operater Δημοσ. 3 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2001 Σας θετω την προσοχη στο προγραμμα Audiogalaxy Satelite το οποιο ειναι γεματο spyware προγραμματα.<BR>Αν το εχετε ηδη εγκαταστησει τοτε τρεξτε καποιο αντι spyware προγραμμα για να δειτε τον χαμο που προξενει το Audiogalaxy.
LT13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2001 ποιο ειναι το καλυτερο αντι spyware program κατα την αποψη σας?
-K@G Δημοσ. 8 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2001 Paidia den 3erw an to progy poy proteinw einai 100% antispyware alla 8ewrw oti to ad-aware einai poly kalo kai eykolo sth xrhsh.<BR><A HREF="http://www.lavasoft.de" TARGET=_blank>ADD-AWARE</A><BR>DOKIMASTE TO,den xanete tipota...
MY80- Δημοσ. 8 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2001 To adaware einai oti kalytero yparxei mexri twra. Malista sthn epomenh ver lene oti den tha xefeygei oute ena spyware....
LT13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2001 Λοιπον, οντως το ad-aware ειναι παρα πολυ καλο. Μου ξεφορτωθηκε ολα τα spyware -αν εξαιρεσει κανεις το SPORDER.dll του webhancer!ειχα και τα προβληματακια μου ομολογουμενως..δεν μπορουσα να συνδεθω καθολου στο Ιντερνετ μετα και αφου επανεγκαταστησα το TCP/IP protocol (οτι αλλο ειχα δοκιμασει, δεν δουλευε) τωρα δε μπορω απλα να συνδεθω με ΙCQ καθολου!!! (<B>καμμια ιδεα??</B>)...τεσπα..εφτανε και ο καιρος για Format, οποτε πιστευω οτι προβληματα με το Winsock, να διορθωθουν..<BR>lt13<P>P:S: Μετα απο ωρες απιστευτης σπαταλης φαιας ουσιας, θυμηθηκα οτι εχω και το Norton Utilities ...αφου ετρεξα το Windoctor, μου βρηκε καποια λαθη στο Registry οποια διορθωθηκαν ( by default, οχι manually)...και μετα την εγκατασταση του ΙCQ ξανα, ολα μελι γαλα..Οποτε αν κανεις στο μελλον αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα αφου βρει spyware, συνιστω:<BR>1) Run ad-aware. Θα αφαιρεσει σχεδον τα παντα! Οτι δεν αφαιρεθει, καντε reboot και ξανα run ad-aware και αφαιρεστε τα καταλοιπα! (Στην περιπτωση του webhancer, προσωπικα, χρειαστηκε να αφαιρεσω manually to SPORDER.dll μετα την δευτερη φορα που ετρεξα το ad-aware)<BR>2) Aν εχετε πρβληματα να συνδεθειται,τρεξτε καποιο utility που εντοπιζει και διορθωει Windows errors-π.χ Windoctor/Norton Utilities. Aν ουτε αυτο δουλεψει, remove ΤCP/IP protocol-Shutdown-Restart<BR>και Reinstall to TCP/IP protocol (!! Δραστικο μετρο, αλλα εμενα μου δουλεψε...)-Shutdown-Restart..<BR>3) Θα πρεπει να εχετε τωρα κανονικα τη συνδεση σας. Αν καποιο προγραμμα-πχ. ICQ- δεν συνδεεται, ξανα Windoctor και shutdown μετα απο διορθωση λαθων- και ξαναδοκιμαστε. Αν παλι δεν δουλευει, remove program-Windoctor-shutdown-reinstall program (πχ ICQ)<BR> hope this helps...<P>[ 09-06-2001: Message edited by: LT13 ]<p>[ 09-06-2001: Message edited by: LT13 ]
Petza Δημοσ. 9 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2001 GAMOTO <BR>twra brethike enas xristianos kai to egrapse ?<BR>Molis mpika apo format <BR>To problima dimiourgithike me to kainourgio Ad-Aware 5.0 plus <P>Thank's anyway LT13
LT13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2001 Petza, ειλικρινα στενοχωρηθηκα! Με εχεις ξελασπωσει πολλες φορες με τα posts sou!! Sorry φιλε!!!<BR>LT13<P>P.S: Για οποιους Insomniacs που μπορει να εχουν το ιδιο προβλμα στο μελλον με εμενα και τον Petza..σε περιπτωση που αποφασισετε να εγκαταστησετε updated version του Winsock αφου αφαιρεσετε τα spyware(τα files tou webhancer " αλλαζουν" το Winsock) φροντιστε να εχετε σιγουρα οποιο Service Pack για το λειτουργικο σας πρωτα, αλλιως μπορει να τρεχετε..I learned the hard way!!!
Petza Δημοσ. 10 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2001 Pantws kalo tou ekane xe xe <BR>an eksereseis ta mpinelikia pou eriksa stin arxi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.