Προς το περιεχόμενο

DIVX συγκεκριμένα κομματια απο το DVD

great

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα dvd απο μια δεξίωση/ομιλία και θέλω να κανω rip συγκεκριμενα μικρά κομματια απο το dvd σε .avi ή .mpeg...

Δηλαδή θέλω να βλέπω σε preview το DVD και να λέω οτι καντο μου divx (ή κατι παρομοιο) απο αυτο το σημείο εώς εκει ...

υπάρχει καποιο τέτοιο utility ? ολλα οσα εχω δει ειναι για full DVD και το dvd shrink δεν βοηθαει.

ευχαριστώ

Δημοσ.

Αυτη την δουλεια μπορεις να την κανεις με το DVD Shrink, σε λειτουργια re-author...

...και μετα, να χρησιμοποιησεις καποιο προγραμμα, οπως το AutoGK, για να κανεις encoding σε Mpeg4...

Δημοσ.
Αυτη την δουλεια μπορεις να την κανεις με το DVD Shrink' date=' σε λειτουργια re-author...

...και μετα, να χρησιμοποιησεις καποιο προγραμμα, οπως το AutoGK, για να κανεις encoding σε Mpeg4...[/quote']

διώρθωσε με αν κανω λαθος αλλα στο dvd shrink δεν μπορεις να επιλεξεις κομματια απο ενα chapter. Το DVD δεν ειναι κομμενο σε chapters ή sections...δηλαδη εχει ενα κομματι που ειναι 50 λεπτα, μπορω με το DVD shrink να του πω γράψε μου απο το 15'20" εως το 17'40'' ???

Δημοσ.

Λίγο μπελαλίδικα:

MpegVcr (δυστυχώς εμπορικό),άνοιξε ένα-ένα τα vobs και κόψε-ράψε (έχει slide να πας εκεί που θες και ψαλιδάκι να αφαιρέσεις ότι δεν θες),σώσε,ένωσε,σπάσε σε m2v+mpa και κάνε (απλό) authoring με ifoedit...

Έτσι κόβω τις διαφημίσεις που έχει ενδιάμεσα όταν γράφω στο standalone.

Δημοσ.

Ναι...

Μπορεις...

Θα επιλεξεις Set start/end points και με το slider ή τα βελακια, μπορεις να επιλεξεις με ακριβεια το κομματι που θες...

...ανεξαρτητα αν υπαρχουν chapter points...

Δημοσ.

Έτσι κόβω τις διαφημίσεις που έχει ενδιάμεσα όταν γράφω στο standalone.

Πρεπει να υπαρχει τροπος να το κανεις και κατευθειαν, κατα την διαρκεια της εγγραφης...

...αρκει βεβαια, να εισαι παρων...

off topic: To μηχανακι αποδεικνυεται λιγο "αντικοινωνικο"...

Αρνειται πεισματικα να "επικοινωνησει"...

Ισως θελει διαφορετικο τροπο προσεγγισης...

...παντως ακομα χαιρει ακρας υγειας...

I 'll keep you posted...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...