail Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Εγώ πάλι ρε παιδιά διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις.. Δοκίμασα το CD-Lock (http://www.cd-lock.com/) και ναι μεν μπορώ να δω τα αρχεία ακόμα και αν δεν έχω τον κωδικό κλειδώματος όμως ακόμα και αν τα αντιγράψω δεν μπορώ να τα τρέξω.. Τα αντεγραμένα στο cd αρχεία είναι encrypted και στην αντιγραφή παρά το ότι δεν φαίνονται με το πραγματικό τους όνομα δεν είναι και εκτελέσιμα ακόμα και αν τα μετονομάσεις στο πραγματικό τους όνομα.. Όποιος έχει αμφιβολίες ας κάνει ένα κόπο να το δοκιμάσει.. Επίσης με το Alcohol μπορείς να κάνεις ένα image αλλά είναι όπως και το cd encrypted και δεν βγάζεις άκρη..
Jonjura Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Όχι... Γιατί και να υπήρχε κάποιος θα το έσπαγε το κλείδωμα. εγώ ψάχνω ένα κλείδωμα κυρίως για άσχετους που θα προσπαθήσουν απλά να αντιγράψουν το cd που θα φτιάξω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.